keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Täydellinen ratkaisu kimalluksen kaipuuseen: Halo Crush, Color Clubin uutuuskokoelmaPitkästä aikaa kynsiaiheisiin:

Color Clubilta on tullut kolme uutta kokoelmaa ja nyt sitten on aika katsastaa kaksi Halo Crush-kokoelman väriä. Kultainen Smashing Review ja terrainen Back to the Grind. Ja siis wow mitä lakkoja!


Toisen lakan sain testiin Color Clubin maahantuojalta ja jälleenmyyjältä CesarsShopista ja toisen ostin bloggaaja-alennuksella.

"We’ve taken our proprietary holographic formula and packed it with even more Halo Hues goodness! Each Halo Crush shade features and intense holographic shine PLUS holographic glitter for an over-the-top rainbow effect."

Näissä on megasuosittujen Halo Hues-kokoelman holokoostumus, mutta lisäksi hologlitteriä, joista muodostuu melkoinen sateenkaariefekti. Lakat ovat rouheita glitterin ansiosta ja näissä kahdessa oli aika erilaiset koostumukset. Back to the Grind oli vähäpigmenttisempi, mutta peitti kahdella kerroksella. Kokeilin olisinko saanut intensiivisemmän värin kolmella, mutta ei se juurikaan vaikuttanut sävyyn. Smashing Review on lyhyillä kynsillä suorastaan yhden kerroksen lakka.


Glitterin vuoksi (tai ansiosta) koostumus on rouheahko. Back to the Grind antoi selvästi sileämmän tuloksen kuin kultainen Smashing Review. Päällyslakka tasoitti pintaa ja helpotti leimausta. 

Leimasin Konadin mustalla kuvioita laatoista JQ-L20 ja JQL15. Kun leimojen päälle laittoi vielä päällyslakkaa, sai pinnasta sileän. Ohuemmalla päällyslakalla saa tekstuurimaisemman pinnan ja paksummalla sileän. Lopuksi lisäsin Konadin strassit, jotka sopivat värimaailmaltaan lakkaukseen. Kannattaa huomata, että mitä enemmän päällyslakkaa lisää, sitä vähemmän kimaltavat glitterpallot pääsevät oikeuksiinsa.


Katsokaa nyt tätä kimallusta. Kuka ei jo näkisi itseään biitsillä nämä lakat kynsissä? Ei kai se haittaa jos hamstraa vaikka koko kokoelman kesäksi (kröh 😋)?Aivan mielettömiä tapauksia ja itse asiassa maanantaina minulla oli nämä lakat koulussa ja ne kyllä huomattiin! Ruotsin ryhmätyön esitimme luokan edessä ja kaikki huomasivat lakat (asiaa saattoi edistää kimalluksen huomanneen opiskelijakolleegan kommentti).
Me like. Seuraavaksi pääsen lakkaamaan uudella Halo Chrome-kokoelman lakalla ja sen jälkeen on vielä Shine Shifter-kokoelman lakka testattavana. Hommaa riittää, mutta kivaa sellaista. Tällaista kynsi-innostusta olen kaivannutkin pidemmän matalalentokauden jälkeen.Halo Crushit löydät CesarsShopista ja pääset ostamaan omasi tästä linkistä.Lyhyestä virsi kaunis, kuvat puhukoot puolestaan.

Color Club on 3-free vegaaninen cruelty free-lakkamerkki.

4 kommenttia

 1. Kauniit kynnet! :)

  Halo Crushit on kyllä niin upeita, että taitaa olla pakko tilata ainakin yksi.. Millainen näitä on poistaa? Onko hileet kovinkin tiukassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä poistanut mutta olen ajatellut laittaa lakanpoistoainetta pumpuliin ja pistää soak off-klipsit poistamisen helpottamiseksi. Tuntuu kyllä että lakka istuu tiukkaan. Tai sitten viilaan vähän lakkausta ohemmaksi ja poistan hinkuttamalla sekä osin liottamalla.

   Poista
 2. Ihania! Olenkin odotellut sulta jotain kynsiaiheista postausta ;) mä en ole saanut näitä vielä kynsille, olen vasta menossa Halo Chromeissa. Siis ne on upeita, voi vitsit! Hyvä laatu..ja no...odotelkaa swatcheja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella postausta on saanut odotella. On kynsilama. Tuntuu että aina pitäisi keksiä jotain erikoisempaa ja "taiteellista" mutta kun ei vaan keksi mitään tavallista kummempaa, niin on kynnet jääneet kuvaamatta. Ainahan sitä lakat on ja suunnittelee kuvaamista mutta se jää kun on vaan jotain tavallista leimausta tms. Lisäksi tuntuu ettei ole aikaa kynsille, koska niihin menee kauan ja nytkin 12 kirjaa odottaa sängyn vieressä koulun kevätrutistusta varten.
   Nyt on yksi Halo Chrome kynsillä ja just kuten sanoit-mieletön laatu! Odotan swatchejasi innolla!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3