sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Iki-ihanat Rimitan kasvotuotteet nyt uudistuneessa ulkoasussa


Rimitan Triple-sarjan uusi ulkoasu


rimita triple kasvojenhoito luonnonkosmetiikka

//Tuotteet pr-näytteitä

Rimita Green on mielenkiintoinen perheyritys Pietarsaaresta. Yrityksellä on omaa, kotimaisiin yrtteihin ja marjoihin perustuvaa luonnonkosmetiikan tuotantoa sekä tarkkaan valittujen tuotteiden maahantuontia. Luomulaatuisuus ja puhtaus ovat tärkeitä kosmetiikan kriteereitä. Rimita Triple-sarjaan kuuluvat kasvojenhoidon kolme kulmakiveä eli tuotteet puhdistukseen, nesteytykseen ja kosteutukseen. 

Rimita triple-sarjan ulkoasu on uudistunut ja entiseen, simppeliin "disainiin" on tuotu kauniimpaa, harmonisempaa ulkoasua, jossa toistuu luonnollisia värejä ja inspiraatiota tyrnin väristä. Onneksi tuotekoostumus on ennallaan, nimittäin sen verran mahtavia nämä kotimaisen luonnonkosmetiikan helmet ovat. 

Olen aiemmin kirjoittanut puhdistusvaahdosta ja kasvovedestä syvemmän analyysin ainesosien suhteen ja se on luettavissa tässä vanhassa postauksessa. 


rimita triple green puhdistusvaahto luonnonkosmetiikka cleansing foam

Ihonhoidon ensimmäinen tärkeä askel on hellävarainen ihon puhdistus. Päivän mittaan kertynyt lika, mahdollinen meikki ja ilman epäpuhtaudet on poistettava ihon omaa suojakerrosta vahingoittamatta. Liian voimakas puhdistustuote vahingoittaa ihon luontaisten suojamekanismien toimintaa aiheuttaen ihon kuivumista, epäpuhtauksia tai muita mahdollisia ongelmia. Siksi puhdistustuote on syytä valita huolella.

Rimitan puhdistusvaahdossa itse pesevä ainesosa on cocoamidyl betaine. Se on hyvin mieto, kookoksesta eristetty, ihoystävällinen ihon puhdistaja. Vaahdossa ihoon kosteutta sitoo glyseriini.  Tyrnimarjauute, ruusuvesi sekä siankärsämöuute hoitavat ihoa betaiinin rauhoittaessa sitä. Rimitan puhdistusvaahto on varsin poikkeuksellinen. Puhdistusvaahtoja pidetään yleensä liian pesevinä ja voimakkaina iholle ja usein niitä käytetään vain öljypuhdistuksen jälkeen. Tässä vaahdossa ainesosat, ja mitä ilmeisimmin pH, on kuitenkin suunniteltu niin, että tuote ei kuivata ihoa. Itselläni on kuivuuteen taipuvainen iho ja huomaan todella helposti, miten tuotteet vaikuttavat ihon kosteustasapainoon vuodenaikojen ohella. Vaahto on suunniteltu kuivalle ja sekaiholle.

Vaahdolla poistuu helposti myös silmämeikki, joten se on hyvin helppokäyttöinen puhdistustuote koko kasvoille. Omat silmäni ovat hyvin herkät, enkä ole saanut vaahdosta koskaan silmä-ärsytystä, joka saattaa olla este monen muun silmämeikinpoistoaineen käytölle.

Puhdistusvaahdosta olen syvemmän ainesosapohdinnan jälkeen edellisessä kirjoituksessani tuotteesta maininnut monesti, että vaahto on silkkisintä, mikä on poskeani koskaan koskenut. Vaahdon koostumus on mielestäni täydellinen. Se on tarpeeksi kiinteää pysyäkseen koossa ja niin pehmeää, että sitä joskus tulee pumapattua pullosta kasvoille ylimääräinen pumppaus ihan vain siksi kun se on niin ihanan tuntuista.

Tuoksu on miedon raikas, aavistuksen yrttinen. Mielestäni tämän tuotteen avulla myös miehille on matala kynnys siirtyä luonnonkosmetiikkaan, mikäli ei ole jo tullut päivitettyä ihonpuhdistusta luonnolliseen tuotteeseen.

Kaikista Rimitan kasvojenhoitotuotteista juuri puhdistusvaahto on suosikkini. Se vaan on kerta kaikkiaan niin helppokäyttöinen, hellävarainen ja elämyksellinen. Kaiken muun hyvän lisäksi on uskomatonta, että tuotteella on hintaa vain noin 13€! Kasvovesi on saman hintainen. Näin laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa järjettömän edullisesti. Olen käyttänyt yhtä pulloa keväästä syksyyn eli se on myös riittoisa.

