lauantai 17. marraskuuta 2018

Bohon syyssuosikkivärit

Boho Green Make-Up:in tuotteet ovat elämässäni ikäänkuin kuminauhalla kiinni. Joskus innostuu jostakin muusta merkistä, mutta Boho on edelleen siellä narun päässä ja aina käden ulottuvilla, koska jotkut tuotteet ovat aika lailla vakiokäytössä. Ja kun on kokeillut jotain muuta merkkiä, kuminauha kiristyy takaisin ja Boho on taas vallannut meikkipussin ja -korin aktiivikäytössä.

Se ei ole ollenkaan huono asia, koska Boho on ranskalainen merkki, eli tuotteita ei tuoda kaukaa, eikä kuljetusenergiaa kulu pitkiin matkoihin. Merkki myös pakataan pääosin kierrätettävään kartonkiin, mutta mukana on tuotteesta riippuen myös metallia, lasia, puuta ja kansissa voi olla muovia. Tuotteilla on Cosmebio-sertifiointi.

Viime aikoina Boho on ollut taas todella aktiivikäytössä. Merkin pr-tilaisuudesta sain tuotteita minulle mätsättynä ja tilaisuudessa oli todellinen match maker, koska mehän olemme Bohon kanssa olleet taas erottamaton pari. Ajattelin esitellä syksyn aikana paljon käyttämiäni värejä. Jos vaikkapa joku muu saa myös inspiraatiota näistä upeistä väreistä. Jokainen väriläikkä tähän harmaaseen vuodenaikaan on tervetullut!


IMG_9556

Boholta tuli aiemmin viime kesänä BB-voiteet. Itselleni värit ovat aavistuksen vaaleita, mutta paras omalle iholleni oli tämä numero 3. BB-voiteessa on mieto, ihana tuoksu. BB-voide myös hoitaa ihoa. Siinä on karpalouutetta, joka on erittäin antioksidanttista, sekä mm. karitevoita ja kaurauutetta.

Voiteen voi levittää ihan käsin, mutta siihen voi myös käyttää meikkivoidesivellintä. Omasta mielestäni käsin saa parhaan tuloksen.

Voide levittyy helposti ja se on mielestäni suhteellisen peittävä sekä BB-voiteeksi mattainen. Se myös tuntuu erittäin mukavalta iholla ja todellakin hoitavalta, tai ei vain hoitavalta, vaan juuri kosteuttavalta. Lieko salaisuus karpalouutteessa? Pysyvyyden suhteen ei ole ollut mitään moittimista, tulos on ollut hyvä koko päivän. Tämä BB-voide löytyykin tämän päivän kuvapläjäyksestä pääsääntöisesti kuvien meikkipohjana. Kuvia on paljon, ota siis mukava asento ja varaudu viettämään tovi kuvien kanssa. Tuote on vegaaninen.


IMG_9589

Bohon maapuuterit ovat aina käytössä, kun meikkaan. Paitsi tietysti joskus kiireessä on tuotava eloa kasvoille vain poskipunalla, mutta mieluiten sisällytän maapuuterin meikkiini. Osa sävyistä on kimaltavia ja osa mattaisempia. Itselläni on nämä kimaltavat (eli 1,3 ja 5) ja sain uuden värin itselleni talveksi eli numeron 3. Kaikki maapuuterit ovat vegaanisia.

Maapuuteria käytetään kuin aurinkopuuteria. Aurinkopuuteri on noussut tämän vuoden ehkä hehkutetuimmaksi meikkituotteeksi, josta ei ennen puhuttu kuin silloin tällöin. Kun kylmät varjostukset ovat jääneet ennemmin jo historiaan, nyt halutaan tuoda kasvoille lämpöä aurinkopuutereilla. 

Aurinkopuuteri lisätään sinne, mihin aurinko tarttuisi eli otsalle, nenään, poskipäille ja leukaan. Lisään myös poskipunan alle. Kun lisään muualle kuin poskipunan alle, käytän oikealla näkyvää sivellintä. Se ei ole välttämätön suinkaan, mutta olen kokenut tämän nopeaksi keinoksi saada maapuuterin kiilto kasvoille. Näiden shimmerisyys on aivan omaa luokkaansa. Kun yleensä korostusväristä tulee ikäänkuin irtonaisia hippusia, tästä tulee aivan upea, luonnollinen erittäin hienojakoinen kuultava kimallus kasvoille. Iho suorastaan hehkuu ja sen ovat muutkin huomanneet tätä käyttäessäni. Mitä enemmän maapuuteria näissä kolmessa sävyssä "kiillottaa" sudilla, sitä kauniimman kiillon saa. Se onnistuu vaikka luomivärisiveltimellä, mutta tämä hammasharjan näköinen sivellin on ollut todella oiva tarkoitukseensa.

