perjantai 17. helmikuuta 2017

Tatuointikynnet Kat von D:n huulipunien kera ja muut Sephorasta ostetut huulipunat

Temmikuun varasimme Tukholman risteilyn ja risteilimme mieheni kanssa Tukholmaan. Toki omassa mielessäni oli vain Sephora ja onhan toki vanha kaupunkikin kiva, mutta maissa ei ollut hirveästi aikaa. Ei tarvitse arpoa kumpi on prioriteeteissa no 1...

Tämä oli ensimmäinen Sephoran valloitukseni. Asuin 5 vuotta Egyptissä ja reissasin siellä jo aika paljon 2010, enkä ennen ainakaan ollut kuullutkaan liikkeestä, oliko sitä edes silloin Tukholmassa? No nyt sitten alekoodilla risteilyn Siljalla sai A-hytissä 40€:lla, joten hyvillä mielin matkaan.

Biblioteksgatan oli hieman vaikea löytää koko keskustan ollessa remontissa mutta sinnikkäästi vaan päämäärään ja löytyihän se.Olen aina edukseni kuvissa (HUOM! Kommentti täynnä sarkasmia) ja tämä ei ole poikkeus. Kuljettin tuulen puhaltaessa takaa ja kaikki tukka on mukavasti takaraivolta edessä. Ja aina jos yrittää vääntää jotain hymyn tapaista, siitä tulee irvistys tai joku muu irvokas ilme. Mielikuvissani Sephora on aina ollut ylimaallisen suuri paikka, mutta eipäs ollukaan. Sai siellä kuitenkin muutaman tunnin vierähtämään.

Kat von D oli se suurin juttu jota halusin tutkia. Huulipunat, joiden nimessä on sanat everlasting ja matte, ovat aina kuulostaneet ylimaallisilta. Ja tuotemerkki on cruelty free, joka oli edellytys ostoksilleni. Käytän luonnonkosmetiikkaa kaikille laajoille ihopinnoille, mutta värikosmetiikassa on käytössä myös tavanomaisen kosmetiikan eläinkokeettomia tuotteita väri- ja etenkin kestävyyssyistä sekä koska olen joillekin ainesosille allerginen.. Otin etukäteen selville Sephoran brändejä ja cruelty free-statuksia, mutta silti tein virheen, josta myöhemmin.


Olin Intagramista nähnyt uusia huulipunavärejä ja korostuspaletin, mutta ne tulevat Eurooppaan vasta joskus kesällä. Petyin hieman valikoimaan, koska luulin sen olevan huomattavasti laajempi. Olin myös googlanut huulipunasävyjä, jotka eivät sitten luonnossa osoittautuneet läheskään samoiksi. Loppujen lopuksi ostin huulipunat sävyissä Double Dare ja Beloved. Double Daresta oli jo ostopäätös ihan nettikuvien perusteella.Lolita-sävy oli aina kiinnostanut mutta se oli liian ruskea ja samaa sävymaailmaa on jo.

Beloved:


Double Dare:
Kyllähän huulipunat ihan hyviä ovat ja niitä on helppo käyttää. Pidän juuri nestemäisistä applikaattoripunista. Kuitenkin mielikuvani romuttui, kyseessä ei ole ever lasting vaan päivän mittaan lisättäviä huulipunia. En kuitenkaan missään nimessä kadu ostoksiani, olin vain kovin mielikuvamarkkinoinnin uhri.

Voittajaksi hulipunaostoksista selvisi ehdottomasti tämä:


Too Faced Melted Matte sävyssä Feelin myself. Päivästä saattaa selvitä jopa lisäämättä huulipunaa tai kertalisäyksellä. Huulituntuma on erittäin miellyttävä. Sävyjä ei ollut montaa mutta alan väijyä näitä.


