keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

NCLA:n uutuus Flower Child ja Pressed-kokoelman lakatNcLA:n kevätuutuus Flowerista on hupaisa uutuus. Sivuillaan ncLA kuvailee lakkaa osuvasti:

What happened last night?! Yeah, we have no idea either. What we do know is... our brand new Coachella-ready flower glitter, Flower Child is the superlative way to add a little sunshine to your morning-after look."

En minäkään tiedä mitä minulle tapahtui. Se on vaan omassa hullussa ihanuudessaan jotain ihan uutta ja sellaista jota oli ehdottomasti kokeiltava. Pirteää, uutta ja hassua. Cesarshopin Satu sitten jopa antoi minulle tämän lakan, ilmeisesti tunnistaa pitkällä kokemuksellaan kun joku löytää jotain mitä ei osaa pukea sanoiksi. Lakka on osa Music Festival-kokoelmaa, johon nimi siis osuvasti viittaa. Muut kokealman totteet ovat nail wrapejä. Kukkaglitter:


Lakka on täynnä keltaisia ja valkoisia kukkia, jotka hieman kiiltävät.


Ja olihan tämän lakan ympärille kehitettävä jokin teema. Hetken kehittelyn tuloksena päädyin käyttämään ncLA:n Pressed-sarjan lakkoja. Kokoelman nimi tulee siitä, että ovat ikäänkuin puristettuja detox-mehuja. Sopii siis täydellisesti kukka-aiheeseen. Ja kokoelma sopii oivasti ncLA:lle sen ollessa vegaaninen ja 7-free.


24 Carrots, Low cal, so cal ja Fairykale ending.

Kaalimehut lakkasin peukaloon ja pikkusormeen. 24 porkkanaa tuli muihin sormiin ja matalakalorista töpöttelin etusormen ja nimettömän ulkokulmiin liukuväriksi.Kukkaglitterit kalastelin paikoilleen appelsiinipuutikun kanssa. Aluksi meinasi tulla enemmänkin kukkia mutta kerrankin osasin tyytyä siihen että vähempi on parempi. 


Sitoakseni lakkauksen värit toisiinsa leimasin peukaloon kukkakuvioita ja pikkusormeen lehtiä vanhalla Konadin oranssilla. Kuviot eivät erottuneet niin hyvin kuin olisi ollut ideaalista, mutta joka tapauksessa pieni oranssisuus yhdisti kynnet samaan sarjaan muiden kanssa. Keskisormeen leimasin Fairykale ending:llä perhosen. Meinasin taas kerran leimata vielä kiekuran mutta hillitsin itseni muistuttamalla että joskus vähempi on parempi.

Lopputulos oli ihan hauska.Olen viihtynyt näissä kynsissä hyvin ja Flowerista ilahduttaa olemassaolollaan. Ja näissä kynsissä on kevättä-ehkä jopa lupaus kesästä? En ole koskaan ennen omistanut yhtään tällaista isompia kuvioita sisältävää lakkaa, joten ehkä oli jo aikakin ja aloitin vissiin parhaasta päästä. Kaikkea pitää kokeilla-vai mitä?

2 kommenttia

  1. Todella hauskat ja värikkäät, tuo kukkaglitter on aika veikeä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kukkaglitter on todella veikeä ja hassu. Mietin jo seuravaa toteutusta tällä lakalla. Mutta toki kun enemmän harrastaa kynsiä, yhtä lakkaa ei voi käyttää toista kertaa ihan heti putkeen-semmoista se on. Ehdottomasti kuitenkin Flowerista tulee olemaan vielä keväällä kynsillä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3