tiistai 17. tammikuuta 2017

Evolve-luksusihonhoitoa luonnollisesti

Tässä on niin mahtava sarja, että mitkään ylistyssanat eivät riitä siihen tunteeseen, jonka ihoni on saavuttanut sarjan käyttöönoton jälkeen. Iho on pehmeä, hyvinvoiva, hehkuva ja ennenkaikkea se tunne, että iho voi hyvin täydellisesti kosteutettuna.



Suomeen sarjaa tuo House of Organics. Heidän sivuillaan sarjaa kuvaillaan näin:

"Evolve Beauty luonnonkosmetiikka on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve-sarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön, jotta tuntisit olosi terveemmäksi ja voisit valita luonnollisen vaihtoehdon."

Sarjan tuotteiden tuoreuden pystyi todellakin toteamaan valmistuspäivämääristä. Tuorein oli tehty 12.12.16. Jokaisessa purkissa on myös tekijän nimi.

Puhdistukseen on Gentle Cleansing Melt. Se on suomennettu "puhdistusgeeli kasvoille". Suomennos ei ole ihan osuva, koska tulee mielikuva geelimäisestä tehoputsarista. Myönnetään, että nimeä on kyllä vaikea suomentaa, mutta en missään nimessä miellä tätä geeliksi, koska se on öljymäinen, kasvoille sulava kookosöljyltä näyttävä tuote.





Tuote levitetään kuivin käsin kasvoille. Se on öljymäinen ja sitä kannattaa kevyesti hieroa koko kasvojen alueelle. Kun käsiin lisää hieman vettä, tuote muuttuu vaaleaksi ja silloin jatkan kasvojen hieromista. Meikkivoide on lähtenyt täysin pois. Testasin miselliveden kanssa ja mitään meikkijäämiä ei ollut iholla. Puhdistuksen jälkeen kasvoilla on hyvin kosteutettu olo. Onhan puhdistus suurimmaksi osaksi öljyä. Tuoksu on makea ja huumaava. Tällä tuotteella kasvojen puhdistuksesta tulee ylellisyyttä, jota oikein odottaa. Lisäksi ihon kirkastuminen on silmin havaittavaa.

INCI: Glycerin*, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil*, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Rosa Damascena Flower Oil*, Sucrose Laurate, Tocopherol.
*luomutuotetut ainesosat
100% Luonnollisia raaka-aineita
99% Luomutuotettuja raaka-aineita

Tuotteen sisältö on auringonkukka-, manteli-, ja baobaböljyjä, vaniljauutetta, appelsiinivettä ja ruusuvettä. Sucrose laurate on ihoa pehmentävä surfektantti eli pienentää pintajännitystä ja toimii emulgointiaineena eli rasvat ja neste pystytään yhdistämään yhdeksi tuotteeksi. Ainetta käytetään myös elintarvikkeissa, eikä sen suhteen ole huolta että se haittaisi millään tavalla. Lisäksi on E-vitamiinia. Tuotetta siis periatteessa voi vaikka syödä :)

Seuraavaksi tuote, jota todella tekisi mieli maistella, eli Radiant Glow Mask. Suomennettuna kirkastava kasvonaamio.






Suomennos ei taaskaan tee oikeutta tälle timanttiselle tuotteelle. Sitä levitetään kuivin käsin iholle, annetaan vaikuttaa viisi minuuttia, jonka jälkeen voi lisätä käsiin hieman vettä ja alkaa hellävaraisesti kuorimaan ihoa. Tuoksu on ylimaallinen. Raakakaakao antaa syötävän herkullisen tuoksun ja jokaisesta minuutista naamion vaikutusaikana voi nauttia uskomattoman tuoksun vuoksi. Kuorivat rakeet ovat todella pieniä ja sitä kautta hellävaraisia. Olen kuorinut tuotteella myös huulet ja eilen jopa hellävaraisesti toisen yläluomen, jolla on ollut hilsehtivä läntti. Se on jo parantunut mutta kuivaa ihoa on silti jäänyt luomelle ja se vaikuttaa hieman silmämeikinkin tekoon. Eipä vaikuta enää. Läntti on historiaa-viimein!

NCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Kaolin, Theobroma Cacao Seed Powder, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Seed Oil* Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Tocopherol.
*luomutuotetut ainesosat

Tuote sisältää auringonkukkaöljyä, glyseriiniä (glyseriini on humektantti eli imee iholle kosteutta ilmasta), kookoksenkuorijauhetta, kaakaojauhetta (erittäin tunnettu runsaista antioksidanttisista ominaisuuksistaan), manteliöljyä, sukrose lauraattia, appelsiinivettä, vaniljauutetta ja E-vitamiinia.

Tässä on siis varsinainen vitamiini- ja antioksidanttipommi kasvoille. Itse näin tuotteen vaikutuksen heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Iho heleytyi ja kosteutus tuntui iholla. Kahdesti viikossa on luultavasti sopiva tahti käyttää tätä naamiokuorintaa. Mainitsinko jo, että tuoksu on huumaava :)

Puhdistuksen jälkeen lisään kasvoille Akamutin frankineesikukkavettä. En valitettavasti voi linalool- ja limonella-allergioideni vuoksi käyttää kasvia eteerisenä öljynä, joten hyödynnän sen hoitavat ja antiage-ominaisuudet kukkaisveden muodossa.

Kukkaisveden jälkeen on tehoseerumin vuoro eli Hyaluronic Serum 200, suomennettuna hyaluronihappo seerumi. 30 ml:n pullossa on 200mg hyaluronihappoa. Kotikosmetiikkaan ostan hyaluronihappoa 1g.n purkeissa ja käyttöohjeena on, että gramma riittää 1-10 litraan valmista tuotetta. Eli tässä seerumissa on ennätysmäärä hyaluronihappoa. Hyaluronihappo kuuluu jokaisen kuivaihoisen tai ikääntyvän ihon hoitoon. Se voi sitoa itseensä tuhatkertaisen määrän vettä ja on näin todellinen tehokosteuttaja. Hyaluronihappo muodostaa iholle geelikalvon kiinteyttäen ja siloittaen sitä. Kuivan ihon suojakerros on tuhoutunut ja saa kosteutuspaukun hyaluronihaposta ja on valmis vastaanottamaan ihoa korjaavia rasvoja. Hyaluronihappo myös auttaa ihoa kollageenin muodostamisessa ja auttaa vähentämään ja täyttämään ryppyjä.



Tuote on todella riittoisa. 1-2 tippaa antaa jo täydellisen kosteutuksen tuotteen levittyen todella helposti. Seerumin paksuuden vuoksi sitä ei aina ole ihan helppo saada pipettiin, mutta paksuus tulee hyaluronihapon suuresta määrästä. Kuiva-aine muodostaa nesteen kanssa paksuhkoa geeliä.

NCI: Water (Aqua), Rosa Damascena (Rose) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Glycerin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Sodium Dehydroacetate.
*luomutuotetut ainesosat
99,30% Luonnollisia raaka-aineita
24% Luomutuotettuja raaka-aineita
Seerumi sisältää vettä, ruusuvettä, aloe vera-pulveria (yleensä sekoitetaan veteen), granaattiomenauutetta, glyseriiniä, Konjac-jauhetta, hyaluronihappoa (pienimolekyylistä, joka pääsee hyvin ihoon ja vaikuttaa tehokkaasti), sodium levulinatea (ihoa hoitava säilöntäaine, jota käytetään myös elintarviketeollisuudessa), sodium anisatea (säilöntäaine, joka valmistetaan sokerijuurikkaasta), sodium dehyrdroasetaatti (säilöntäaine-orgaanisista suoloista)

Kiinnitin tähän seerumiin huomiota juuri ainesosiensa vuoksi. Mahtava määrä hyaluronihappoa ja granaattiomenan uute on tunnetusti oikea tehotuote. 

Lopuksi kosteutuksen viimeistelee Daily Renewal Facial Cream, suomeksi uudistava kasvovoide.





Voide levittyy hyvin eikä jätä rasvaista tuntumaa. Pieni määrä riittää. Se on toki arvattavissa näin viimeistellyssä tuotesarjassa. Tuote on suunnattu normaalista kuivalle iholle. Voide sisältää myös hyaluronihappoa, joten kosteutus on taattua.

