lauantai 25. helmikuuta 2017

Rajojen rikkomista ja yllätyksiä lakkamerkistä

Keväinen aurinko saa kaipaamaan kirkkaita värejä. Liian pitkään onkin ollut jo tummia sävyjä ja edellisessä kynsipostauksessa mainitsin että muutosta on tulossa.

Ostin Cesarsshopista parin Ryby Wingsejä eli värit Electric Firefly ja Tumbleweeds. Suunnitelma oli moninainen ja eri yritysten jälkeen lopputulos näytti tältä:


Hyvässä sunnitelmassa oli negative spacea ja akryylimaalausta mutta toteutus oli sitten ihan jotain muuta. Onnistuin aina sössimään jotain, jos ei muuta niin kuivumisvaiheessa ruttasin lakan ja vaikka mitä. Torstait eivät näköjään ole minun kynsipäiviäni. Shimmerinen neonkeltainen oli saatava kynsille ja myös kummallisen vihreää lakkaa, jonka kuvittelin hieman eri väriseksi kun se oli pullossa. Valkoinen Picture Polish vetelee viimeisiä ja oli jo sen verran jankkiintunut, että osa valkoisista kynsistä on lakattu sillä, osa Avrilin French whitella.Leimaussuunnitelmakin muuttui. Leimasin peukalon ihan suunnitelman mukaan, muille kynsille tuli tekstejä ja hymöitä sekä neonvärisiä niittejä, mutta hups, kun suunnitelma taas muuttuikin :) Leimat varovaisesti pois ja useammalta BC-laatalta ja BP-laatalta keräilin sitten sekalaisen seurakunnan kuvia. 

Näihin kaikkien muutosten kanssa meni niin paljon aikaa, että ihan jo ärsytti katsoa kynsiä. Siksi tämän blogin nimikin on Elämän ihastukset ja vihastukset kun ihastus saattaa kääntyä vihastukseksi tai vaikka päinvastoin. Ja samassa keississä. Vielä nukkumaan mennessä mietin että taidan vaihtaa leimoja mutta jätin ajatuksen sikseen. Ovathan nämä melkoista vaihtelua ja keltaista shimmerlakkaa oli kiva katsella. 

Ruby Wingithän vaihtavat väriä valaistuksen mukaan mutta sellaista efektiä ei käynyt näissä valaistuksissa missä olen ollut. Keltaisesta voi tulla punainen ja vihreästä auringonvalossa ruskea.

Tuloksesta voi olla tasan kahta mieltä: kivat tai karmivat. Ei oikein siltä väliltä. Joka tapauksessa olen tyytyväinen että tuli tehtyä jotain ihan muun tyylistä, kuin koskaan ennen. Ja nyt on keltainen lakka. Ei ainostaan se alekorista kaivettu Mavala decalien värittämiseen, jonka joutuu avaamaan kaksilla pihdeillä.

Tutkiskelin netistä Ruby Wingiä lakkamerkkinä ja katselin sen ainesosia. Sitä mainostettiin myrkyttömänä ja incejä verratessa näytti että se on ainakin 4-free jos ei enemmänkin! Joissain lähteissä näin sen 4-freenä mutta incejä tutkimalla saattaa olla enemmänkin numeroita. Lakka on ympäristöystävällinen ja vegaani, eikä ole testattu eläimillä! Hei-ihan loistavaa.

Se on myös noteerattu julkisuudessa. New York Post on valinnut sen 25 parhaan kauneustuotteen joukkoon innovatiivisena väriä vaihtavana UV-lakkana, joka on "trend-setter". Fashionista on valinnut Ruby Wingin muodikkaimmaksi väriä vaihtavaksi lakkamerkiksi ja Vogue on noteeraanut merkin. Myös Teen Vogue on tehnyt kesäisen artikkelin näistä lakoista sekä useat muut huomattavat tahot ovat puhuneet tästä merkistä. Siitä jopa mainitaan että Mona Lisakin olisi varmasti halunnut tätä kynsilleen. Rihannalta, Britney Spearsilta ja Christina Milianilta on bongattu kynsiltä lakkamerkkiä.

Miten tämä merkki on jäänyt meiltä suomalaisilta niin noteerattomaksi? Ehkä siksi että aurinkoa on vain joskus kesällä ja silloin kokoelmassani on oltava lisää näitä värejä-tosi kivaa nähdä muuttumisefekti!Kesää siis odotellessa...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3