sunnuntai 8. syyskuuta 2019

100% Puren sheet maskit testissä-suosikki löytyi


100% pure kasvonaamiot kokemuksia sheet mask luonnonkosmetiikka

Kasvonaamiot ovat loistava keino tuoda lisäbuustia ihonhoitoon ja tehostaa haluttua vaikutusta, kuten vaikka kosteutusta iholle. Siksi ne ovat erityisen kiinnostavia. Kangasnaamioon on imeytetty runsaasti seerumia ja naamiota pidetään kasvoilla tavallisesti 20-30 minuuttia. Monesti laadukkaat naamiot todella luovat näkyviä tuloksia, joten olen kokenut ne varsin hyödyllisiksi ihonhoidossa.

Kosmetiikan myynnissä hyvin ratkaisevassa osassa on mielikuvamarkkinointi. Vegaani, cruelty free, vain luonnosta saatavia väriaineita käyttävä 100% Pure on mielestäni onnistunut tuottamaan laadukkaita tuotteita ja ne ovat kauniissa pakkauksissa. Tilasin naamiot ja silloin tarkastin ainesosat, mutta en halunnut nimeä enempää ottaa selvää etukäteen, miten niiden tulisi vaikuttaa, jotta vaikutusten arviointi olisi mahdollisimman autenttinen, kun en mieti tulosta tai vaikutusta tuotekuvauksen mukaisesti. Tein kaikista naamioista muistiinpanot, joita nyt postauksen kirjoitushetkellä vertaan tuotekuvaukseen.

Naamioita on saatavilla viittä erilaista, mutta tilaushetkellä saatavilla oli neljää, joista ostin testiin kolme. 

Deep Hydration sheet mask


100% pure sheet mask deep hydration kosteuttava naamio kokemuksia

Käytin naamion hetkellä, jolloin ihoni oli kiristävä ja todella kosteutuksen tarpeessa. Kosteusköyhyys johtui kosmetiikan minimoinnista, koska lähes kaikki tuntui sillä hetkellä aiheuttavan silmä-ärsytystä, joten käytin ihon hoitoon tavallista niukemmin tuotteita, joissa ei ollut yleisimpiä allergeeneja. (silmä-ärsytys todedennäköisesti kuitenkin johtui työpaikan ilmasta)

Seerumia oli juuri oikea määrä naamioon nähden. Se oli imeytetty täysin kankaaseen, eikä pussin pohjalle jäänyt kaavittavaa seerumia, kuten joskus käy. Seerumia oli runsaasti, suorastaan optimaalisesti. Pussin reunoista riitti kuitenkin seerumia kaulalle levitettäväksi sormin. Naamion käytettyäni pyyhin sillä aina kaulan ja decoltén.

Naamiossa oli mieto tuoksu ja se tuntui hyvältä. Tuote selvästi helpotti pintakuivuuden kanssa. Naamion käytön jälkeen lisäsin kasvoille öljyn lukitemaan kosteuden ihoon, mutta loppujen lopuksi vaikutus oli varsin tilapäinen, eikä enää seuraavana päivänä tuntunut, että kasvoille olisi tehnyt jotakin erityisen kosteuttavaa.

Tuotekuvauksen mukaan kurkku, hyaluronihappo ja kasvikeramidit kosteuttavat pitkäkestoisesti ja naamio rauhoittaa, estää tulehduksia sekä korjaa ihoa. Aineosalistasta selviää, että tuote on ns. vedetön, eli seerumin pohjana on aloeuute. Olen huomannut aiemminkin, että jostain syystä aloe vera ei ole oikein toiminut ihollani. Se ei aiheuta sen kummempia vaikutuksia kuin vesikään. Muuten pohjana on runsaasti erilaisia kasviuutteita. Kurkun, hyaluronihapon ja PCA:n sekoitus kyllä ovat kosteuttavia. Tosin hyaluronihapossakin molekyylikoko ja sen määrä ovat ratkaisevia toimivuuden kannalta. Hyvä ainesosalista ei kuitenkaan riittänyt omiin tarpeisiini ja itse suosittelisin tuotetta ennemmin kosteustasapainon ylläpitoon, kuin SOS-tuotteeksi.

Does It All sheet mask


100% pure sheet mask does it all naamio kokemuksia

Tässä naamiossa seerumineste oli ohuinta, kuin muissa kokeilemissani naamioissa. Naamio oli kevyen tuntuinen, ei ollenkaan niin seerumimainen, kuin naamioissa yleensä on. Tuoksu oli hyvin mieto ja miellyttävä. Käyttöhetkellä iho oli kuiva ja siinä oli pientä ärsytysnäppyä.

