sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Muka "thermolakka"

 Joulukuussa oli El Corazonilla ilmaiset toimituskulut ja sorruin sitten tilaamaan, tosin kerrankin maltillisesti. Venäjän nettikaupassa lakat ovat halpoja, joku sanoisi että halpoja kuin saippua, mutta saippuantekijänä tiedän että se ei ole ihan halpaa. Ainakin jos tekee mahdollisimman paljon luomuöljyistä ja käyttää luonnonmukaisia värejä. Lähinnä leimauslakat kiinnostivat mutta ostin muutaman thermolakankin mielenkiinnosta, idea kun on kiva.
Ideaksi sitten jäikin. Nimittäin vapaa kasvu ei tummene. Ainoastaan koko kynsi tai ei mitään. Pidän harmaista lakoista mutta tämä jäi kuitenkin turhan haaleaksi kynsillä. Jos jotain positiivista sanottavaa tästä lakasta on, se on lakattavuus. Koostumus ja suti mahdollistavat tarkan lopputuloksen.

Päätin leimata ja käyttää viimeistä korkkaamatonta Moyran laattaani eli Vintagea. Kuvan laatasta löydät täältä. 


Tässä liotin nimetöntä ja pikkusormea kylmän veden alla mutta sävyero oli aika (=lue todella) vaatimaton. Koska yleisilme jäi aika valjuksi, kun harmaa ei sen kummemmin muttunut, korkkasin Born Prettyn laatan. Moyran leimat jäivät nätiksi taustaksi.


Päädyin lintuteemaan. Aika söpöjä kyyhkyjä. Leimauksessa lemipilajejani ovat perhoset ja linnut. Eikä kannata kysyä miksi. Lempieläimeni ovat kissat, koirat ja monet liskolajit, mutta niitä ei juuri kynsillä näy. 


Lopputulos oli tällainen.

Lakan harmain sävy paljastui kun olin ilman hanskoja -4°:ssa. 


Mahtoi olla näky kun nousin bussista ja kävelin kynsiäni tuijotellen. Odotin tuleeko harmaampia kärkiä, mutta vaihe oli niin nopea ennen koko kynnen värin muuttumista, ettei siitä saanut edes kuvaa. Kännykkäkamera oli valmiina, joten näky oli entistäkin oudompi.

Nyt olen vuorokauden koiravahtina vanhemmillani. Vastuullani on tämmöinen ihana Manta, ikää on noin 9 kk.


Manta on oikein ihana. Seurallinen, rohkea ja reipas. Perheessämme Manta on jo kolmas griffoni rodun ollessa niin viehättävä, että eroon ei ole päässyt.

Kerroinkin tuossa lempileimausteemoistani. Onko teillä lempileimaus- tai koristeluteemoja?


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3