sunnuntai 29. syyskuuta 2019

I love me-messut ja lippuarvonta

Lokakuun 18.-20. on taas vuosittaisten kauneus- ja hyvinvointimessujen aikaa Helsingin Messukeskuksessa. Suuruudessaan tapahtuma on aivan omaa luokkaansa ja messuilla on mahdollista bongata uusia tuotemerkkejä, hyödyntää edullisia messutarjouksia, oppia uutta eri alueilta esimerkiksi luennoilla tai osallistua joogatunneille ja löytää uusia kiinnostuksen kohteita. Tapahtumasivut löydät tästä linkistä.Luonnonkosmetiikan osalta messuilla on valtavasti tarjontaa, joka vain kasvaa vuosi vuodelta. Aina on tullut tehtyä löytöjä, jutellut tuttujen maahantuojien, muiden bloggaajien, tuttujen ihmisten kanssa, joihin on törmännyt sattumalta, löytänyt kaikenlaista uutta pohdittavaa ja inspiroitunut monista asioista. Sinne matkaan siis innolla tänäkin vuonna. Jännä nähdä, mitä uutta tänä vuonna löytyy... Kotimaisen kosmetiikan saralla odotan innolla mitä tulemaan pitääkään.

Lauantai on ehdottomasti ruuhkaisin päivä, joten mikäli haluaa selvitä edes hieman vähemmässä väkimassassa, perjantai tai sunnuntai ovat "helpompia" päiviä. Viime vuonna tapahtumassa kävi 56 000 kävijää ja yrityksiä oli paikalla 450, joten tapahtuma on todella massiivinen.

Lippuarvonta:Osallistun messuille bloggaajapassilla ja sain Messukeskukselta arvottavaksi kaksi sähköistä lippua lukijoilleni. Kumpikin lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn. Liput ovat arvonnassa Instagramissa @halisevah. Kuvan alla tekstissä on osallistumisohjeet.

Mikäli sinulla ei ole Instagram-tiliä, voit lähettää sähköpostia tähän blogiosoitteeseen otsikolla "osallistuminen I love me-lippuarvontaan". Suoritan arvonnan random.org-sivuston kautta satunnaisella numeroinnilla ja lisään sähköpostiosallistujat järjestyksessä viimeiseksi. Näin kaikilla on mahdollisuus osallistua arvontaan. Mikäli en tavoita voittajaa tägäämällä Instagramiin tai sähköpostitse 48 tunnin kuluessa, arvon liput uudelleen. Suoritan arvonnan 7.10. klo 21, joten siihen asti on aikaa osallistua.

Palataan messufiiliksiin vielä ennen tapahtumaa. Omalla messuostoslistalla onkin jo joitakin tuotteita, mitä aion hankkia, luennoille en yleensä ole ehtinyt osallistua, vaikka muutamia mielenkiintoisia aiheita paikalla näyttää olevan. Messuäppi on vielä lataamatta tapahtuasivuilta, mutta sen kyllä teen, koska sieltä on helppo laittaa muistiin kiinnostavia tärppejä ja seurata, että näissä paikoissa tulee käytyä.

Nyt siis vain muutama viikko odotusta ja osallistu ihmeessä vuoden huipputapahtuman lippuarvontaan!

Blogin sunnuntaipostausten seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3