Boho colour corrector

Viiko sitten julkaisin näistä korjausväreistä tutoriaalin. Näillä peittää tummat silmänaluset todella tehokkaasti ja saa kirkastettua katseen. Se on ollut todella luettu ja jos et ole vielä lukenut näiden neutraloivien värien käyttöä koskevaa juttua, lue se ihmeessä tästä linkistä. Korjausvärit ovat sinänsä mullistava keksintö.

IMG_9590

Alla on kesäsävyni numero 5. Näitä saa käyttää todella kauan, että pinnassa näkyy ollenkaan kulumisen merkkejä. Kiiltävät sävyt ovat tarkoitettu käytettäväksi tuomaan valoa kasvoille ja mattaiset sävyt ovat "niitä oikeita" aurinkopuutereita. Itse olen hyödyntänyt sivellintekniikkaa vaihtamalla näitä molemmissa tarkoituksissa. Värit eivät ole voimakkaita. Vaikka tuote saattaa näyttää tummalta pakkauksessa, ei se ole samanlainen iholla.

Bohon käyttämä mica ei ole kohua herttänyttä lapsityövoimalla tuotettua micaa, vaan Bohon eettisyyteen voi luottaa tässäkin suhteessa. 

IMG_9594

Sain poskipunan sävyssä No 1. Saatavilla olisi ollut uudempikin sävy, mutta itselleni se oli liian siniseen taittava, vaikka kuinka kaunis olikin sävynä. 

Poskipunat ovat ihan ensimmäinen keino tuoda eloa kasvoille ja ilman poskipunaa tunnen olevani hukassa. Se ei ole ollenkaan turha juttu, vaikka kasvoilla olisi punoitusta. Nimittäin täysin yksivärinen meikkipohja näyttää kalpealta ja poskipuna muuttaa oleellisesti ilmettä.

Bohon poskipunat ovat pigmenttisiä ja kestäviä. Aivan ikisuosikkini on sävy Corail, jota käytän myös luomivärinä. Osa huulipunista on vegaanisia.

IMG_9601

Meikkipohjasta hypätään näihin ihaniin väreihin. Voi että sentään. Kaikki nämä huulipunat ovat aivan upean värisiä. Kestävyys on hyvää luokkaa.

IMG_9603


100-sarja on mattavärisarja ja sävy Tulip 106 on todella kaunis ja pigmenttinen. Mattaväri ei kuitenkaan ole normaalikosmetiikan nestemäisen huulivärien todella matta, vaan omasta mielestäni kauniimpi. 300-sarja on kuultavien mattapunien sarja ja näistä pidän ehkä eniten. 312 Desire on todella ihana punainen, joka ei ole liian voimakas, jolloin kasvot huutavat katsomaan huulipunaa ja muualta kasvot jäävätkin havaitsematta. Kuulemma Bohon yksi myydyimmistä sävyistä ja ymmärrän hyvin miksi. Silkkaa rakkautta omalla kohdallani. 314 eli Freedom on mahtava syysväri. Aivan ihana viininpunainen, joka sopii loistavasti syksyyn, itse asiassa pidän viinipunaista aina syksyisin muodossa jos toisessakin.

IMG_20181109_142712


Tässä kuvassa BB-voide No3 ja Tulip-huulipuna.

IMG_9546

Jotta seuraavista kuvista saa kaikki irti, tähän väliin täytyy (tai saan esitellä) esitellä tumman viininpunaisen No14 Red Rosen ja No 56 Mysticin. Kaikki Bohon lakat ovat vegaanisia ja 7-10-free. Tässä Revolution on 7-free ja Mystic 8-free. Lakkasuti on omaan käteeni todella täydellinen, näillä on mielettömän hyvä lakata. Kuivuvat suhteellisen nopeasti, mutta ei liian, jotta väriä kuitenkin ehtii työstää. Kaksi kerrosta peittää loistavasti pidemmätkin kynnet. Muista alus- ja päällyslakka, jotta saat kaikki irti manikyyristäsi.

IMG_20181014_150258

Natural-ripsiväri, BB-voide, huulipuna 312 ja kynsilakka Revolution.

IMG_20181014_140646


Samat sävyt.

IMG_20181014_124839_Bokeh

En enää edes muistanut, miten ihana sävy kirkas punainen on kynsillä! Niin näyttävä ja naisellinen. Nämä yksiväriset kynnet herättivät huomiota muuallakin ja kyseltiin, mikä lakka on kyseessä.

IMG_20181014_135251

Olen kynsilakkafriikki, enkä edes kehtaa kertoa, montako kynsilakkaa minulla on. En koskaan lakkaa kahdesti peräkkäin samalla, mutta Revolutionilla kyllä! Lisäksi varpaat saivat tästä ihanan, punaisen sävyn. Ja tuo huulipuna on vaan niin kaunis huulilla.

IMG_20181109_142146

Huulipuna 314 ja kynsilakkana Mystic. Lakka on kyllä omaan makuuni niin täydellinen syksyinen vampy-sävy ja viininpunainen huulipuna sopii hyvin mukaan.

