tiistai 7. maaliskuuta 2017

Tuijottelukynnet

"Pelastin" Cesarsshopista Picture Polishin Sizzlen, jonka valmistus lopetettiin. Lisää ei tule niin eihän nyt ihmisparalla ole muuta vaihtoehtoa, kuin kopata tämmöinen helmi mukaansa. PP:llä on kyllä muita samantapaisia sävyjä, kuten Wanderlust ja Hot lips mutta Sizzle on Sizzle. Itse asiassa olen pelastanut lopetetuista kaksi muutakin, mutta niistä myöhemmin. Mulla on hyvä turvakoti täällä siis :D Kuulostaa myös eräällä tavalla hienolta kun PP mainitsee näiden olevan Collctor´s items nykyään. Suomennettuna se kuulostaisi ihan tylsältä. Keräilykappaleita.

No, Sizzlen ympärille täytyi siis suunnitella lakkausta.Etusormeen ja pikkusormeen pelkkää Sizzleä. Kaikissa muissa PP:n lakoissani on hituloita ja en ollut varautunut että tämän koostumus on niin kovin juoksevaa. Kerroksista tuli väkisinkin ohuita ja auta armias jos sudissa oli liikaa lakkaa, se oli kynsinauhoilla.

Keskisormen ja nimettömän laimasin pitsileimoilla laatasta BP-L045 ja Konadin valkoisella leimalakalla. Alle laitoin kerroksen Essencen No make up:ia tasoittaman kynnen väriä. Laatta ja leimauslakka toimivat erinomaisesti, joten mikäs sen mukavampaa. 


Jotta en pääsisi liian helpolla, aloin kikkailemaan peukalon kanssa.


Rajasin alueen teipeillä, joihin leimasin. Pelkäsin että jos leimaan koko kynnen, leiman ulkopuoleisesta pinnasta voi tulla epätasainen kun lakka oli niin ohutta. Voi että kun olen pönttö! Kerros leimapällyslakkaa olisi estänyt sen. Annoin siis leimojen kuivua ja rajasin teipeillä leimatun alueen ja se ei ollut ihan helppoa. Melkoista väkertämistä. No, tulipahan tehtyä.


Koska pidin kynsistä todella paljon, ansaitsivat ne mielestäni aidot Swarowskit, kokoa SS10. Kiinnitin ne Magic-nimisellä liimalla. Bongasin sen joskus Rakennekynsiryhmästä. Liima on ihan erilainen kuin muut kynsiliimat. Se kuivaa todella hitaasti, joten saa olla tarkana että kuivumisaikana timantit pysyvät paikallaan. Mutta kun liima on kuivaa, timskut eivät todellakaan irtoa. Näillä kuulemma rakenteissa pysyvät koristeet paikallaan huoltovälin ja uskon sen täysin. Jätin sormeni mm. useamman kerran  (tyhmä kun ei opi virheistään) roskiksen ja ylähyllyn väliin eivätkä timantit edes enteilleet irtoamista.


Koska tykkäsin näistä kynsistä niin paljon, varpaankynnetkin saivat ilmeeseen sopivan lookin Sizzlellä. Tosin ihan ebayn strasseilla.


Kiva lakkaus varpaissa piristää ja kun ostin Organic Shopin jalkavoiteen, olen tunnollisesti laittanut sitä lähestulkon joka ilta. Aika saavutus, sanoisin. Ja tuloksen kyllä näkeekin jalkapohjien ihon parantuneessa kunnossa.

Sitten vielä muutama hauska kuva. Mieheni on omasta mielestään hyvä kuvaaja. Noooh-asioista voi olla montaa mieltä. Kävi se jo ilmi Egyptissä asuessamme kun samalla kameralla vedenalaiskuvissa oli melkoinen laatuero-siis toki minun hyväkseni. Lisäksi värien näkeminen on kulttuurisidonnainen juttu. Egyptiläisille mm. tavalliset raidalliset maatiaiskissat ovat vihreitä. Hmm... Olin hyvin hämmästynyt kun joku siellä ensimmäisen kerran kertoi vihreistä kissoista. Selvisi sitten aikanaan mitä se tarkoitti. Siinä maassa ei ole paljoa värejä. Aavikko on ruskeaa ja Niilin varrella on vihreää. Kaikki muu on sitten niin ja näin. Olen lukenut joskus artikkeleita aiheesta, miten eri kulttuurit käsittävät värit eri tavoin tai niille ei ole sanoja. Ruskea ja punainen menee myös usein sekaisin. No aiheeseen: mies yritti ottaa pari kynsikuvaa ja tuotokset olivat lähinnä huvittavia. Suurimmassa osassa Sizzle oli vielä vääristynyt punaiseksi.Tämmöisiä on siis hyvät kynsikuvat miehen mielestä.

Pidin lakkauksia viikon. Joskus iltaisin suljin kynsien kärjet uudelleen HK-Girlin päällyslakalla. Mitä sitä turhaan silmänruokaa tuhoamaan. Timantit kestivät moitteetta viikon. Eli oli hyvä kynsiviikko.

Onko joku muukin saanut miehen kuvaamaan kynsiä ja millaiset ovat olleet tuotokset?

3 kommenttia

  1. Nää on hienot! Peukalon kolmio viimeistelee lakkauksen ja sitoo Sizzle- ja leimakynnet hienosti yhteen. Täytyykin pitää mielessä, että noin pienellä jutulla voi nostaa lakkauksen ihan toiselle tasolle. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Aika usein lisään jonkun jutun peukaloon, jotta se ei jää ihan "irtonaiseksi" lakkauksesta, kun kuitenkin tulee tehtyä paljon skitlettejä. Ei tietty aina peukalossa ole kummempaa, kuten juuri tällä hetkellä, mutta usein kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Laitatko mulle mailia charmingnails@suomi24.fi, sulle on varattuna se huulimeikkipaketti ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3