sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Kynnet aurinkoiseen keliin

IMG_7858

Nämä kynnet on tehty toukokuun aurinkoisiin päiviin. Aurinko tietenkin vaatii holoa! Kuvat jäivät koneelle hautumaan ja laitetaan ne nyt jakoon.

Pääasiassa halusin testata Picture Polishin Jewels-lakkaa. Järkyttävää, että se on melkoisen uusi ja valmistus on jo lopettettu. Nätti väri eli peukalon ja pikkusormen väri. Halusin myös testata Essenscen holoja, jotka ovat hautuneet kaapissa käyttämttömänä, Loppujen lopuksi myös Heaven sopi värimaailmaan täydellisesti.

IMG_7890

Essencen Holo Rainbow-pulloja on lähes mahdoton pitää "nätisti" näpeissä- Holokimallusta oli niin hulluna, että kamera sekoili ja oli todella vaikea saada kuvia.

IMG_7877

Jos kamera suostui laukaisemaan, tulos oli tätä luokkaa. 

IMG_7882

Näistä kynsistä ei oikein ole mitään sanottavaa. Keskisormen ja nimettömän leimat ovat MouYou Londonin frenchy-laatasta. Kuvion ideana olisi että vapaana roikkuvien "narujen" päähän saisi leimata jonkun laatasta löytyvän kuvan, mutta mielestäni kuvio olisi tullut liian täyteen ja näin oli parempi. Etusormen ja nimettömän leimauksen tein Clear Jelly Stampperin leimalaatalla kahdella värillä tuplaleimauksena.

IMG_7920

Pidin kynsistä kovasti ja ne olivat tuijottelumateriaalia. Koulun pihallakin seisoin fiksun näköisenä tuijottamassa sormiani 😂. Ja kyllä muutkin huomasivat kimaltavat ihanuudet.

Mukavaa helleviikkoa kaikille!


Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

4 kommenttia

  1. Huh hellettä, kyllä on aurinkoon ihan sopivat kynnet! Todella ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt kyllä hellettä piisaa. Täytyy alkaa kartoittamaan uimarantoja, kuulemma vaan sinilevä on ehtinyt pilaamaan monet paikat. Nyt on outoa nähdä kynnet noin pitkänä, kun on jo tottunut lyhempiin :)

      Poista
  2. Tuo Heaven on kyllä niin ihanan värinen lakka!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3