IMG_9635


Huultenrajauskynät ovat hyvä keino varmistaa, ettei puna leviä yli reunan ja se lisää pysyvyyttä. Tässä sävyt 2 ja 3.

IMG_9632


Ja samat swatch-kuvina. Sopivat hyvin huulipunien 312 ja 314 alle.

IMG_9580

Ja vielä riittää juttua, koska sain ihanan syyskattauksen luomivärejä. Ensinnäkin tuo sivellin on todella hyvä. Se on sopivan litteä ja sillä on helppo levittää luomivärit. Suosittelen!

Ylärivin oranssi Carotte 208 oli ihan ensimmäinen ostamani Bohon luomiväri. Se on täydellinen helmiäinen oranssi! Keltainen 106 on upean lämmin keltainen mattasävy, joka pysyy todella hyvin. Bohon luomiväreissä on yleensäkin hyvä pysyvyys, mutta keltaiset luomivärit saattavat mielestäni vaaleta luomella hyvinkin pian. Tämän kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa. Ruskea 105 Cacao on helppo ruskea varjojen luomiseksi luomelle, koska se häivyttyy hyvin, eikä ole liian pigmenttinen. 221 Ardoise on sitten väri, jolla saa dramaattisuutta iltameikkiin tai syvyyttä arkimeikkiin.

IMG_20181019_140247

I love Me-messujen ensimmäisenä päivänä meikkipohja oli eri, mutta poskipuna oli Bohon Corail, aurinkopuuteria on käytetty no 3 ja 5 sekä luomivärit ovat näistä.


IMG_20181019_140302

Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta messuhallin kylmissä valoissa tuli vasta mieleen ottaa kuva luomiväreistä. Sisänurkassa keltaista, ulkonurkka ruskeaa nostettuna hyvin ylös asti häivyttämään raskaita luomia ja suurentamaan silmiä. Keskiosa on oranssia. Tästäpä tuli mieleen, että voisi tehdä tutoriaalin raskaiden luomien meikkaamisesta.

Näillä luomiväreillä on tullut leikittyä enemmänkin, kuvia vaan ei ole kuin parilta kerralta.

IMG_20181116_121328

Tässä meikkipohjana vegaaninen Bohon Fluid Foundation No 04. Sen levitettävyydestä jotkut ovat esittäneet kysymyksiä. Levitin tämän Bohon meikkivoidesiveltimellä ja se leviää hyvin. Luonnonkosmetiikan meikkivoiteissa vaan ei ole paljoa työstöaikaa, eli kunhan voiteen levittää suht nopeasti, saa hyvin peittävän, mattamaisen tuloksen. 

Huulipuna on 307 ja kulmakynä 03 Blond. Maapuuteri 03 highlighterina ja Corail-poskipuna. Silmänaluset peitetty oranssilla ja keltaisella korjausvärillä.


IMG_20181116_121602


Tässä keltaista sisänurkassa, oranssia keskellä, Chocolate ulkonurkassa ja mustaa luomivaossa syventämässä katsetta. Liikkuvan luomen keskellä on Maapuuteria No1. Kulman alla 101 Vanille nostaa kulmia. Kyllä meikeillä vaan on niin mukava leikkiä!

Täytyy vielä mainita silmämeikeistä, että Bohon Natural-ripsiväri tekee täysin ennakko-odotusteni vastaisesti aivan mielettömän hyvä jälkeä! Hylsy on lyhyt ja siksi ripsiharjan varsi on hyvin lyhyt ja se hämää aluksi. Mutta kun siihen tottuu, ripsivärillä saa todella kivasti pituutta ripsiin! Olen ilmeisesti etsinyt vääränlaisia ripsivärejä eli lähinnä tuuheuttavia, kun pidentävä onkin minun juttuni.

IMG_20181109_142609

Natural oli nimenä itselleni hämäävä. Ripsari erottelee ja pidentää ripset kauniisti. Tavallaan luonnollinen, mutta paljon kauniimpi lopputulos. Massa on melko märkää sekä kuivaa hieman hitaasti. Lyhyen ripsiharjan kanssa levitys ja odottelu vaatii hieman enemmän aikaa, mutta se kyllä kannattaa.

IMG_20181019_135937

Ja nyt meitä hemmotellaan taas! Bohon uusi Rocks-kokoelma on jo saatavilla osalta jälleenmyyjiä sopivasti pikkujouluaikaan. Testailin värejä messuilla ja tämä on kyllä aivan mieletön kokoelma. Hankintoja tulee väkisinkin!

Onko sinulla suhde Bohoon? Jos etsit myyjiä, löydät ne tästä linkistä. Tuotteita tuo maahan 4Dream Oy, jolta olen saanut valtaosan esitellyistä tuotteista ja jos haluat lukea enemmän tuotteista, löydät maahantuojan kotisivut tästä.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3