lauantai 23. helmikuuta 2019

Täysin koukuttava, huumaavan tuoksuinen kasvoöljy

Lovely Day on upea, mielenkiintoinen berliiniläinen sarja. Taustalla on todellinen ympäristöystävällinen ja eläinystävällinen ajattelutapa. Kaikki tuotteet ovat vegaaneja ja myyntituotosta peräti 5% menee eläinsuojeluun. Luonnollisesti tuotteita ei myöskään testata eläimillä. Pakkauksissa käytetään minimaalisen vähän materiaalia ja yleisin pakkausmateriaali on lasi. Kosmetiikan ainesosat ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteet valmistetaan käsin Berliinissä pienissä erissä ja ne lähtevät tuoreena jälleenmyyjille.

lovely day skin rescue oil öljyseerumi

Kaiken muun mätsäävän ajattelun keskellä paljastuu todella laadukkaat raaka-aineet ja huima raaka-aineiden tuntemus. Lovely Day on suunnitellut tuotteensa niin, että ne eivät ärsyttäisi ihoa, mm. etyylialkoholia ei käytetä, koska se saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Tuotteiden koostumukset on suunniteltu tehokkaiksi ja eteeristen öljyjen käyttö on minimoitu.

Lovely Dayn tuotteista löytyy paljon hyödyllisiä ja varsin ajankohtaisia aktiiviainesosia. Tuotteet on selvästi suunniteltu kosteuttamaan ihoa mahdollisimman tehokkaasti ja siinähän ollaan ihonhoidon ytimessä: kosteusköyhällä iholla on suurempi riski kärsiä iho-ongelmista ja voisiko ihan yleistää niin pitkälle, että lähes ongelma kuin ongelma, niin ihon tehokas kosteutus auttaa huomattavasti korjaamaan ihon toimintaa. Iho siis tarvitsee runsaasti vesikosteutta ja kosteus lukitaan iholle öljypitoisilla tuotteilla. Seerumit tuovat huiman määrän aktiiviaineita lisää ihonhoitoon. 

Lovely Dayn tuotteista löytyy runsaasti erilaisia kukkaisvesiä ja kasviuutoksia, ihoa tehokosteuttavaa ja uudistavaa gluconolactonea (PHA-happo), lactobacillus-maitohappobakteereita tuomaan iholle hyvää mikrobikantaa, kylmäpuristettuja öljyjä, panthenolia rauhoittaman ihoa jne. Incit kuvastavat syvää suunnitelmallisuutta, laatua, todellista ihon toimintojen tukemista ja vaikuttavuutta. Purkitkin ovat todella söpöjä ja sehän ei haittaa ollenkaan.

Katsotaanpa lähemmin tätä ihanaa kasvoöljyä, jonka / sain Biodellyltä testiin blogia varten /.

Lovely Day Skin Rescue oil-kasvoöljy


lovely day ihoöljy kasvoöljy skin rescue

Lovely Dayn Skin Rescue-kasvoöljy totisesti kiinnittää huomion. Sininen väri on näyttävä ja tulee marokkolaisesta kamomillasta, jota löytää kosmetiikasta suhteellisen harvoin. Tämä upea eteerinen öljy rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa ja sopii siis Suomen haastaviin sääölosuhteisiin loistavasti.

Kun pullon avaa, vastassa on täysin valloittava tuoksu. Jotain aivan taianomaista ja fantastista. Öljyä on otettava käsiin ja nuuskuteltava. Todellinen tuoksunautinto parhaasta päästä, tuoksu kun ei ole liian voimakas, mutta ei ihan mietokaan. Samoin kasvoöljy on kaikin puolin täysi nautinto käyttöominaisuuksiensa suhteen ja todella ihastumisen arvoinen.

Muut vaikuttavat öljyt ovat argan ja helokkiöljy. Kaikki öljyt tässä tuotteessa ovat luomua ja kylmäpuristettuja. 

Argan on erittäin ravitseva öljy juuri tässä kylmäpuristetussa muodossaan. Markkinoilla on paljon eri laatuisia öljyjä ja tämä käsin kylmäpuristettu öljy on täynnä antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Ominaisuuksiensa vuoksi se rauhoittaa ihoa, kuntouttaa, kosteuttaa ja ehkäisee ennenaikaista vanhenemista pitäen ihon kimmoisana sekä elastisena, saattaa jopa vaalentaa pigmenttiläiskiä ja hoitaa arpia.

