keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Keväisiä värejä

Kynsilläni on virallisesti kevät. Vain kaikki kirkas ja värikäs kelpaa. Yritin pitää tumman lilaa lakkausta mutta en jaksanut katsella. Nyt on räiskyvien värien aika!

Piristää myös flunssapotilasta. Tämä tauti on supersitkeä ja monesti menen työpäivän jälkeen päikkäreille, mikäli ei pääse vasta myöhemmin töistä. Huomenna on lääkäri. Tosin muista syistä mutta saa ensimmäisenä kyllä kiinnittää huomiota flunssan. Sairaana on postauksetkin jääneet vähemmälle. Onneksi sentään viikonlopun luononkosmetiikkapostauksen naamakuvista sain nenänalusen peittoon.


Tein liukuvärin Color Clubin Psycheden scenellä ja Ciaté:n Lucky 7:llä. Jälkimmäinen oli joulukalenterilakka ja taisin kirjoittaa, ettei sille ole käyttöä. Heh. Ei ehkä keskellä talvea mutta näin ne asiat muuttuvat.

Vesimarmoroitujen kynsien pohja on Essencen valkoisella. Vesimarmorointi oli oikein pain in the-you know. Color clubit eikä Ciatékaan toimineet ja siirryin Avrilin lakkoihin, joilla on ennenkin marmoroinut ja hyvinkin helposti. Ei toimineet eli oli katsottava peiliin ja turvauduttava tieteellisemppin menetelmiin. Ei ihme että marmorointi ei toiminut kun veden lämpö oli 27°. Viiden asteen lämpötilan alennuksella homma alkoi luistaa uudelta pohjalta ja marmorointivärit ovat Avrilin Corail ja French white sekä keltainen on apteekin Sensitive-sarjaa.


Keskisormen päällyslakan kanssa olin hieman liian hätäinen ja kuviosta ei tullut niin hyvä kuin piti,

Mattasin lopputuloksen ja lisäsin suorakulmaiset niitit.


Pidin kynsistä ja olisin pitänyt kauemminkin mutta taitoin etusormeni kynnen ja lakka lohkesi. Ihme, ettei kynsi mennyt poikki. Lisäksi lakka lohkesi toisestakin kohdasta, pienesti mutta kuitenkin ja oli tehtävä uudet. Mutta kiva katsella näitä kuvia, oli sen verran mieluinen lakkaus.

4 kommenttia

 1. Hienosti onnistuneet marmoroinnit. Parasta näissä on kumminkin mun mielestä tuo liuku. Aivan ihanat värit sulautuu yhteen täydellisesti. Tuo mieleen mehujään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mehujää onkin hyvä kuvaus. Liukuväri tosiaan onnistui aika kivasti. Laitoin marmoroinnit, kun muuten jos olisi pelkkää liukua, olisin taas päätynyt leimaamaan.

   Poista
 2. Ihan älyttömän kivat, ei onnistuisi itseltä :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3