tiistai 10. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Jolie box avattu
Heinäkuun Jolie box oli paras boxi tähän mennessä! Hain sen heti postissa ja avasin sen saman tien Instagramissa. Melkoisen vauhdikkaasti boxi tuli siis ilmoille ja itsekin olen kuvissa juuri sen näköinen, että on juostu edes takaisin ja suoraan avaamaan boxia ☺. Boxin avaus livenä on sekin melkoisen stressaavaa puuhaa, kun videon maksimipituus on minuutin ja aika juoksee todella nopeasti.

Tähän mennessä olen kirjoitellut käyttökokemuksia Jolie boxin tuotteista, mutta koska minulle on tulossa vielä kuusi boxia ja muutenkin kosmetiikkaa kertyy, alan kirjoittamaan aika nopeastikin boxin sisällöstä käyttökokemuksien sijaan, koska en halua että liian monta tuotetta on auki samaan aikaan ja on melkein stressi käyttää niitä.

Näitä tulee kyllä testattua hyvinkin nopeasti, leijun jo Acorellen tuoksupilvessä tätä kirjoittaessa. Muut meikkikokemukset löytyvät myöhemmin tässä kuussa blogista.

Boxin avaus oli viihdyttävää myös kissoille ja sain pusuja:Voi näitä murusiani 💓💓💓. Luonnonkosmetiikka ja kissat on mahtava yhdistelmä itselleni!

Suuntaa siis Instagramiin katsomaan boxin sisältö. Suora linkki tässä @halisevah

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

Hemmottele itseäsi luonnonkosmetiikan yllätysboxista

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3