lauantai 18. helmikuuta 2017

Alvan luomivärit

Alvan Ecocert-luomiväripigmentit ovat monikäyttöisiä ja luomiväreinä varsin kestäviä.


Tänään esittelyssä on kuusi Alva Green Equinox mineraalipigmenttiä. Sarja on hypoallergeeninen ja se on ilouutinen tällaiselle herkkäsilmäisille, kuten minä. Näissä ei ole säilöntäaineita eikä hajusteita. Pigmentit sisältävät myös hoitavia ainesosia, kuten kamomilla- ja viinirypäleen lehtiuutetta, macademia-, helokki-, ja vehnänalkioöljyä. Ei siis ihme, että Natural Health-lehti on antanut näille arvosanan "highly recommended".

Purkissa tulee tavaraa 2,25g, joka kuulostaa vähältä mutta se ei suinkaan sitä ole. Yksi purkki kestää aktiivikäytössä luultavasti muutaman vuodenkin.

Ensikosketukseni sarjaan oli väri Sparkling Harmony ja huomasin heti sen monikäyttöisyyden mahdollisuudet. Lisään sitä kulmakarvojen korkeimpaan kohtaan highlighteriksi, samoin hoidan sillä kaiken korostuksen eli silmien sisänurkat, nenän, otsan alaosan nenän läheltä ja poskiluut. Tilasin ensimmäisen sävyni viime toukokuussa ja päivittäisessä käytössä huomaa vain purkin kannen kuluneen. Pigmenttiä on vielä purkissa vaikka kuinka.Koska kyseessä on irtonainen luomiväri napin sijaan, kannattaa noudattaa sääntöä, että ensin meikkaa silmät ja vasta sen jälkeen tekee kasvomeikin. Hirveästi eivät kyllä ole käytössäni varisseet mutta kuten suomalainen sananlasku toteaa, parempi vara kuin vahinko.

Pohjustan luomet primerilla ja jos teen luomivärillä alarajauksen, lisään primeria alaripsien tyveenkin. Varjostamisen helpottamiseksi voi ensin puuteroida tai vaalealla mattaluomivärillä ensin pohjustaa luomen ennen pigmenttien levitystä. Itse teen välillä niin ja välillä taas lisään suoraan primerin päälle. 

Tein  yhden meikin kolmella värillä eli Gaia, May I? ja Sparkiling Harmony.Valitettavasti en saanut kuviin haluaamaani kontrastia ja värien toistoa, mutta piirsin mihin kohtaan lisäsin mitäkin. Eli tummanruskeaa luomivakoon, persikkaista Maytä liikkuvalle luomelle ja Gaian yläpuolelle tummemman häivytykseen ja silmän sisänurkkaan sekä kulman alle Sparkiling Harmonya. Tämä värikombo toi silmieni vihreyden erityisen hyvin esiin. Joissakin ottamissani kuvissa se oli todella selvä efekti.

Työpäivä alkoi myöhemmin ja aamulla oli aikaa meikata hieman enemmän kun heräsin ennen kellon soittoa. Aluksi meikki näytti liian voimakkaalta, mutta nämä värit hiljalleen mukautuvat ihoon, joten ei kannata säikähtää, jos tulos on aluksi voimakkaan oloinen. Alle puolessa tunnissa tulos on luonnollisempi.

Alaluomen rajasin Gaialla. Siihen ehdottomasti on paras jäykkä, viistopäinen sivellin. Kuvan toinen sivellin on uusi hankintani ja aivan ihana <3 Sillä on tosi kiva tehdä Sparkling Harmonyllä poskipäiden korostus. Tästä väristä pidän korostuksessa, koska siitä tulee lämmintä hehkua, joka sopeutuu hyvin keltapohjaiseen ihooni. Tulos ei ole discopallo vaan hillitty.


Swatchasin värit ranteelle, koska luomivärejä oli enemmän kuin yhteen meikkiin mahtuu ja koska en saanut niitä luomillani kuvattua täydessä loistossa.Tällä hetkellä Greendealilla on värejä valikoimissaan 24 erilaista, osa shimmerisiä ja osa mattoja. Värejä voi sekoittaa keskenään saaden täysin uuden sävyn ja pigmenttejä voi käyttää myös poskipunana tai taputella huulipunan päälle tuomaan shimmeriä tai toista sävyä. 

Avrilin lakkaswatcheissa käytin pigmenttejä kynsikoristeluissa. Nämä postaukset löydät täältä ja täältä. Pigmentit voi myös sekoittaa kirkkaaseen lakkaan pullossa ja luoda oman uniikin sävyn.

Kasvomeikkinä käytin Alvan BB-voidetta sävyssä Medium brown.

Tässä vielä terveiset ratikkapysäkiltä ihanan keväisen auringon paistaessa! Persikkainen May I? on kyllä oikein kevätväri.


On se vaan ihanaa että on jo kevään tuntua auringon paistaessa kirkkaasti. Ihanaa kevään odotusta!

Osa luomiväreistä saatu Greendealilta.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3