Pidin naamiota ohjeistetut 20 minuuttia. Poiston jälkeen iholle jäi runsaasti imeytymätöntä seerumia, mutta se kyllä imeytyi ja/tai haihtui suhteellisen nopeasti. Ei tuntunut helpottavan pintakuivuutta, Kuitenkin päälle laitettu öljy ei imeytynyt enää ihoon yön aikana, joten naamiosta oli selvästi latautunut ihoon kosteutta. Vaikka naamio oli kevyt, aamulla iho oli tasaisemman näköinen ja kosteustasapaino parempi.

Tuotekuvauksen mukaan naamio vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa, tasoittaa ja kosteuttaa. Aineosista näkee tämänkin olevan aloe-pohjainen. Mukana on ihoa kirkastavaa lakritsauutetta ja C-vitamiinia. Kofeiini lisää verenkiertoa, PCA, hyaluronihappo ja glyseriini kosteuttavat. Mukana on myös fermentoitua riisiuutetta eli sakea. Varsin hyvät ainesosat ja naamio on todella suunniteltu monitoimituotteeksi. Uskon, että säännöllisellä käytöllä tämän naamion kanssa voi saada tuloksia kaikilla tuotekuvauksen saroilla. 

Wrinkle smooth sheet mask


IMG_20190518_155446 (1)

Naamiossa oli ihana, vieno ruusun tuoksu. Käytin tuotetta kolme päivää lentojen jälkeen, jolloin ihossa tuntui vielä olevan hyvä kosteustasapaino. Loma kosteassa ilmastossa ja aurinko olivat kohentaneet ihon kuntoa, mutta naamion vaikutuksista pystyi päättelemään, että lennot olivat kyllä kuivattaneet ihoa. Naamioseerumi imeytyi poskipäistä ihoon hämmästyttävän nopeasti, Oli yllättävää, että seerumi imeytyi myös nenän kohdalta ihoon, vaikka yleensä siihen kohtaan omalla ihollani ei juuri imeydy naamionestettä. Naamiohetkellä ei ollut ollenkaan sellainen tunne, että jaksaisi pitää sitä vaaditun ajan, mutta miellyttävä tuoksu rentoutti ja loppujen lopuksi kokemus oli miellyttävä. Iho sai lisäbuustia ja ihon lisääntynyt kosteustasapaino häivytti hienoja, alkavia ryppyjä. Tästä kyllä pidin!

Tuotekuvauksen mukaan naamio vaalentaa, kirkastaa, vaikuttaa kollageeni- ja elastaanitasoihin niitä lisäävästi sekä edistää solujen uusiutumista. Ainesosista löytyy aloepohja, kosteuttava glyseriini, hyaluronihappo ja PCA. Ihoa kirkastaa mm. C-vitamiini, kofeiini lisää verenkiertoa ja vihreä tee on antioksidanttista. Tässä oli näistä naamioista lyhin ainesosalista, vaikka ihan lyhyt sekään ei ollut. Wrinkle smooth muodostui näistä kaikista naamioista suosikikseni ja näitä voisin käyttää useammankin.


IMG_20190518_155517

Muuta:


Yleensä ottaen korealaisiin naamioihin verrattuna nämä ovat isompia. Korealaiset ovat hieman pieniä omille kasvoilleni. Näihin muutamalla taitoksella sai hyvän istuvuuden ja samalla pystyi tekemään muuta. Naamioillahan on hyvä tarkoitus suoda hetki itselleen, mutta hektisessä arjessa se nyt ei vaan aina sovi, vaan on tehtävä myös muita asioita.

Naamiot levitetään aina puhtaalle iholle ja vaikka mukana on hieman öljyjä, kannattaa käytön jälkeen lisätä iholle kasvoöljyä, jotta kosteus lukittuu iholle mahdollisimman tehokkaasti.

Kangasmateriaali on nopeasti uusiutuvaa bambua ja niihin on imeytetty seerumia 25g. Ainesosat ovat laadukkaita ja siihen nähden hinta on varsin kohtuullinen. House of Organic myy näitä hintaan 7,90€. Muita jälleenmyyjiä on mm. Ruohonjuuri.

