sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Unohtunut postaus: toukokuun Jolie box

Löysin koneeltani kuvat toukokuun Jolie boxista ja koko aihe on jäänyt julkaisematta ihan huomaamatta. Jolie boxin sisällöt ovat melko luettuja ja vanhojakin postauksia selataan säännöllisesti, joten laitanpa lyhyen kuvailun sisällöstä.

toukokuun jolie box 2018


Itselleni toukokuun boxi edusti luokkaa "ihan kiva". Oli kivaa kokeiltavaa, mutta omalla kohdallani tuotteet eivät menneet ihan nappiin, mikä ylläriboxissa on aina se jännitys. Joskus kolahtaa täysillä, kuten nyt heinäkuun boxi, joskus on "ihan kiva", toisinaan "menettelee" ja joskus voi pettyä. Laadukasta kosmetiikkaa kyllä oli jaossa, se oli selvä. Ihan omasta ihostani riippuen kaikki ei kolahtanut.

Absolution la Solution + ECLAIT-seerumi


Absolution solution eclat

Absolutionin kirkastava seerumi. Kuulosti todella kivalta. Absolutionissa kiehtoo mielikuvitukselliset pakkaukset sekä tuoksut, jotka ovat varsin arvaamattomia, eikä niitä ole edes yritetty (mielestäni) tehdä miellyttäviksi, vaan tuntuu, että tuoksu on mitä nyt sattuu tulemaan.

Kirkastava seerumi on aina tervetullut. Se sisältää runsaasti erilaisia kukkaisuutteita ja kasviöljyjä. Mutta kääntöpuolena omaan nenääni tämä tuoksuu oljille, jälkeenpäin on aistittavissa hieman laventelin tuoksua. En ehtinyt käyttää tätä kovin kauaa, kun sain silmä-ärsytystä eteeristen öljyjen tai muiden kasviraaka-aineiden allergeeneistä. Ennen en pystynyt käyttämään kasvoilla ollenkaan näitä sisältäviä tuotteita, mutta nyt yleensä pystyn, mikäli tuote ei ole liian lähellä silmiä, esim. meikissä tai silmänympärysvoiteessa. Vanha herkkyys palasi harmillisesti. Koostumus oli mukava ja kosteuttava mutta vaikutuksista en oikein voi kertoa, koska en ehtinyt käyttää tuotetta tarpeeksi kauan.

Seerumin hinta on 57€, mikä on mielestäni melko kallis 15 ml:n pakkauskokoon nähden. Yleensä seerumit ovat tuplakokoisia.

L'atelier des Délices Exfoliant Lèvres et Zones Sensibles -Kuorintavoide Huulille


Látelier huulikuorinta

Toinen täysikokoinen tuote oli huulikuorinta. Varsin söpö pakkaus ja sisältö.

Kuorivat rakeet on rouhittu riisistä ja ne ovat todella hienovaraisia. Muuten sisältö koostuu erilaisista öljyistä ja mehiläisvahasta.

huulikuorinta

Tuoksu on aivan ihana metsämansikkainen. Omaan makuuni huulikuorinta saisi olla hieman rouheampi, mutta kyllä tämä tekee hyvää huulille. Kuorinta on myös ikäänkuin huulinaamio. Öljyt pehmentävät kivasti ja mehiläisvaha jättää hyvin suojaavan pinnan, joten en ole edes laittanut huulirasvaa jälkeenpäin, vaikka niin suositellaan. Pakkauskoko on vain 15 ml, mutta ei kannata antaa sen hämätä. Tuote on todella riittoisa ja tulee kestämään kauan.

Hinta 17,90€.

Whamisa Toner Original


IMG_7574


Whamisa on kovasti hehkutettu merkki ja hyvin pidetty. Ensin kokeilin Deep Rich-kuivan ihon kasvovettä ja ihoni ei kerta kaikkiaan tottunut siihen. Herkkä ja ehkä couperoosaan jonkin verran taipuva ihoni sai vielä kuukauden käytönkin jälkeen ärsytysnäppylöitä ja tuote ei vaan sopinut iholleni, vaikka kuinka olisin sen halunnut sopivan.

Tämän Toner Originalin koin paremmaksi kuin Deep Richin. Kuivan ihon kasvovesi on koostumukseltaan glyseriinimäistä seerumia eli todella paksua. En edes pystynyt paksun koostumuksen vuoksi kerrostamaan sitä kuten olisi tarve. Toner Original on puolestaan miedompi ja kosteuttavampi, koska koostumus on ohuempi. Se imeytyy ihoon huomattavasti paremmin ja on kerrostettavissa.