Helokkiöljy on tunnettu hoitavasta rasvahappopitoisuudestaan. Runsaan GLA eli gammalinoleenihappopitoisuuden vuoksi sitä käytetään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ihon hoitoon. Ihoöljynä se rauhoittaa kuivaa, kutisevaa ihoa ja hillitsee tulehduksia sekä tasapainottaa ihon toimintoja.

Näiden lisäksi öljysekoituksesta löytyy E-vitamiinia ja inciin on merkitty markokkolaisessa kamomillassa esiintyvä hajusteallergeeni linalool.


rauhoittava kasvoöljy ihonhoito

Pakkaus on todella kätevä. Öljyä saa annosteltua pipettipullosta korkkipään pumpulla juuri sen verran kuin haluaa. Kasvoöljyä annostellessa sen nuuhkiminen on suorastaan välttämätöntä, koska se on todella elämyksellistä ja osa koko kasvoöljyn tuomaa elämystä. Itse luokittelisin tämän "keskiraskaaksi" eli se ei ole kevyimmästä päästä, mutta ei ollenkaan raskaskaan, ainakaan omalla ihollani. Imeytyy tehokkaasti ja tuoksu jää ihanasti iholle viipymään joksikin aikaa.

Kosteutan ihoa kasvovedelläja seerumeilla ensin, jonka jälkeen lisään öljyn. Öljy on ollut todella hyvä apu talven aikana ilmaston kanssa kamppaillessa. Talvi on rasittanut omaa ihoani ja kuten viime viikollakin kirjoitin, raaka ilma on aiheuttanut punoitusta. Skin Rescue on selvästi ravinnut ja tuonut ihoon joustavuutta. Sekä arjen elämyksiä, kuten jo monesti mainittu tuoksu, tuntuma sekä söpö pakkaus. Kerta kaikkiaan tuote, joka on suunniteltu koukuttamaan käyttäjänsä ja onnellisena tässä koukussa sitten ollaan. Suosittelen lämpimästi, liittyi heti ehdottomiin suosikkiöljyihini. Ja lämmöstä puheen ollen, tämä öljy sopii hyvin myös kesään rauhoittamaan ihoa auringon jäljiltä. Muuten ihotyyppisuositus tälle on normaalista kuivaan ja iho-ongelmiin.

Tätä käyttäessä ja sarjaa tutkiessa on herännyt todellinen mielenkiinto Lovely Dayn tuotteisiin niiden taustan sekä raaka-aineiden ansiosta. Tämä ei siis varmastikaan ole viimeinen kerta, kun sarjasta kuullaan tässä blogissa. On kehittynyt pienoinen pakkomielle joihinkin sarjan tuotteisiin, joita on ehdottomasti kokeiltava, kuten hibiscusta sisältävää kasvovettä, Hyaluron Bloom + Tropical nectar-seerumia, joka vaikuttaa todelliselta kosteuspommilta ja Marmaid after sun-spraytä, joka on monitoimituote näin muutaman mainitakseni.

Lovely Day-sarjaa Suomessa myy Biodelly.

Oletko valmis koukuttumaan?

Blogin seurauskanavat:


Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

5 kommenttia

  1. Mä olen varma, että tämä on ihana! Oon itsekin löytänyt Lovely Daylta vaikka mitä ihanuuksia, joista blogissa viime vuoden puolella kirjoittelinkin (http://www.beauty-highlights.fi/2018/10/luonnonkosmetiikan-loytoja-biodellysta.html). Rakastuin mm. sarjan voiteisiin, ja naamiotkin on aivan ihania. Kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sarja, kun vielä ottaa huomioon brändin toimintatavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti. täytyy käydä lukemassa omista löydöistäsi. Sarjasta varmasti löytyy paljon kokeilemisen arvoisia tuotteita. Kiva löytää tällainen pitkästä aikaa, joka synnyttää himon kokeilla kaikkea muutakin.

      Poista
  2. Onpas upean värinen! Kiinnostava sarja kaiken kaikkiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanan värinen ja kamomillasta tuleva väri ei ole ainoa ihanuus, se tuoksu samaisesta eteerisestä öljystä on vertaansa vaikka :)

      Poista
  3. Piti kokeilla tätä nyt, kun pääsin käymään Biodellyssa! Tuoksusta tulee mieleen omasta mielestäni selkeästi omenamehu. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3