Itselläni on herättänyt hieman ristiriitaisia tunteita se, että 100% Pure tekee hyväntekeväisyyttä lahjoittamalla vegaanista koiranruokaa koiratarhoille. Koirat kuitenkin ovat sekasyöjiä. Loppujen lopuksi asiaa pähkäiltyäni olen tullut siihen tulokseen, että asia on positiivinen. Vegaaniuden ymmärtää yrityksen vegaaniuden myötä. Koirista ei periaatteessa tarvitse tehdä vegaaneja, vaikka se yrityskuvaan istuukin. Joka tapauksessa meillä Suomessa eläinsuojelussa on kaikkine puutteineen asiat paljon pidemmällä kuin monessa muussa maassa. Eläinsuojissa on edes ruokaa, vaikka rahasta on pulaa. Joissakin maissa taas ei juuri ole edes eläinsuojelua ja lemmikitkin voivat olla puhtaasti "käyttötavaraa". Kun niitä ei enää haluta, viskataan kadulle kenenkään välittämättä kulkueläimistä niiden ollessa normaali osa katukuvaa. On mielestäni loppujen lopuksi hyvä, että yritys lahjoittaa ruokaa koiratarhoille, jos vaihtoehtona olisi ruuattomuus. Ja vegaanisen koiranruuan voi koostaa proteiinipitoiseksi, vaikka lihan proteiini on erilaista kuin kasviproteiini. Kyllä meilläkin moni koira elää markettiruualla, joissa lihaa saattaa olla 4%, eli varsin olematon ja nimellinen määrä. Se on myös voitu määrittää tuorepainon mukaan, joten loppujen lopuksi ruoka on jo suorastaan lihaton. Jos 4% on kuivalihajauhetta, siinä on jo edes hieman lihaa. Koiran ruokinnasta ei loppujen lopuksi taida olla kiistatonta, ainoaa ja oikeaa tietoa, vaan tutkimuksia ja mielipiteitä on monenlaisia kentän myös muuttuessa jatkuvasti. On yleistä, että luonnonkosmetiikkafirmoilla on hyväntekeväisyyskohteita ja on hyvä, että jotkut osallistuvat myös hyväntekeväisyyteen eläinasioissa.

Loppusanoina yksikään naamio ei ollut huono, itse asiassa kaikki olivat kohtuullisen hyviä, mutta oma ihoni oli kovin vaativa testihetkellä kuivuuden suhteen. Mikäli ei etsi taikatuotetta tai ensiapua, jokainen näistä on oikein hyvä ihon kunnon ylläpitoon ja lisäbuustiin. Kuitenkin 100% Puren geelinaamiot ovat huomattavasti tehokkaampia. Niiden kohdalla jokaisesta naamiosta on ollut välittömämpiä ja huomattavasti pitkäkestoisempia vaikutuksia. Niissä nestettä on todella runsaasti ja itse olen käyttänyt sen vuoksi yhtä naamiota muutamana peräkkäisenä päivänä. Toki olen käyttökertojen välissä säilyttänyt naamiot jääkaapissa paketissaan. Virallisesti naamiot ovat kertakäyttöisiä, mutta jos iholla ei ole tulehdusta tmv, en koe tapaa kovin riskialttiiksi. Korostan kuitenkin, ettei se ole suositeltavaa. Hydrogeelinaamioista kirjoitin niiden tultua Suomeen. Linkki tekstiin tässä. *edit. tänään sunnuntaina kaikki 100% Puren naamiot (kangas ja hydrogeeli) ovat vain 5€/kpl house of Organicissa.

Yleensä kangasnaamioita käytetään kuureittain 2-3 kertaa viikossa tai viikoittain. Olen kuitenkin löytänyt yhden varsinaisen "taikatuotteen", joten lähtökohtaisesti naamiot olivat melko kovassa seulassa. Tästä "taikatuotteesta" kirjoittelen syksyn mittaan.

Tällaista tällä kertaa ja ensi sunnuntaina palataan taas uusiin aiheisiin.


Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

2 kommenttia

  1. Vai vegaanista koiranruokaa...mulla olis tähän mielipide mutta viisain jättää sanomatta :) Mielenkiintoisen kuuloisia naamioita, pitäisi itsekin iskeä rätti naamaan jos tässä kerkeisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin koirille soisin lihaa, mutta vegaaninen koiranruoka lienee parempi kuin ruuattomuus. Pohdin myös huonolaatuisia markettiruokia ja eivät nekään ole mitenkään ideaaleja. Ensireaktioni oli OMG (!!!), mutta kun asian on kuullut jo kuukausia sitten, niin on ehtinyt ajatella useammalta kantilta.
      Rätti naamaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3