NCI: Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Parfum (Natural Fragrance), Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Glycerin*, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Cetearyl Glucoside, Mannitol, Sodium Stearoyl Lactylate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Protein, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid.
*luomutuotetut ainesosat
99,8% Luonnollisia raaka-aineita
31,90% Luomutuotettuja raaka-aineita
Sisältää vettä, aloe veramehua, tuoksua (pieniä määriä ei ole pakollista merkitä jokaista ainesosaa erikseen, vain allergeenit on merkittävä. Tuote on hypoallergeeninen), setyylialkoholia (ihoa hoitava voiteen paksuntaja), auringonkukkaöljyä, karitevoita, Coco caprylatea (kookoksesta valmistettu ihon kosteuttaja), aprikoosinsiemenöljyä, seesaminsiemenöljyä, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters (emulsion stabilointi), Glyceryl Stearatea (emulgointiaine, joka vähentää kosteuden haihtumista iholta), arganiaöljyä, glyseriiniä, sacha inci-öljyä,  Cetearyl Glucosidea (kasvipohjainen emulgointiaine), Cetearyl Glucosidea (humektantti, käytössä myös elintarviketeollisuudessa), Sodium Stearoyl Lactylate (emulgointi), Dipalmitoyl Hydroxyprolinea (kiinteyttävä ja kollageenisynteesiä aktivoiva aminohappo), manteliproteiinia, hyaluronihappoa, E-vitamiinia, ksantaanikumia (geeliinnyttäjä, stabiloija, myös elintarvikkeissa), Dehydroacetic happoa (säilöntäaine) ja maitohappoa (alentaa pH:n iholle sopivaksi).
Tässä tuotteessa on koko tuotesarjan ainoa miinus-liian voimakas tuoksu. Vanilja on makea ja hieman liian vallitseva. Itse olen ratkaissut siten, että lisään voiteen vasta juuri ennen kuin alan nukkua. Hyaluronihapposeerumi on kuitenkin jo kosteuttanut ihoani puhdistustuotteiden kanssa niin, ettei iho enää huuda kosteutta.
Olin alunperin tilaamassa ainoastaan seerumia, mutta kun tutustuin tuotesarjaan verkkokaupassa, oli pakko poimia muut tuotteet mukaan. Meille linalool- ja limonene-allergikoille ei ole montaakaan kokonaista tuotesarjaa tarjoilla ja tässä tuli sellainen paketti että huh huh. Allergian vuoksi on inhottava poimia vain tuotteita sieltä täältä eri sarjoista ainoastaan sen vuoksi, että siinä ei ole näitä kosmetiikan kahta yleisintä allergeenia 26:stä eniten allergisoivasta ainesosasta.
Tilasin pienempiä tuotekokoja eli 30ml:n purkkeja. Seerumissa se taas on maksimikoko. On todella hyvä, että voi ostaa myös pienemmissä erissä ja kokeilla miten tuotteet sopivat. Itselleni nämä olivat pintakuivalle iholleni aivan napakymppi ja varmasti tulen tilaamaan jatkossa suurempia purkkeja. Tätäkin kirjoittaessa on haikea kaipuu suklaantuoksuiseen naamioon. Se vaan on niin syötävän ihana ja tehokas.
Olen käyttänyt tuotteita nyt n. 10 päivää ja vaikutukset ovat selvästi havaittavissa. Otsaan tulee helposti juonne kulmakarvoja rypistellessä, eikä sitä enää näy. Silmänalusiho on sileä. Mahtavinta oli ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun tajusin, miten iho on hoidosta huolimatta ennen kiristänyt. Nyt se tuntui täysin pehmeältä, kasvoihin kuuluvalta. Iho on kirkastunut ja hyvinvoiva.
En voi kuin lämpimästi suositella kokeilemaan, jos ihosi on kuivuuteen taipuvainen. Puhdistustuotteet, naamio ja seerumi sopivat varmasti jokaiselle ihotyypille.
Tästä sarjasta saan myös vinkkejä itse tekemääni kosmetiikkaan. Todella inspiroiva sarja ja incit ovat todella huolellisesti mietitty.
Onko ketään sarjaan hullaantuneita?







Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3