torstai 9. helmikuuta 2017

Villapaitakynnet pakkasten paukkuessa

Niin kuin sanotaan, niin on ilmoja pidellyt. Pakkaset ovat olleet melkoiset ja pienemmilläkin pakkaslukemilla ainakin täällä Helsingissä on ollut todella hyytävä tuuli, joka syväjäädyttää kasvot kaiken muun lisäksi. Pakkanen sentään on tuonut aurinkoisia kelejä ja auringon näkeminen on aina ihanaa. Pimeitä päiviä on ollut ihan tarpeeksi.

Niinpä siis teemaan sopii villapaitakynnet.


Leimauslaattana on käytetty Messy Mansionin MM40XL. Tilasin laatan jo syksyllä, mutta se ei kerta kaikkiaan toiminut. 


Harmitti vietävästi, kun toimituskuluineen yhden laatan hinnaksi tuli muistaakseni 18€. Kokeilin eri leimasimia, lakkoja, skraboja ja kuun kulmia mutta ei-ei se toiminut. Yhdellä yhdistelmällä sain suht ok leimat, mutta ei niistä viitsinyt ottaa lähikuvia. 

Joulukuussa Messy Mansionilla oli ale ja tilasin toisen villapaitalaatan kaiken uhallakin. Ajattelin että jos se jostain syystä toimisi. Lisäksi otin muutaman pyöreän laatan. Kun toimitus saapui, villapaitalaatta nauroi kulmasta. Laitoin reklamaation Messy Mansionille ja vastaanotto oli huikea. He suhtautuivat todella vakavasti näihin asioihin että yksi laatta ei toimi ja toinen ei ole priima. Muutaman viikon kuluessa sain uudet laatat ja todella ensimmäinen villapaitalaatani oli virheellinen. Tämä toinen toimii todella hyvin. Leimasin matolle molemmista laatoista kuvia ja kaikki toimivat hyvin. Innostuin sitten tekemään decaleita. 


Pohjalakaksi valitsin Picture Polishin Demeterin. Keskisormessa on Avrilin Pistachio ja nimettömässä Mavalan Sorrento, jonka olen joskus kahmaissut alelaarista. Se on ainoa keltainen lakkani leimauslakan lisäksi. Mavalan saa kaiken lisäksi avata kaksilla pihdeillä, jos sen haluaa avata. Pitäisi vissiin tehdä asialle jotain.... 


Laatassa on todella kivoja kuvia ja on vielä toinenkin villapaitalaatta käytettävänä. Se siis tarkoittaa että on tehtävä useammat villapaitakynnet ennen kuin kevät koittaa. Sen tulo ei muuten kyllä harmita yhtään. Viime vuoden toukokuu oli ihanan lämmin mutta muuten kesä oli melkoisen surkea. Lähes poikkeuksetta kauniilla säällä kesäpäivät menivät ohi nukkuessani yövuoron jälkeen. Toivottavasti ensi kesä olisi kaunis ja siitä saisi nauttia. Ehkä tästä huomaa että odotan kesää. Aurinko ja vesi ovat minun elementtejäni.Olen kovasti tykästynyt tuohon Treat Collectionin aluslakkaan. Kahdella kerroksella lakkauksen kesto on pitkä, eikä halkeamia tai kulumia näy. Yleensä lakkaan noin kahdesti viikossa. Kaikki lakkaukset eivät päädy blogiin, mutta instaan laitan kyllä yleensä. Instasta minut löytää nimellä halisevah. Viikonloppuisin pyri postaamaan luonnonkosmetiikasta, jonka tiimoilta onkin ilmeisesti tulossa mielenkiintoisia kuvioita.

Jos kynsinauhat pehmittävä todella toimiva käsivoide kiinnostaa, lue edellinen postaukseni todella edullisesta luonnonkosmetiikkasarjasta, jonka käsivoide oli parhaita kokeilemiani. Hintaa sillä on alle 4€.

Hyvää kevään odotusta <3Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3