keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

PP:n karkkivärejä

Yleensä pienet päikkärit on ihanimpia asioita mitä ihmiselle voi viikonloppuna tapahtua. Tai ainakin yleensä. Nyt ei enää millään meinannut herätä. Oli pakko olla hereillä päikkäreiden jälkeen ja oli huono ja tokkurainen olo. Odotin vain että kello tarpeeksi paljon ja pääsee yöunille. Siinä välissä oli kuitenkin saatava lakattua kynnet, kun edellisen vuorokauden oli nakuvuorokausi, jolloin vain öljytään Rescue Rxx:llä ja itse tehdyllä kynsinauhaöljyllä kynsiä, jotta niiden kosteustasapaino säilyy. Ja eihän nyt töihin voi mennä ilman lakkauksia. Vuorossa oli siis jotain helposti toteutettavaa ja poimin lakkaukseen pinon keväisiä karkkivärejä.


Tuo Siren song oli yksi PP:n lopetettujen sävyjen pelastusoperaation koppaus.

Kaveriksi Rockstarin Feathers-vinyylit nopeaan ja helppoon toteutukseen.


Toteutus ei kuitenkaan ollut niin nopea kuin suunnittelin. Kynteni olivat kasvaneet aika pitkiksi ja vaati kolme kerrosta aina kumpaakin väriä saada tarpeeksi peittävyyttä. Jotenkin sitä vaan tottuu pituuteen eikä nää että kynnet olisivat paremman näköiset itse asiassa vähän lyhempinä. Kynnet ovat nyt ottaneet jonkin kasvuspurtin ja kun ne näkee päivittäin, ei huomaa eroa kun tottuu lisää tulevaan pituuteen prosessin ollessa kuitenkin sen verran hidas päivittäisellä tasolla.


Usean lakkakerroksen vuoksi kynnet näyttivät turhan paksuilta. 6 kerrosta värilakkaa, alus- ja päällyslakka on melkoinen kasa lakkaa. Väreissä ei kyllä ollut valittamista, sen verran herkullisia ne olivat. Ehkä tulos olisi myös ollut parempi, jos en olisi ollut päikkäripölyissä ja vain halunnut tehdä kynnet nopeasti.

Katsokaapas miten erinäköinen lakkaus on Candy-pullon kanssa.


Selvästi parempi Sorbetin kuin Candyn kanssa. Lakkauksen pääväri Sorbet muuttaa ihan väriään jos sen yhdistää Candy-pulloon.

Suurimmat lehtikuviot olivat selvästi kivempia kuin muut.


Tällainen "pikalakkaus" tällä kertaa. Unelmoin että tänään teen jotkut kivat kynnet mutta taitaa taas mennä pikalakkaukseksi, kun ei ole oikein ideaa edes mitä seuraavaksi. Joskus on ihanaa kun inspiraatio oikein iskee mutta tällä hetkellä se on hukassa. Katsotaan mitä tästä syntyy...

1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3