Rimita green triple kasvovesi luonnonkosmetiikka facial toner

Rimita Triple kasvovesi nesteyttää, hoitaa ja tuo iholle tärkeitä humektantteja eli kosteutta sitovia ainesosia. Ihonpuhdistuksen viimeistelee kasvovesi, joka palauttaa ihon toiminnalle elintärkeän, happaman pH:n. Kasvovettä kannattaa kuitenkin käyttää ihoon kerrostaen ohuita kerroksia, jolloin iho saa tarpeeksi tarvitsemaansa kosteutta. Kun ihossa on tarpeeksi sen tarvitsemaansa nestettä, se ei näytä kuivalta ja elottomalta sekä pystyy toimimaan paremmin. Tässä humektantit ovat tärkeässä osassa, eli ainesosat, jotka sitovat kosteutta itseensä ja mahdollistavat sen, että nestettä on ihossa mahdollisimman paljon.

Kasvovedessä antioksidantteja ja hoitavuutta iholle tuovat ruusuvesi, tyrniuute ja siankärsämöuute. Vanha kansanlääkinnällinen piharatamo on kuuluisa kyvystään parantaa haavoja ja arpia sekä kasvovedessä se myös supistaa ihohuokosia. Glyseriini toimii humektanttina sitoen iholle kosteutta jopa kymmenkertaisesti painonsa verran. 

Itse suihkutan kasvovettä aina kädelle ja lisään kämmenten kautta useamman kasvovesikerroksen iholle. Se, kuinka monta kerrosta, riippuu aina ihon tarpeesta, joka vaihtelee suurestikin. Iholle jää tuntumaa glyseriinistä, joka on hyvä asia kertoen tämän hyvin tarpeellisen humektantin olemassa olosta kasvovedessä.

Tuoksu on samankaltainen puhdistusvaahdon kanssa eli mieto, raikas ja kevyen yrttimäinen.


rimita kasvovoide

Myös Rimita Triple kasvovoide on uudessa ulkoasussa. Tämä kasvojenhoidon kolmas vaihe sisältää ölyjä, kuten manteliöljyä, karitevoita, tyrninsiemenöljyä ja arganöljyä. Iho tarvitsee öljyjä säilyttääkseen nesteen iholla ja ne tarjoavat suojaa iholle, joka mm. sääolosuhteiden tai huoneilman kuivuuden vaikutuksesta saattaa usein olla kovilla. Vesi, appelsiinikukkavesi sekä rosmariiniuute tarjoavat kosteutta ja hoitavat glyseriinin sitoessa kosteutta. Ainesosista iho saa antioksidantteja ja fenoleja, jolloin voide on erityisen hyvä ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyyn sekä ikääntymisen merkkien lieventämiseen. 

Voide on ns. 24h voide, eli kasvojenhoitoon ei tarvita erikseen päivä- ja yövoidetta, vaan sama kelpaa molempiin tarkoituksiin.

Voide imeytyy hyvin ja nopeasti jättäen mattaisen, miellyttävän tunteen. Se ei ole raskas ja sopii hyvin myös meikin alle. Omaan nenääni tuoksu on niin mieto, että sen voi sanoa olevan aika lailla tuoksuton.

Ensi perjantaina I love me-messut jo pyörähtävätkin käyntiin. Aika menee kamalan nopeasti! Rimita Green on mukana messuilla ja löytyy osastolta 7H118. Kannattaa käydä tutustumassa tuotteisiin, mikäli ne eivät ole entuudestaan tuttuja. Jos ne ovat jo käytössä, kannattaa käydä katsomassa tarjoukset. Yksi tuote, jota ei missään nimessä kannata ohittaa, on Rimitan huipputehokas, luomulaatuinen ja ihanan raikkaan tuoksuinen luonnonkosmetiikan deodorantti!

Rimita deodorantti luonnonkosmetiikka roll-on

Deodorantti ei syyttä ole monen ehdoton suosikki. Pitää hyvin hajut ja tuoksu on ihanan raikas unisex. Kirjoitin aiemmin deodorantista ja edellisen kirjoituksen löydät tästä linkistä.

Messuilla kannattaa myös tutustua Elixir-sarjan Bachin kukkatippoihin perustuviin hoitaviin tuoksuihin, joista löytyy kaksi parfyymiä, EDT-tuoksuja sekä vartalovoiteita. Sarja on varsin ihastuttava ja kirjoitin aiemmin tuotteista tässä postauksessa.
Kirjoituksen jälkeen olen tutustunut myös kukkaiseen Audancé-tuoksuun, suosikkini edelleen löytyessä kuitenkin sitruksisessa Allégressessa ja puisessa unisex-parfyymissä Vivacité. Nyt aion tuoksutella antaumuksella vartalovoiteita.

Eli messutunnelmissa jo ollaan. Toivottavasti myös siellä lukijoiden päässä! Mikäli et pääse messuille, löydät Rimitan verkkokaupan tästä  ja alati kasvavan jälleenmyyjien listan täältä.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3