Tätä käytän silloin tällöin ja jossain vaiheessa täytyy kokeilla aktiivisemmin, josko ihoni hyväksyisi tuotteen kun käyttää kuuriluontoisesti.

7,50€/20ml.

Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt -Kosteuttava Kuorintalappu


whamisa finger mitt peelig organic flowers kuorintalappu


Kuorintalappua oli kiva kokeilla. Kuivalle iholle suunnattu kuorintalappu kuorii ihoa betaiinisalisylaatin avulla. Olisipa pussissa ollut ainakin 2-3 lappua, mutta nyt oli tyydyttävä yhteen-sen verran innosti. Lapun pyörittely kasvoilla tuntui miellyttävältä ja melko samalta kuin olisi pyöritellyt lapulla sarjan kuivan ihon kasvovettä.

Whamisassa on todella kiinnostavaa loistavat raaka-aineet ja fermentoinnin myötä syntyneet peptidit sekä lactobacillukset. Meni listalle, että voisin joskus ostaa.

4,90€/1 lappu.

ekopharma vadelma kasvovoide

Mukana tuli kaksi näytettä. Tämä Ekopharman vadelmakasvovoide oli oikein miellyttävä. Koostumus oli ikäänkuin hieman geelimäinen voide ja varmasti sopii hyvin kesäksi hieman kevyemmän koostumuksensa ansiosta. Voisin testata enemmänkin tai pikemminkin käyttää ihan purkillisen. 

madara cc

Luultavasti kukaan ei ole voinut olla kuulematta Madaran uusista City CC-aurinkosuojan sisältävistä CC-voiteista, joten ei siitä sen enempää. Valitettavasti tuli itselleni liian vaaleana. Sain Ruohonjuuresta tummemman version testerin, mutta sekin oli liian vaalea minulle. Onneksi kuitenkin mukautui melko kivasti ihon sävyyn päivän aikana. Hyvä oli muuten. Käytössäni on kuitenkin Ekopharman saman suojakertoimen sisältävä päivävoide, niin en tarvitse kahta avattua purkkia täksi kesäksi. Ja muutenkin olen vain niin mieltynyt mineraaleihin, että käytän niitä mielummin kuin värivoiteita.

Tällainen boxi tällä kertaa. Arvoksi tuli 87,30€, joka on melkoisen kiitettävä summa tilaushintaan nähden. Harmillista, ettei seerumi osunut kohdilleen, mutta ei se mitään. Olihan muuta testattavaa ja kuorintalaput päätyivät ostoslistalle, tosin kiirettömälle sellaiselle.

Joliessa on 29.7. asti ilmaiset postikulut, jos joku Jolien tuote sattuu olemaan omalla ostoslistallasi.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta


6 kommenttia

  1. Jolie boksi on kyllä kiinnostava ja sisältö on ollut pääosin sellaista että voisin tilata boksin. Ehkä joskus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oli aluksi ihan outo konsepti koko yllätysboxi ja olin varma että inhoan jokaista. Onneksi niin ei ole käynyt. Laadukkaita tuotteita ja vissiin mikään ei ole jäänyt täysin käyttämättä, jokusen näytteen olen säästänyt myöhemmäksi. 7 boxia takana, joista yksi oli pr-näyte ja tilasin sitten seuraavat 7 boxia silmänräpäyksessä, kun yksi tuli ilmaiseksi. Nyt oli kiva kun heinäkuussa oli tuoksu ja meikkejä. Onhan meikkejä tullut aiemminkin jonkun verran, mutta voisi tulla enemmänkin omaan makuuni.

      Poista
  2. Mä tykkäsin tuosta seerumista ihan tosi paljon, musta se tuoksuu ihan tuoreelle herneelle :D Ja noista näytteistä tykkäsin myös, tuo Mádaran CityCC täytyy kyllä hankkia ensi kesäksi, sävykin osui hyvin kohdilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siellä on herneet nenässä :D . Toivottavasti City CC tulee vielä tummempana värinä, niin voi itsekin harkita.

      Poista
  3. Olisin kyllä tykännyt tämän boxin sisällöstä! Itsekin pohdiskellut Jolie Boxin tilaamista jo pidemmän aikaa. Ainoa boxi, jonka tuotteet tulisi varmasti käytettyä suurelta osin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lueskelen muista boxeista, mutta Jolie on kyllä ihan omassa kategoriassaan. Vaikka ei katsoisi sitä, että Jolie vrs synteettinen kosmetiikka, pelkkää laatua. Onneksi on tällainen vaihtoehto.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3