lauantai 11. maaliskuuta 2017

Puuterista ruusua Boholta

Tällä kertaa on luonnonkosmetiikakatsauksessa on Bohon huulipuna ja kynsilakka sekä huultenrajauskynä. Boho-postaussarjan esimmäisessä osassa katsastetaaan 8-free Plume-kynsilakkaa ja huulipunasävy 404 Rose Anglais sekä Bois de Rose huulltenrajauskynä.


Bohon kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia sekä edullisia. Jokaisessa portaassa on tingitty kustannuksista ja saatu aikaan ekologinen luonnonkosmetiikkaperhe, jonka laadussa ei ole tingitty.Bohon lakat ovat helposti lakattavia ja yleensä kaksi kerrosta on sopiva määrä. Omat kynteni tosin ovat sen verran pitkät, että lisäsin kolme kerrosta. Lakat ovat kestäviä. Tulos riippuu myös lakkaajasta. Aluslakka pidentää lakkauksen kestoa ja estää kynsiä värjäytymästä sekä lisää pysyvyyttä. Päällyslakka antaa kiiltoa ja viimeistelee lookin mutta on myös edellytys kestävyydelle. Molempia löytyy Boholta. Lakan ei ole tarkoitus mennä kynsinauhoille. Jos niin käy, se on helppo poistaa siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella.

Myös lakkaustekniikka on tärkeää. Kynnen on oltava puhdas ja myös kynsien kärjet on suljettava lakalla. 

Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Bohon parhaaksi meikkisarjaksi. Vierailin toissaviikolla Ruohonjuuressa ja eräs asiakas pyysi kynsilakkasuositusta. Myyjä tarjosi heti Bohoa, koska se on kestävin lakka ja värivalikoima on runsas.

Plume on kaunis puuteriseen ruusuun vivahtava nudesävy.  Nude on käytännöllinen väri. Se on elegantti ja sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.


Plume oli kynsilläni kolme päivää, eikä osoittanut mitään kulumisen merkkejä. Varmasti olisi mennyt koko viikon, mutta jouduin vaihtamaan väriä erään toisen projektin vuoksi. 


Rakastan näitä puisia korkkeja, joiden päässä on helppokäyttöinen suti.

Lopuksi koristelin kynnet leimaamalla ruusu- ja kukkakuvioita.Plumeen sopiva huulipuna on sävy 404.


Bohon huulipunat kosteuttavat huulia. Niissä on mm. risiiniöljyä, aprikoosinkiviöljyä ja -vahaa, greipin eteeristä öljyä, kandelivahaa ja ruusuöljyä. 

Sävy 404 Rose Anglais on huulikiiltomainen kuultava helmiäispuna. Täydellinen pari Plume-lakalle. Molemmat herkkiä ja hentoja.


Vaalea, keväinen look, joka sopii kyllä ympäri vuoden ajattomuudellaan ja luonnollisuudellaan.


Mikäli kaipaa tummempaa huulipunaa vaikka iltamenoon, sävystä saa erilaisen lisäämällä alle huultentajauskynää. Kynät ovat todella edullisia (n. 7.50€). Ensimmäistä kertaa pitäessäni kynää kädessä, se tuntui hieman oudolta olleessan lyhempi kuin normaalisti on tottunut. Mutta se ei menoa haitannut.


Rajauskynä 04 Bois de Rose oli luonteva valinta tähän meikkiin. 


Huulipunan sävy muuttuu tummemmaksi säilyen silti raikkaana ja kauniina. Helmiäinen tuo kiiltoa ja huulet näyttävät hoidetuilta.


Huulipunat on pakattu ekologisiin kartonkihylsyihin. Omat punani eivät ole kärsineet mitenkään meikkipussissa kulkemisesta ja on hyvä mieli siitä, miten vähän tuote rasittaa ympäristöä.

Löytyikö mielenkiintoisia sävyjä kynsilakasta, huulipunasta tai huultenrajauskynästä? Itse pidin kaikista ja nautin niiden käyttämisestä.


Hanna


Bohoa tuo maahan 4dream, jolta tuotteet on saatu.


2 kommenttia

  1. Onpa ihanat sävyt, minua ihastutti etenkin kynsilakan kaunis väri <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kynsilakka on tosi nätti. Nude sävytettynä hentoisella ruusulla. Tällaiseen sävyyn en ole vielä törmännyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3