lauantai 10. marraskuuta 2018

Tutorial: peitä ja kirkasta silmänaluset korjausväreillä


Boho colour corrector

Kukapa ei tuskailisi välillä silmänalusten peittämisen kanssa. Tai ihossa voi olla punoitusta, pigmenttiläiskiä tai muita ongelmia, jotka haluaa peittää mahdollisimman hyvin luodakseen kauniin meikkipohjan. Onneksi sain Boho Green Make-Upin pr-tilaisuudessa kassiini nämä korjausvärit ja pääsin luomaan nopeaa ja helppoa silmänalustenpeittotekniikkaa, jonka jaan nyt teidän kanssanne.

Vastaus ongelmiin löytyy värillisistä peiteaineista, jotka perustuvat väriympyrään. Vastaväri neutralisoi ongelmallista pohjaväriä.

Kuva: https://www.tes.com/lessons/KR72v9NMGlJHSQ/primary-and-secondary-colors

Ympyrästä näämme, että lilan vastaväri on keltainen ja sinisen vastaväri on oranssi. Nämä ovat ne ongelmalliset pohjavärit silmien alla, jotka yleensä halutan peittää. Boholla on suhteellisen uudet värilliset peitepuikot, joita yleensä kutsutaan colour correctoreiksi eli korjausväreiksi. 06 on sävyltään keltainen ja 07 taittaa oranssiin. Jo aiemmin Boholta ilmestyi mintunvihreä ihon punoituksia peittämään. Sävyt 06 ja 07 ovat vegaanisia muista merkin peiteaineista poiketen.

Olen täysin myyty näihin colour correctoreihin. Ne ovat kerta kaikkiaan niin käteviä ja pienillä kikoilla koko ilmettä saa freesattua sen lisäksi, että silmänaluset sointuvat ihonväriin.


IMG_20181109_140450

Alkutilanne. Silmänaluseni eivät ole nyt niin tummat kuin joskus pahimmillaan. Olen saanut nukkua hyvin muutaman viimeisen yön ja varastorautojen vähyys on yleensä se, joka aiheuttaa tummimmat silmänaluset. Nyt syön taas rautaa ja varastot ovat noususuunnassa. Kasvoilla Bohon BB-voide no 3, paitsi ei silmien alla, Bohon Naturel-ripsiväri mustan sävyisenä ja kulmakynä.


Collage 2018-11-09 17_58_01

Ylärivillä lisäsin suoraan puikosta oranssia koko silmänalusen alle. Tavallisesti lisään sen siveltimellä, mutta tässä näin demonstraation vuoksi. Sen jälkeen levitin ja blendasin Real Techniquesin peitesiveltimellä värin silmän alle ihoon sulautuvaksi. Tällä siveltimellä saa kaiken blendaantumaan täydellisesti ihoon, muiden siveltimien tai sormin levityksen jälkeen taputtele lopuksi tuote sormenpäillä ihoon. Kuvissa toisessa silmänalusessa ei ole meikkiä.

Collage 2018-11-09 18_11_34

Seuraavaksi on keltaisen vuoro. Levitä sitä silmän sisänurkkaan kirkastamaan ihoa. Lisäksi voit levittää sitä kasvojen keskiosaan kirkastamaan ja vaalentamaan kasvojen keskiosaa. Levitä käsin tai työstä siveltimellä ja taputtele, niin että väri sulautuu ihoon. Keltaista voi sutia myös korostusta kaipaaviin osiin eli nenän päälle, kulmakarvojen väliin ja amorin kaariin. Kuvassa tuotetta on enemmän kuin normaalisti käyttäisin. Ihan vain sen vuoksi, että se näkyy kuvassa paremmin.


IMG_20181109_141244

Ero: vasen silmänalus on peitetty, oikea käsittelemättä.

IMG_20181109_141528 (1)

Molemmat silmänaluset peitetty.


IMG_20181109_142549 (1)

Lopuksi lisäsin mukavan pigmenttistä Bohon huulipunaa no 106 ja hieman poskipunaa no 1 tuomaan eloa kasvoille. En lisännyt puuteria. Yleensä meikkipohjat ja silmänalustuotteet pysyvt minulla hyvin ilman puuterointia, mutta toki riippuu ihotyypistä ja puuteri voi olla välttämätön elementti meikissäsi.

Tässä kiteytetysti miten käyttää korjausvärejä silmänalusiin ja saada raikastusta ilmeeseen. Tämä on helppoa ja nopeaa, kun tietää perusteet. 

Oranssin sävy sopii hyvin myös maksaläikkien peittämiseen. Sävy on hieman tumma ja omalle iholleni erittäin hyvä, mutta joskus saattaa olla, että on sekoitettava keltaista ja oranssia saadakseen omalle iholle sopiva sävy. 

Nyt vain rohkeasti kokeilemaan. Mikäli herää kysymyksiä, kirjoita ihmeessä kommenttiboxiin, sana on vapaa ja luen kommentteja mielelläni.

Bohon jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

4 kommenttia

  1. Kiva blogi sinulla, jäin seuraamaan :) Tervetuloa vastavierailulle ♥ https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja suuntaanpa heti kurkkaamaan mitä linkin takaa löytyy :)

      Poista
  2. Boho löytyy, nyt sitten sutikaupoille! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3