perjantai 6. heinäkuuta 2018

Sinistä shiftausta: Color Clubin Shine Shifter Throwing Shade


Color club shine shifter

Color Clubin Shine Shifter-kokoelma saapui Cesarsiin keväällä ja sain valita yhden esiteltäväksi. Postaus sitten jäi kokelman loppuessa hyvinkin nopeasti. Nyt näitä on taas varastossa ja on vihdoinkin aika julkaista kuvat tästä todella upeasta ja mielenkiintoisesta lakasta.

Shine shifterit on tarkoitus lakata mustan tai jonkin muun värin päälle, mutta toki niitä voi käyttää yksistäänkin, jolloin tulos on hyvin vaalea. Itseäni kiinnosti miten lakka vaihtaa väriä eri väristen pohjalakkojen tai eri koostumusten kanssa ja alla oli tämän näköisiä lakkoja:

IMG_7331

Ja käytetyt tuotteet olivat:

IMG_7325


Päälle lakkasin kerroksen tätä sinistä Shine Shifteriä. Juuri mitään eroa ei ollut, eli pohjan väri ei juuri vaikuttanut (Picture Polishin turkoosinsininen Surf antoi decal-matolle kokeiltuna erilaisen tuloksen ja kokeiluja täytyy vielä jatkaa). Katselin YouTubesta että sanottiin, että lakataan vain yksi Shifter-kerros. Aikani katseltuani lakkasin vielä toisen kerroksen ja se kannatti. Ensimmäisen kerroksen jälkeen ei ollut mitään vikaa, mutta vaikutelma shifter-kerroksesta oli rakeisempi kuin kahden kerroksen jälkeen. Toinen kerros antoi pienen lisäsäväyksen enemmän chromemaiseen pintaan ainakin tämän värin suhteen, joten kannattaa kokeilla kummasta pitää enemmän: yhdestä vai kahdesta kerroksesta.

Color club shine shifter

Ja tämä oli aivan sairaan hieno tuijottelulakka 💓. Oli viihdyttävää seurata värien vaihtumista sähkönsinisestä tummansiniseen ja lilaan. 

IMG_7401


Ihan parhautta!

IMG_7364

Kuvia tuli todella paljon, koska oli yritettävä saada vangittua shiftausta ja muutenkin sai ihailla kynsiään linssin läpi. En vaan osannut lopettaa.

IMG_7390

Näissä viihtyi!

IMG_7372


Loppujen lopuksi peukalossa oleva lila Imperial antoi parhaimman pohjan. Lila toistui shiftauksessa helpommin. Ero oli kuitenkin melko pieni.

IMG_7424

Ihailin yksivärisiä kynsiä muutaman päivän ja sitten leimasin Konadin SQ-35-laatasta aaltojen päällä hyppivät delfiinit. Halusin pitää koristelut minimaalisina, koska halusin ihailla myös lakkaa.

IMG_7430

Että tällaiset kynnet tällä kertaa. Color Clubit ovat cruelty free ja vegaanisia lakkoja. Löydät Shine Shifter-kokoelman tästä linkistä. Todella mahtava kesälakka, ei voi muuta sanoa!

2 kommenttia

  1. Tosi hyvännäköinen mutta tälläiset topperit on aina sellaisia että en jotenkin osaa käyttää itsellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla topperit jää kausittain käyttämättä, mutta tätä kyllä pitää ihan lakkana, jolle vaan pitää laittaa ikäänkuin värillinen aluslakka. Lisäksi on pari flakie-topperia, joita harkitsen lakkaukseen tosi usein. Holotopperit jää kyllä pääsääntöisesti käyttämättä.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3