maanantai 11. joulukuuta 2017

Picture Polishin uusi lakkajulkaisu: WinePicture Polishilla on lakkamaailman kiivaimmat fanit ja eilinen uusien lakkojen julkaisu aiheutti melkoisen kohinan, kuten aina.

Toki lakat ovat hienoja ja useinmiten omalaatuisia, mutta merkissä on jotain muutakin, jotta se saa aina niin suuren tohinan aikaan. Jälleenmyyntipisteitä ei Euroopassa ole montaa ja onneksi meillä Suomessa niitä saa CesarsShopista.  Merkki on 5-free, cruelty free ja vegaaninen. Merkki on sitouttanut faninsa Instagramissa kommentoimaan ja järjestää kilpailuja melko usein.


Niinhän se oli Wine ja London kotiutettava ensihätään. Kaikki uutuudet ovat hienoja ja jotkut ovat jo loppumassa. Oli pakko heti lakat Wine:lla ja swatch-kuvan kynsinauhojen siisitimisessä olisi ollut vielä töitä, mutta minkäs mahtaa kun on niin intona. Ajattelin että on suurempi synti olla julkaisematta tästä väristä kuin julkaista kuvia, jotka eivät ole ihan menneet nappiin.

Wine on hyvin tumma burgundi. Aivan just sitä ja ihan täysin mitä kaipaan tähän vuodenaikaan. Jelly-pohjassa on holohiutaleita ja kyllä tämä on todella onnistunut kaikin puolin.


Leimasin täydellisestä joululaatasta BP-01 kuviot keskisormeen ja nimettömään. Etu- ja pikkusormeen tuli Essencen pour some glitter to me-glitterlakasta muutama iso glitteri. Peukalon osalta harrastin laajempaa glitter placement-operaatiota mutta kyllästyin ja lakkasin vain tyveen kasan glitteriä.


On kyllä kerta kaikkisen upea lakka ja vaikka London on odottamassa, näillä kynsillä mennään varmaankin viikko. Haluan ihailla tätä tummaa sävyä oikein huolella 💖Tuliko hankintoja tai houkutuksia?


8 kommenttia

 1. Onneksi tilasin tämän ihanuuden. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Olisi ollut kurja jäädä ilman tai odotella että niitä tulee uusi satsi. Koska tämä vaan on ihana!

   Poista
 2. Ihanan malliset nuo sun kynnet ja tämä lakka on niin nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Tykkään kyllä muodosta vaikka vaatii ihan eri tavoin huomiota. Ja välillä kriiseilen vieläkin muutoksesta mutta neliöön ei ole paluuta kourien koon vuoksi :) Pyöreä on taas liian pyöreä eli tällä mennään.

   Poista
 3. Mä kun olem huulipunafriki niin aina pähkäilen ja jahkailen kynsilakkojen kanssa.
  Siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan olen saanut hankittua yhden värilakan ja sitten alus-päällyslakan. - Ja käyttänyt olen kerran.

  Noloo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen huulipunafriikki, mutta onneksi niitä ei tule kerättyä samoin kuin lakkoja. Kauniit lakat piristävät, se on osa elämän pieniä iloja. No jos vaikka jouluksi sitten lakkaat kynnet :)

   Poista
 4. Summer, Jewels ja London tuli tilattua, vaikka aluksi ajattelin että maltan mieleni, enkä heti tilaa mitään. Kauniitahan nuo olivat kaikki ja olisin voinut minkä tahansa niistä kotiuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki ovat kauniita. Harvinaista kyllä, julkaisusta kotiutui itselleni vain kaksi lakkaa. Kaikista tykkään mutta yritän hillitä itseäni. Ja ehtiihän niitä ostaa myöhemminkin. Olen miettinyt tammikuulle lakkojen ostolakkoa. Kun muut valkaisevat neniään niin valkaisen lakkojen ostamista :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3