keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Fun Lacquer Red Velvet-ei mikä tahansa lakkaUudesta Fun Laqcuerin joulukokoelmasta vain yksi varsinaisesti viehätti minua. Red Velvet erottui muista omalla viehättävyydellän ja se oli saatava. Ajattelin että se on oikein hyvä synttärilahja itselleni. Noh, nyt on mittarissa aattona jo niin isoja lukemia ettei se yksi lakka sitten loppujen lopuksi riittänytkään lohduttamaan tarpeeksi...

Mutta tämä on aivan mahtava tapaus ja suurin piirtein jokaisessa paikassa missä olen ollut, lakkaa on kehuttu vuolaasti. Vuoden ehdottomasti huomatuin lakka. Toinen joka tänä vuonna on ollut hyvin huomattu, on Color Clubin Mood Change Shine Theory, joka onkin ihan täydellinen kesälakka.


Valaistuksesta riippuen lakka on joulun punainen, vihreä, kuparinen tai mitä tahansa siltä väliltä. Upea efekti, joka pitää tylsemmänkin elämän mielenkiintoisena, kun tarkkailee värien vaihtumista 😂.. Kuvaaminen ei ollut helppoa, koska mm. saadakseen vihreän esiin, on kynnen oltava juuri tietynlaisessa varjossa, jotta värin saisi esiin. Lakka on siis paljon elävämpi, kauniimpi ja mielenkiintoisempi luonnossa kuin kuvissa.


Itse lakkaamiskokemus ei ollut mitenkään miellyttävä. Glitterit möykkyyntyivät ja niitä joutui asettelemaan, kun lakkaus oli puolikova. Koko illan sai varoa kynsiään pikakuivattavasta huolimatta, koska mikään pikakuivattaja ei pääse kuivattamaan glittereiden muodostamia möykkyjä. Mietin että seuraavalla kerralla kerros mustaa alle ja vähemmän lakkaa olisi parempi, mutta nyt kun vilaisin Funin sivuja, promokuvat oli tehty tuputtamalla lakka meikkisienellä kynsille. *facepalm*


Lakka on kaunis kuin koru ja mietin pitkään koristeluja. Mikään ei tuntunut tekevän oikeutta tälle kaunokaiselle, joten päätin vain laittaa paksun kerroksen liimaa ja kynsikorun.


Värien vaihtumista oli todella vaikea kuvata mutta jotain sinne päin tuli napsaistua.

Lakka on kyllä aivan mieletön tapaus ja ehdottomasti ansainnut paikkansa kokoelmassani. Kerta kaikkisen ihana, ei tästä voi muuta sanoa 💕 Maailmalla on saatavana myös holoversio, mutta omasta mielestäni se ei ole tähän verrattavissa ollenkaan, vaan näyttää sekavalta värisekamelskalta.

Fun Lacquer on 5-free, cruelty free, vegaaninen Singaporessa käsin tehty merkki, jota Suomessa myy CesarsShop.


8 kommenttia

 1. Onpa hyvännäköinen!!
  Mulla on vain pojan valitsema Bohon tumma punainen ja Avrilin alus/päällyslakka.
  Mutta kunhan pääsen vauhtiin ostan jonkun sinisenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tosi paljon itsekin ja kaikki kaupan kassat ym. joihin törmäsin tämän lakan kanssa :D
   Mites me saataisiin sut vauhtiin vihdoinkin :)

   Poista
 2. Onpa todella hieno lakka! Varmasti upea luonnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on tämä todellinen tapaus ja tätä ei voi kuvailla, se täytyy kokea <3

   Poista
 3. Mietin tätä mutta en ainakaan vielä ostanut :) mahtavaa kuulla ja nähdä miten ihanalta se näyttää <3 minäkin epäilen että promokuvissa lakat on tuputettu kynsille, lakkaamalla en minä ainakaan saa sellaista jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ihan lukee että on tuputettu 2 kerrosta lakkaa kuviin. Aiemmat Funit on aina tullut lakattua niin eipä tullut mieleenkään että olisi paras vaihtaa tekniikaa :D Melkein tekisi mieli lakata tällä uudestaan ennen joulua mutta päivät käy vähiin ja just eilen esittelit joululakkoja, joista sain huonon omantunnon kun en ole vielä koskenut niihin.

   Poista
 4. Täällä ollaan. ��

  mariannekaarina.lindholm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vähän meni kommentti väärään paikkaan, enkä poiskaan saa. ��

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3