perjantai 27. huhtikuuta 2018

Halo Chrome-toinen mieletön lakkakokoelma Color ClubiltaHalo Chrome Color club tougher than nails

Color Clubilta ilmestyi hiljattain kolme kokoelmaa, joista Halo Crush-kokoelman lakkoja oli esillä kaksi viimeisessä kynsipostauksessa, jonka löydät tästä linkistä. Ja eivät ne olleetkaan mitä tahansa lakkoja hillittömän kimalluksensa kanssa, joten epäilin, että tästä Halo Chrome-kokoelman lakoistakin löytyy jokin juju, jota ei välttämättä huomaa pelkästä pullosta. Otin tämän siis ilolla vastaan blogiin testattavaksi.

IMG_7209

Lakkasin alunperin pilvisenä päivänä makuuhuoneen huonossa valaistuksessa samalla kuin katsoin Netflixiä ja ajattelin, että tässä on erittäin hyvin käyttäytyvä chrome-lakka. Nimittäin lakka peitti yhdellä kerroksella eikä raidoittunut, kuten valitettavan monilla chromelakoilla on tapana. Pimeähkössä sisävalaistuksessa lakka näytti täysin chromelta. Mutta uuh-kun sen vei valoon seuraavana aurinkoisena päivänä, niin mikä holoisuus 😍. Todella mieletön!

IMG_7248

Sisäkuva ei onnistunut kovin hyvin, mutta paljastaa, miten lakka näyttää enimmäkseen kromipintaiselta ilman kunnon valaistusta. Heti kun tuosta siirtyi muutamia askeleita suoraan keittiön valaisimen alle, holoisuus heräsi kukoistukseensa! Vaikka ainahan holoefekti on kaunein auringossa.

halo chrome clear jelly layered stamping plate

Olen alkanut pitämään ranskalaisesta lakkaustyylistä ihan mielettömästi. Näitä voisi tehdä melkein koko ajan. Tein peukalon rajan ensi vapaalla kädellä lakkasudin kanssa, mutta otin kuitenkin avuksi Nail Rockstarin vinyylit, koska oikean käden rajoista olisi voinut tulla epäsäännöllisempiä. Leimat kokosin eri Clear Jelly Stampperin layered plate-leimauslaatoista ja näitä on tarkoitus esitellä tässä ihan lähiaikoina. En löytänyt tummanvihreää MoYou Londonin leimauslakkaa, niin tummimpana vihreänä käytin Konadin tummanvihreää magneettilakkaa. Magneettiominaisuudesta ei ollut hyötyä, koska leimaukset kuivuvat nopeammin kuin magneettia ehtii saada leimauslakan päälle. Kuiva lakka ei reagoi magneettiin. Mutta värinä toimi, vaikka väri olisi voinut olla hieman intensiivisempi. Lopuksi lisäsin jokusen flakien tyviin.

Halo chrome tougher than nails polish

Nämä ovat kyllä todella monipuolisia lakkoja. Erittäin hyvinkäyttäytyvä kromilakka sisällä huonommassa valossa ja muuten hyvin holoinen efekti paremmassa valossa. En vieläkään tahdo uskoa että lakka tarjosi tosiaan täyden peiton vain yhdellä kerroksella. Mutta näin se vaan oli.

Charmin Nails:in Taina on tehnyt swatchit kaikista Halo Chrome-kokoelman lakoista ja löydät ne tästä linkistä.


IMG_7238

Kun Halo Chrome-himo iskee, omasi löydät CesarsShopista, ja tässä linkki tähän upeaan kokoelmaan.

Color Club on 3-free vegaaninen lakkamerkki. Lakka saatu maahantuojalta CesarsShopista.

2 kommenttia

  1. Väriltään aivan upea ja efekti on monipuolinen! Nämä uutuudet ovat mielettömiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat <3 Tämä oli suosikkivärini ja toivon todella että julkaistaisiin lisää värejä, jotta voisi tehdä lisähankintoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3