tiistai 31. tammikuuta 2017

Treat collection-sarja ja lakkojen kerrankin toimiva organisointi

Joulun aikoihin mietiskelin paljon lakkojen ainesosia ja etenkin kun silmiini sattui jostain että jos on olut taiveihottumaa lapsena, ei pitäisi käytää kynsilakkaa. Äitini kyllä sanoi sitten myöhemmin ettei munulla ole ollut mutta itse muistan toisin. Ja kun olen allergisoitunut akryaateille, tutkailin paljon eri merkkien ainesosia. Luin myös hormonihäiritsijä TPHP:stä, jota käytetään monissa merkeissä. Tarvitsin aluslakan, joka ei ole kovettava ja pikakuivattajan, jossa ei ole pahimpia myrkkyjä. Loppujen lopuksi päädyin elevenin alen siivittämänä tilaamaan Treat colectionin aluslakan ja pikakuivattavan. Täytyihän sitä yksi värilakkakin ottaa saadakseen pareman kuvan sarjasta.


Sarja on 5-free.Vasemmalla on aluslakka.Varsin toimivaa tavaraa. Antaa hyvän tarttumispinnan, ei jää liukkaaksi. Toisena pikakuivattava ja sitten tämän päiväisen lakkaukseni värit eli Art House ja Private Lives.

Elevenin värivalikoima ei ollut järin suuri. Vakoilin vamistajan sivuilta että lakkoja on kyllä olemassa 66 eri väriä. Jostain syystä olen pitkään havitellut Private Lives-tyyppistä sävyä. Löysin sen viime viikonlopun Tukholman reissulta NK-tavaratalosta. Trajouksena oli että kun ostaa 2 lakkaa, saa ilmaisen päällyslakan. Voiko joku kuvitella että vastustaisin tällaista tarjousta? Ehei, eipä tietenkään. Pikakuivattaja on todella toimiva ja sen luvataan kuivattavan neljä lakkakerosta. Ei paha. Pullot ovat kauniita ja niitä pitäisi mielellään esillä, jos olisi sopiva paikka.

No mutta tämän päivän lakkaukseen:


Peukalossa ja nimettömässä on Art House ja muissa Private lives. Keskisormeen ja nimettömään tein näillä kahdella värillä ja henkkamaukan holokimalteella leimasinmarmoroinnin. Leimasinmarmorointi oli hauskaa, vaikka hieman sottaavaa lateksisuojasta huolimatta. Mukavasti jokaisesta marmoroidusta sormesta tulee hieman erilainen.

Lähikuva keskisormesta 


Lopuksi lisäsin hieman metallikoristeita ja se siitä.

Ja toinen aihealue oli lakkakaapin organisointi. Ostin pienempiä läpinäkyviä laatikoita Ikeasta ja sain toimivan aihealuejärjesteyn kaappiin. Kaiken huippuna kuitenkin esittelen tämän kynsiaddiktin työkalupakin: Kätevä kantokahva, jolloin pakin voi vain nappaista mukaan olkkariin, kun on kynsien laiton vuoro. Mukana on kaikki tavallisesti tarvittava roina: kynsilakan poistoaineet, pumpulit, pari suosikkistaämpperiä, suosituimmat leimauslakat, leimalaatat, siveltimet, dotting toolit, lateksi, alus- ja päällyslakka, kynsinauhaöljy ja muuta tavallisesti tarvittavaa.Kaiken lisäksi tämä auttaa kynsien laittoaluetta pysymään siistimpänä, kun saa kaiken suoraan paikalleen ja kiikuttaa kaappiin. Joka kerta kun olen käyttänyt pakkia, tulee onnen tunne tästä loistavasta järjestelystä. Muita mahdollisia tarpeita on helppo ottaa mukaan ja palauttaa, enää ei kaikkea tarvitse kerätä erikseen ja palautella eri paikkoihin.

Kyllä Ikea vaan on hyvä paikka!

Onko muita vihjeitä kynsitarvikkeiden toimivaan organisointiin rajallisiin tiloihin?Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3