sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Madara Insider Beauty Box

Luonnonkosmetiikan saralla ei ole montaa erilaista kauneuden yllätysboxia, vaikka juuri luonnonkosmetiikan käyttö kasvaa suunnatonta tahtia. Tavallisen kosmetiikan puolella yllätysboxeja on puolestaan runsain mitoin.

Tilasin ennen Jolie boxia, mutta sekin on muuttunut ja kuukausiboxien sijasta on ajoittain tilattavissa teemaboxeja. Kun huomasin Madaran yllätysboxin, en aikonut tilata. Kuitenkin pyörittelin asiaa hieman mielessäni ja vihjaus siitä, että boxi sisältää uutuusmeikkituotteen, sai sormet painamaan "tilaa"-painiketta. Ja vielä kohdassa, jossa voi tilata boxit lokakuuksi ja ensi kevääksi.

Madara beauty insider kauneusboxi luonnonkosmetiikka syksy

Boxi tuli hyvin nopeasti ja hieman jännitti avata, koska yllätysboxissa on aina se elementti, että se voi olla todella mieluinen, tai sitten siitä ei löydy yhtäkään itseään kiinnostavaa tuotetta. Eipä kattaus sitten hassummalta näyttänyt:


madara beauty insider luonnonkosmetiikan yllätysboxi

Ocean Love Purifying Foam


madara ocean love puhdistusvaahto

Puhdistusvaahto on entuudestaan tuttu, mutta uudessa ulkoasussa. Ocean Love on limited edition-kokoelma lahjakaudelle. Pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä ja ne valmistetaan merestä kerätystä muovista ilman merille haitallisia ainesosia. Itseäni idea todella ihastuttaa, koska merien tila on itselleni yksi erityinen tarkkailun ja huolenaihe. Olen nähnyt negatiivisen muutoksen konkreettisesti sukeltaessani samoilla paikoilla eri vuosina. Tosin mereen kertyvä muovi tulee lähinnä tietyiltä paikoilta maailmassa, mutta se, että asiaan kiinnitetään huomiota ja aiheen pitäminen esillä on mielestäni todella tärkeää.

Ainesosissa on mieto surfektantti ja mm. ruusuvettä sekä rauhoittavaa kamomillaa.

Käytin tätä puhdistusvaahtoa muutamia vuosia sitten ja oli mielestäni ihan hyvä. Säästän vaahdon käyttöönoton hieman myöhempään ajankohtaan, sillä käytän lempparini Rimitan puhdistusvaahdon ensin loppuun.

SOS Eye revieve silmänympärysnaamio- ja voide


madara sos hydra eye silmänympärysvoide luonnonkosmetiikka

Madaran SOS-tuotteet ovat kokemukseni mukaan todella tehokkaita kuivuuden taltuttajia ja siksi odotan tämänkin olevan tehokas tuote silmänympäryksille. Tämän kohdalla on itselleni vain yksi iso MUTTA-nimittäin hajuste- tai raaka-aineperäiset allergeenit citranellol, geraniol ja eugenol. Olen siedättynyt niille melko hyvin, mutta silmänympäryksille en voi käyttää niitä saamatta silmä-ärsytystä. En ole vielä päättänyt, vaihtaako voide kotia, vai kokeilenko vartin naamiona silmänympäryksille, jonka jälkeen huuhdon pois. Naamio kyllä voisi tehdä hyvää ohuelle silmänympärysiholle.

Mukana tuli myös näyte Regene-sarjan silmänympärysseerumista, joka kiinteyttää sekä kirkastaa silmänympäryksiä.

Cosmic drops buildable highlighter korostusväri


madara cosmic drops highlighter korostusvoide

Boxin napakymppi <3 ! Uudet korostustipat ja vielä juuri itselleni täydellisessä värissä eli Naked cromosphere 01.

Pidän nestemäisistä ja voidemaisista meikeistä niiden hyvän pysyvyyden, monikäyttöisyyden, riittoisuuden ja kuulauden vuoksi. Tipat on pakattu mahtavaan holografiseen pakettiin. Lasipakkauksessa on tukeva pipetti, jolla on helppo annostella korostustippoja.

madara cosmic drops highlighter korostusvoide

Ainesosat ovat hoitavat ja niissä on mm. aloeta ja hyaluronihappoa. Olen käyttänyt tippoja korostukseen eli nenään, otsaan, poskipäihin ja leukaan. Nämä ovet erittäin helppokäyttöiset. Väriä ei tule liikaa, eli ei tarvitse pelätä näyttävänsä discopallolta. Tipat ovat kerrostettavia ja mikäli väriä haluaa lisätä, muutaman minuutin kuluttua voi lisätä uuden kerroksen.

madara cosmic drops highlighter korostusvoide

Olen todella ihastunut näihin. Olen viime aikoina käyttänyt kasvoilla vain mineraalimeikkipohjaa, mutta aion kokeilla näitä myös meikkivoiteen seassa. Tipat tuovat varmasti ihanaa kuulautta meikkipohjaan.

Uudet Madaran meikit ovat keskittyneet juuri hehkuun ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan muihinkin meikkituotteisiin lähemmin.

madara beauty insider luonnonkosmetiikan yllätysboxi

Tällainen oli Madaran yllätysboxi. Yksittäisen boxin hinta on 35€ ja arvoksi luvattiin yli 80€. Ei hassumpi. 

Instagramissa @halisevah on vielä hetken I love me-messujen lippuarvonta käynnissä. Arvonta suoritetaan maanantaina 7.10. klo 21.


Blogin sunnuntaipostausten seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3