lauantai 12. toukokuuta 2018

Flamingoisissa kesäfiiliksissäColor Club mood pastels shine theory

Sinänsä ihan hirveissä kesäfiiliksissä ei vielä olla, kun opiskeluissa on menossa melkoinen kevätrutistus ja joutuu olemaan ihan liikaa sisällä. Aurinko kuitenkin paistaa ihanasti ja silmut sekä lehdet ihastuttavat. Opiskelujen tiimoilta oli kuuden tunnin webinaari, jossa esitin kaksi työtäni. Ja enhän osaa vain istua sohvalla kuunnellen töitä, joten oli aika vaihtaa lakat siinä samassa. Toivottavasti opettajani ei lue tätä 😆. No mutta pieni puuhastelu kuuntelun lomassa pitää paremmin mielenkiintoa ja kuuntelua yllä.

color clun shine theory

Jo jonkun aikaa ostamani Konadin flamingoleimauslaatta oli kaivellut mielessä. Siinä on todella kivoja flamingoja sekä kasvikuvioita. Ja nyt oli sitten vihdoin aika saada flamingot kynsille! 


Keväiseen tai kesäiseen teemaan valikoitui vihertävät värit. Color Clubin Shine Theory on Mood pastels-kokoelmasta ja vaihtaa väriä limen vihreäksi viileämmässä lämpötilassa. Ja onhan se vaihtanut väriä, kuvaushetkellä oli liian lämmin että ilmiö olisi näkynyt. Pitkän mietinnän jälkeen valitsin toiseksi lakaksi Sensinity 45, joita myydään apteekissa. Outo valinta apteekkimerkiksi, kun sarja on hajustettu ja apteekkituotteet ovat yleensä hajustamattomia. En kyllä huomannut mitään tuoksun lisäystä.

IMG_7607

Leimasin decal-matolle erilaisia kuvia ja tein niistä decaleita. Ei oikein hahmottunut  mielessä, miten kuvat sommittelisin. Loppujen lopuksi decaleita jäi melkoinen määrä yli, kun keskisormeen pilkoin yhden fuchsian ja yhden vihreän decalin. Peukaloon tuli muutama pikkuinen lehti.

flamingo kynnet nails

Lopputulos oli ihan mieleinen. Hauskat värit, jotka olivat tarpeeksi kirkkaat mielentilaani. Suorastaan säihkyvät. Flamingot ovat söpöjä ja Shine Theory vaihtaa ulkona kivasti väriä. Just niin passeli kesälakka! Nimesin sen viime kesänä parhaaksi kesälakaksi, ja olen edelleen samaa mieltä että se oli oikein onistunut valinta kesälakaksi 2017. Katsotaan, mikä lakka valikoituu parhaaksi tänä vuonna...

color club mood pastels shine theory flamingos

Kynnet ovat kasvaneet taas ihan hirmuisesti. Onneksi ehdin tehdä kesäkynnet, nimittäin pian opiskelu loppuu ja kesällä on hommia terveydenhuoltoalalla, joka tarkoittaa sitä, että kynnet on lyhennettävä. Ehkä itken kun viilaan, mutta no, kasvaahan ne.

Joko on tullut tehtyä kunnon kesäisiä kynsiä?

2 kommenttia

  1. Ihan kesäisiä en ole vielä tehnyt vaikka ilma on jo ihan kesäinen! Viime yön uskalsi jo nukkua ikkuna auki eikä tullut kipeäksi :) uskaltaa jo olla ulkona lyhyissä housuissakin :) Kivat kesäkynnet, pitäiskin kaivaa nämä lakat esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukuin myös ikkuna auki mutta heräilin koko ajan kun linnut lauloivat niin innolla. Nyt on pakko laittaa ikkuna kiinni kun alkaa nukkumaan. Varsinaisia kaupunkilaisen ongelmia :) Kiitti.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3