Ja sitten virheeseen. Kuten mainitsin, selasin cruelty free-brändit. Valitettavasti en lukenut päälähdettäni aivan loppuun. Sephoran sivuilla taas kerrottiin omasta tuotelinjasta että niitä ei testata eläimillä. Enkä tiennyt että Sephoralla on liikkeitä myös Kiinassa. Eli kaikki firmat jotka myyvät tuotteitaan Kiinassa, Kiinan viranomaiset testaavat tuotteita eläimillä. Huomasin tämän vasta jonkun aikaa palattuani Suomeen, en edes muista mistä asian bongasin. En olisi ostanut Sephoran omaa brändiä, jos olisin tiennyt. Nyt omistan kaksi huulipunaa, joista minulla on huono omatunto. Esittelen ne nyt kuitenkin tuotekuvina. En ole vielä kokeillut niitä huulille.


Mattahuulipuna sävyssä 06 ja huuliöljy Oil infusion Cherry 05. Ajattelin öljymäisen huulituotteen olevan hyvä niiksi päiviksi kun huulet ovat kuivat. Värihän ei kestä mutta sen tietää jo ostaessaan että saa lisäillä päivän mittaan. 


Swatchit:


Tuli ostettua kyllä kosmetiikkaa ihan reippaasti. Silti ihme ja kumma budjettini piti. Asetin rajaksi 2000 kr ja ostokseni olivat 1800+ kruunua. Tunnen itseni ja en yritä huijata että 100€ riittäisi tähän pyhinvaelluskohteeseen, etenkin kun olin siellä ensimmäistä kertaa.

Mukaan kertyi paletteja, ripsiväri, kulmatuote ja vaikka mitä mutta niistä myöhemmin. Myös muutama kaupanpäällinen tuli näihin ostoksiin. 

Laivalla matkalla takaisin oli onnellinen tunnelma meikkejä hivellen:
Silja Serenade oli upea laiva ja matka taittui mukavasti.

Ai niin, ne kynnet...


Moyran Tattoo-laatassa on paljon pieniä kuvia, jotka heti nähdessäni tiesin haluavani tehdä niistä decalit valkoiselle pohjalle. Ainoastaan etusormen kuva on leimattu. Yleensä teen decalit stampperin päällä, mutta nyt leimasin kuvia decal-matolle, kun kuvia täytyi värittää yhteensä 8. Eipä tullut huomioitua sitä hommaa, että jos ei väritä stampperin päälle, teksti tulee peilikuvana. No, ei se menoa haitannut Kallion tyngäksi jääneellä baarikierroksella. Etenimme alle 100m :D

Valkoinen on mielestäni inhottavin väri kaikista lakoista. En pidä siitä yhtään. Raidoittuu ja aina vaan on hankala. PP:n valkoinen on paras, tässä käytin Essenceä ja kynsistä tuli paksun näköiset. 

Decalien värittäminen on hauskaa. Stampperin päällä väritetystä kuvasta pystyi lukemaan tekstinkin :) Taas kerran kompastuskivekseni tuli etten ehtinyt kuvaamaan lakkoja tuoreeltaan, vaan kolmen päivän päästä. Hyi mua. Kunnostauduin jo tällä saralla mutta nyt en vaan ehtinyt.


Joka tapauksessa nämä tatskakuvat ovat mielestäni ihania.Käytetyt lakat olivat varsin sekalaista seurakuntaa


Mites teillä? Mikä on paras tai kestävin huulipuna?
Tai mikä on se unelmapuna?

3 kommenttia

  1. Millainen hinta noilla oli tuolla Tukholman liikeessä? Kesäkuussa tulossa myös samainen risteily ja tässähän olisi aivan mainio motivaatio maihinnousulle :D

    VastaaPoista
  2. Villi veikkaus 215kr. Hieman yli 200 kr joka tapauksessa. Siinä on tosiaan motivaatiota kerrakseen maihinnousulle ;) Tsekkaa myös etukäteen Too Faced-tarjontaa. Omasta mielestäni se nousi mielenkiintoisimmaksi paikaksi loppujen lopuksi ja jossain vaiheessa postailen mitä merkiltä tuli ostettua tuon huulipunan lisäksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3