lauantai 2. helmikuuta 2019

Ruusuveden voi myös tehdä paremmin

Naturativin tuoteperheeseen liittyi viime kesänä ruusuvesisuihke ja sain tämän maahantuojalta testiin. Ja tätä onkin ollut oikein ihana testata.


naturativ ruusuvesi luonnonkosmetiikka spray

Ruusuvesi tulee rosa damascos-ruusulajikkeen eteerisen öljyn tislauksesta. Tuoksu on hennon ruusuinen ja todella miellyttävä.

Ruusuveden hyödyt ihonhoidossa on tunnettu jo vuosisatoja. Se on lievästi antiseptinen, supistaa, rauhoittaa, virkistää, parantaa auringonpolttamia, auttaa tasoittamaan ihon pH:ta, korjaa katkenneita hiussuonia ja tietysti kosteuttaa ihoa. Varsin hyödyllinen yleistuote siis niin kasvoille kuin vartalollekin.


Naturativ ruusuvesi luonnonkosmetiikka

Ruusuveden lisäksi tuotteesta löytyy lisäksi muutama loistava ainesosa buustamaan ihonhoitoa. Gluconolactone kuuluu PHA-happoihin, jotka ovat hellävaraisempia iholle kuin AHA-hapot suuremman molekyylikoonsa ansiosta. Gluconolactone sitoo kosteutta ihoon voimakkaasti, pehmentää ihoa ja vähentää kosteuden haihtumista iholta ikäänkuin luomalla kerroksen haihtumisen estämiseksi. Sen on myös todettu suojaavan jonkin verran uv-säeilyltä ja mm. vähentämää pigmenttiläiskiä. Lisäksi ruusuvedestä löytyy calcium gluconate-humektanttia sekä säilöntäaineena on sodium benzoate.

Naturativin tapaan ei ole vain tyydytty ruusuveteen, vaan on lisätty iholle lempeitä ja hyödyllisiä, tässä tapauksessa erittäin hyödyllisiä, kosteuttavia ainesosia. Näin ollen tämä suihke ei ole mikä tahansa ruusuvesi, vaan huomattavasti tavallista kosteuttavampi.

Pumppupullosta tulee kohtalaisen hyvä suihke, näissä muovipulloissa se harvoin on erittäin hienojakoista. Suihkaus tuottaa mukavan paljon nestettä, ja se on helppo painella käsin ihoon. Itse asiassa en edes kaipaisi hienojakoisepaa suihketta, koska monesti tuntuu, että ne menevät keuhkoihin jäädessään leijumaan ilmaan. Neste todella kannattaa painella käsin ihoon, jotta se imeytyy mahdollisimman tehokkaasti, eikä pääse haihtumaan.

Naturativ rose face and body mist ruusuvesi suihke

Kaiken muun hyvän lisäksi, tässä on hinta-/laatusuhde enemmän kuin paikallaan. 100 ml:n pullo maksaa vain 9,80€. Tätä siis raaskii suihkutella kasvovetenä, vartalolle, meikin päälle tai vaikka lentokoneessa kuivassa ilmanalassa.

Tuotetta myy Naturativin maahantuoja Adesso Oy ja tuotteen löydät tuotteen verkkokaupasta tästä linkistä. Bongasin uutiskirjeestä tarjouksen "Kuponki RUUSU50, saat yhdestä valitsemastasi Naturativin tehoseerumista + Ruusuvedestä 5,00 € alennusta, alennus näkyy kassalla.". Naturativin tehoseerumithan ovat aivan upeita tuotteita. Niistä voit lukea aiemman kirjoitukseni tästä.

Kukkaisvedet ovat jääneet itselläni hieman vähemmälle käytölle viimeaikoina ja ne ovat olleet lähinnä osa kasvovesiä. Nyt kuitenkin löytyi tuote, jota käyttää hyvin mielellään sellaisenaan ja kesällä tulee kuulumaan myös vartalolle viilentämään. Oih, suosittelen!

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3