maanantai 2. tammikuuta 2017

Ensimmäiset Ciaté-kynnet

Uudenvuoden aattona en ollut varma lähdenkö minnekään. Helsingin keskustassa en ole ollut vuosiin tänä juhlapäivänä, kun aina on tuntunut että tulee raketti tai joku paukku niskaan ja on ollut vaikea päästä kotiin. Mies oli sinne menossa, mutta ei ole ennen ollutkaan ja oli erittäin vaikuttunut valoshowsta ja mitä ohjelmaa siellä nyt olikaan.

Vaihtoehdot olivat periaatteessa joko olla kotona tai pyörähtää jossain täällä Kalliossa. Tämä on niin hyvä kaupunginosa, ettei täältä tarvisi koskaan periaatteessa edes poistua. Täällä on kaikkea.

Kynnet oli kuitenkin tehtävä. Se oli ainoa selvä suunnitelma.

Joulukalenterilakoista Ciatén Antique broach-glitterlakka kiinnosti kovasti. Kun kehitin jonkun tyylin sen ympärille, en ainakaan pettynyt lakkaan. Aivan mahtava. Täytyy pian tehdä kynnet, joissa se näkyy kunnolla, näissä se peittyi nimettömissä lähes täysin.

Kavereiksi tuli Gold digger, joka hassua kyllä näyttikin enemmän hopeiselta kynsillä.

Chain reaction metallinlila pääsi reunustoille. Väri on todella kaunis.Nimettömän glitterin rajasin teipeillä tietylle alueelle, jotta sivulakkaukseen ei tulisi glitterkuhmuja. Muuten vetelin gold diggeriä ihan vapaalla kädellä kynsien keskustoille. Sitten helppo leimaus läpinäkyvällä stampperillä ruudukkoa. Päälle laitoin Kondin leimojen päällyslakkaa, mutta silti oikean etusormen leima levisi pikkaisen. Rajaukset pensselillä ja Chain reactionia kaksi kerrosta. Seche Vitaa, muutamia sydämen muotoisia niittejä, 
siivousta ja valmis. 

Tein tosiaan kynnet 31.12. ja laiskana sain kuvattua ne vasta tänä aamuna. Valjastin miehenkin kameran puikkoihin ja sain harvinaisen kuvan jossa molemmat kädet ovat mukana.
Tässä tiesin että on viimeiset hetket ottaa kuvat. Olin tänään lähdössä hammashygienistille (joo-se on kamalaa. Hammaskiven poiston aiheuttaman kidutuksen lisäksi harrasti tuolikidutusta. Selkää ei saanut mitenkään kivuttomaan asentoon) ja arvasin että jostain lakka lohkeaa sillä reissulla. Ja niinhän siten kävikin. Muutenkaan kynnet eivät enää olleet tässä vaiheessa parhaassa terässä.

Olin tyytyväinen tulokseen. Nyt on jo kahdet kynnet peräkkäin olleet tosi kivat omiin silmiin ja ei kahta ilman kolmatta. Mitä siis seuraavaksi? Suorituspaineita ;) Olen perfektonisti monessa asiassa ja joissain muissa taas hyvinkin suurpiirteinen. Olen harvoin tyytyväinen mihinkään itse tekemääni, koska kritisoin kaikkea niin paljon.

Uusi vuosi ja uudet kujeet :) Varsinaisia uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt, mutta ajattelin yrittää pitää stampperit ja skrabat paremmassa kunnossa, etten jätä niihin lakkatahroja. Tai laattojen reunoille, ne on niin helppo unohtaa.

Mitäs lupauksia te olette tehneet?

Muistakaa että blogia voi seurata myös Bloglovinin kautta ja Instagramista löytyy halisevah. Itse seuraan kaikkia blogeja ainoastaan Bloglovinin kautta, se vaan on niin kätevä.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

2 kommenttia

  1. Onpa kauniit kynnet :) Inspiraatiopuuska tuli samantien :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toivottavasti saat jonkun tosi huikean inspiksen. Tää on niin fiilispohjaista touhua. Tuotakin leimaa pidin ennen tylsänä, kunnes huomasin sen mahdollisuudet.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3