lauantai 14. heinäkuuta 2018

Ravitse ihoa ja löydä hehku Ekopharman Tyrni-tuotteilla


Ekopharma tyrni

Olin kesäkuun alussa Luonnonkosmetiikan markkinoilla Korjaamolla ja onneksi Ekopharmalla oli pieni myyntipiste siellä. Tartuin tarjoukseen, jossa sai matkakokoisen kasvoveden ja puhdistuksen kivaan kimppahintaan. Matkakoot ovat 75 ml, joten ihan pienistä tuotteista ei ole kyse. Kiinnosti testata myös sarjan seerumia, tuotteissa kun oli rutkasti hyviä tehoaineita. Seerumin pakkauskoko on 30ml.

Kotona sitten huomasin, että minulla olikin kaksi kasvovettä, eikä puhdistus ja kasvovesi. No, se ei ollut ollenkaan hullumpi juttu, suorastaan onni onnettomuudessa.

Tyrni on anti-age linjaa tyrnin ollessa vahva antioksidanttinen marja. Tuotteet kirkastavat, kiinteyttävät ja antavat hehkua iholle. Tyrnin rasvahappokoostumus on monipuolinen ja tehoaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Verenkierron vilkastuttava marja tuo hehkua ja tyrnissä on runsaasti karotenoideja, mikä on erinomainen asia ympäri vuoden, mutta korostuu etenkin näin kesällä. Karotenoidit muuttuvat A-vitamiiniksi, joka mm. korjaa auringon haitallisia vaikutuksia ja toimii anti-age ominaisuudessa. Koostumuksista löytyy myös peptideitä, jotka tehostavat kollageenin muodostumista yhdessä C-vitamiinin kanssa. Lisäksi ihon oman hyvän mikrobikannan muodostumista ja ylläpitoa tukee prebiootit, eikä tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ole unohdettu. Melkoisia tehoja siis.

Ekopharmalla on Fi-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti, eläinkokeettomuudean takaava Leaping Bunny sekä avainlippu kotimaisen työn takeena. Tuotteet ovat myös vegaaneja.

Tyrni Anti-age kasvovesi


Ekopharma tyrni anti-age kasvovesi

Tehokkaan tyrnin lisäksi kasvovedessä on mukana yhtä tehosuosikkiani eli ruusunmarjauutetta. Tuoksu on ihanan appelsiininen ja se tulee appelsiinin eteerisestä öljystä.

Inci:Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Tyrni/Sea Buckthorn), Propanediol, Glycerin, Aqua, Rosa Rubiginosa Fruit Extract (Ruusunmarja/Rosehip), Ascorbic Acid (Vitamin C), Allantoin, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Natural), Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Appelsiini/Sweet Orange)*

Ihokeskuksen sivuilla on kerrottu jokaisen aineen tarkoitus, joten en tällä kertaa "käännä" inciä, ne voi helposti kurkata yrityksen sivuilta tästä linkistä.

Tässä on äärimmäisen miellyttävä koostumus. Kasvovesi on hieman geelimäistä, joten sitä on helppo annostella tarkasti. Kun tuotetta pumppaa kädelle, se menee juuri sinne minne pitääkin eli kasvoille, eikä roisku ympäriinsä, kuten vesimäisien tuotteiden kanssa välillä käy. Todella helppo kerrostaa iholle.

IMG_8504

Ihosta tulee kosteutettu, pehmeä ja hyvinvoiva. Nyt pidemmän käytön jälkeen kasvojen iho on selvästi tasaantunut ja kirkastunut. Tämä tuote oli löytö! Ostan ehdottomasti tulevaisuudessakin. Ekopharman pisteellä jutellessa eräs nuori kosmetologi kehui tuotteen myös todella loistavaksi ja käyttää itse kuivuuteen taipuvalle iholleen. Ja voin vain mukailla, että tosiaan kyseessä on kasvovesi, jota ei kannata käyttää vain anti-age tarkoituksessa. Hyödylliset ainesosat sopivat hyvin monelle ihotyypille.

Tyrni Anti-age hoitoseerumi


IMG_8493

Tässä on toinen varsin tehokas ja riittoisa tuote. Tuttuun tyyliini pumppasin tuotetta innolla kämmenelle ja imeytin kasvoille. Sitten luin, että muutama tippa riittää ja aloin muuttamaan tottumustani. Annostelin kämmensyrjälle pienen määrän ja levitin siitä asteittain ja toden totta-hyvin pieni määrä riitti. Saankin nauttia tuotteesta pidempään.

Inci: Cucumis Sativus (Kurkku/Cucumber) Fruit Extract, Propanediol, Glycerin, Betaine, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C / C-vitamiini), Petroselinum Crispum Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Oil (Tyrni/Sea Buckthorn), Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5, Glycine Soja Protein, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Xylitol, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Oxido Reductases, Parfum (Natural)

Kurkku-uute rauhoittaa, glyseriini on humektantti, persiljauute mm. stimuloi kollageenin tuotantoa edellä kuvailtujen raaka-aineiden lisäksi. Mukana on myös petidejä, proteiineja ja xylitoliyhdisteitä ihon tehokosteutukseen. Tässä on hyvin mieto tuoksu, jossa ei ole tunnettuja tuoksuallergeeneja.

Geelimäisestä koostumuksesta jää aavistuksen kalvotuntumaa iholle, mutta seerumi on tarkoitettu laitettavaksi ennen voidetta ja voiteen lisäyksen jälkeen tunne häipyy. 

Yksi huomattavan loistava puoli tässä on se, että tämä sopii silmänympäryksille! Niin ylä-kuin alaluomille. Ja koska tuote on merkittävästi auttanut silmänympärysten ihoa kiinteyttävästi, olen keksinyt muutaman tuotteen yhdistelmän silmänympärysiholle, joka on niin tehokas, että se pitäisi suorastaan patentoida 😉. Tällä on oma merkittävä osansa siinä hoitorituaalissa ja kirjoittelen aiheesta syksyllä.

Ekopharma tyrni kasvovesi seerumi

Olen ollut todella tyytyväinen näihin ja mikäli etsit kosteuttavia, kiinteyttäviä tai hehkua antavia kasvojenhoitotuotteita, tästä sarjasta niitä löytyy. Taas kerran Naviterin tuotteet pääsivät näyttämään tehonsa iholleni ja en voinut kuin ihastella. Kyllä Suomen luonnosta löytyy mielettömiä raaka-aineita ihonhoitoon ja tietoa sekä taitoa tuottaa ne toimivan kosmetiikan muotoon. Upeaa!

Nauttikaa kesästä ja Suomen luonnosta! 

IMG_8067

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

4 kommenttia

  1. Niin pitkään jo pitänyt testailla tätä Tyrni-sarjaa että nyt täytyy laittaa seuraavaksi hankintalistalle :)

    VastaaPoista
  2. EkoPharmalla on kyllä monia hyviä tuotteita. Itse oon tykännyt etenkin herkän ihon kosteuttavasta Herukka kasvonaamiosta ja sekaihon kasvovedestä, joista molemmista olen vinkannut blogissakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on ollut kasvovesi, silmämeikinpoistoaine, happokuorinta ja joku muukin vielä. Voisin kyllä täydentää tätä Tyrni-sarjaa vielä muilla tuotteilla, kun tuntuu tehokkaammalta ja kuitenkin omalle iholle sopivalta. Tykkäsin tosi paljon Herukka-tuotteistakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3