tiistai 17. tammikuuta 2017

Moyran laattatilaus ja haaste itselleni

Moyralla oli ale. Se on aina houkuttelevaa ja tuli tutustuttua tarkemmin leimauslaattoihin. Ne olivat sanalla sanoen kutsuvia. Erilaisia ja ihania.

Ostoskoriin valikoitui useampi laatta, joista lopuksi taloussyistä karsin tilauksen viiteen, joista yksi oli ns. minilaatta. Moyran mini on muiden merkkien normaalikoko.

Näitähän oli heti kokeiltava. Runsauden pula vain iski.

Sain tilaukseni torstaina ja lauantaina oli meno Viialaan arvostelemaan elukoita. Lakkasin kynnet torstai-iltana, mutta en keksinyt mitä kuviota tai kuvioita käyttäisin ja mikään lakkakaan ei kutsunut minua erityisesti. Pohdinnan jälkeen tartuin A Englandin Excaliburiin, jota en ole käyttänyt pitkään aikaan. Se on kaunis-miksi lie jäänyt laatikkoon hunningolle niin pitkäksi aikaa. Tosin tietysti se, etten voinut käyttää töissä kynsilakkaa, aiheutti pitkän lakattoman ja nysäkyntisen kauden. Perjantai oli sitten leimauspäivä ja kyllä tulikin leimattua! Tein nimittäin kolmeen kynteen eri versioita ja tämä oli siten lopullinen lakkaus.Loppujen lopuksi Excalibur sopi hyvin teemaan. Pikkurillissä on suosikkilakkani Zoyalta: Pixie Dust Cosmo. Sitä samaa on myös varpaiden kynsissä tällä hetkellä.

Leimat ovat Vintage 2-laatasta.


Hups. Kuvassa laatta on yläpuoli alas, muta eiköhän tästä idean saa. Ihastuttavia vintage-kuvioita, niin isoja kuin pieniä leimojakin.

Kynsille valikoitui loppujen lopuksi kelloteemaa. Ja söpö sydän avaimilla. Peukaloon tuli tapettikuvio, varsin näyttävä mielestäni.

Läpinäkyvä stampperi on kyllä kätevä. Valitettavasti se ei pystynyt nostamaan hienoimmin kaiverretuista osista pienimpiä yksityiskohtia ja jouduin käyttämään niihin löllöstampperia. Näitä olivat mm. taskukello ja laatan pienet yksittäiset avaimet. Kynnet olivat ihan mieluisat ja uusi erilainen teema miellytti.

Koska laattoja tuli useampi ja viime kuussa tilatut laatat ovat vielä matkalla, haastoin itseni käyttämään jokaista Moyran laattaa helmikuun loppuun mennessä. Ja kuitenkin tehdä joitain muitakin koristelutekniikoita, kuin pelkkää leimausta.

Seuraavaksi käytin laattaa Moments. Kuvat ovat kauniita, mutta monen kuvan kohdalla en oikein ole vielä keksinyt, minkälaisia leimauksia voisin toteuttaa tällä laatalla. Aloitin talokuviosta, johon ensimmäisenä iskin silmäni.


Tein kahteen sormeen leimadecalit. Leimasin kahdessa osassa ja värittelin kuvioita stampperin päällä.Pohjana on PP:n valkoinen lakka. Muihin kynsiin tein baby boomerit Essencen Nudes-sarjan lakalla.


Leimadecalit olivat ihan kivat, joskus täytyy kokeilla beigellä pohjalla ihan pelkkää leimaa ilman värityksiä.

Seuraavat kolme korkattavaa laattaa ovat tässä. Se jännä juttu Moyran laatoista tuli mitä en ole ennen kokenut, että jokainen laatta ikäänkuin tulee toistaan. Jokaisesta laatasta löytyy kuvioita, joita automaattisesti ajattelee sopivan toisen laatan kuvion kanssa.

Vintage on täynnä kiinnostavia kuvia.


Kuten mainitsin, kuvat sopivat hyvin yhteen eri laatoista. Tästä ankkurit sopivat Moments-laatan purjeveneen kanssa ja odotan hieman kesäisempää tunnelmaa, jolloin voi tehdä seilorikynnet.

Seuraavaksi Tattoo:


Kohta on kiinalainen uusivuosi ja tässä on hyviä leimaehdokkaita siihen teemaan. Nuo pienet ihanat tatuointikuviot meinasin jo laittaa kynsille, niistä tulee saamaan kivat decalit vaalealle pohjalle.

"Minilaatta" Braking the Silence:


Kivoja villapaitakuvia mutta itse asiassa tilasin tämän noiden perhoskuvioiden vuoksi. Eihän niitä voinut mitenkään vastustaa.

Tilasin myös päällyslakan leimoille, mutta se tulee jälkitoimituksena, enkä vielä pysty kommentoimaan sen toimivuutta.

Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tähän tilaukseen tai voisiko sanoa että suorastaan ihastunut. Inspiroivat laatat tuovat myös uutta pontta harrastukseen. Luulen että seuraavaksi perhoset voisivat olla se juttu?

Onko muita Moyra-leimailijoita?

Kuten blogini esittelyssä sanotaan, olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja sen tekemisestä. Mikäli luonnollinen ihonhoito kiinnostaa, lue ihmeessä edellinen postaukseni Evolve-ihonhoitosarjasta. 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3