perjantai 1. joulukuuta 2017

Kynsiblogien joulukalenteri

Meillä Kynsiblogit-Facebooksivuston bloggaajilla on kynsiaiheinen joulukalenteri. Postauksia julkaistaan joka toinen päivä eli kuukauden parillisina päivinä. Kynsiblogit-sivun löydät tästä linkistä.Aiheena on joululaulut, joista toteutetaan sitten erilaisia kynsiä.

Ensimmäinen luukku löytyy Timantteja Kynsillä-blogista. Jouluaattona siten aukeaa useampi luukku ja voipi olla joku kilpailukin lukijoille tiedossa 😉


Koska postauksessa on aina oltava kuvia, tässä yhdet talvikynnet. Pääväri oli Picture Polishin Winter ja lakkasin nimettömän ja keskisormen NCLA:n best friends with benefits:illä mutta jotenkin tuntui että yhtälö kaipasi jotain lisää. Tartuin ruusukultaiseen kromijauhepurkkiin.


Olen ollut laiska kynsikoristelija ja tuli kokeiltua sekin että tämä pulveri tarttui kuiviin kynsiin. En jaksanut etsiä vesipohjaista päällyslakkaa ja ajattelin että katsotaan millainen efekti tulee jos päällyslakka rikkoo kromipinnan. Yllätyksekseni tulos oli melko hyvä, vaikkei ihan peilipinta ollutkaan. Päällyslakkana käytin Konadin leimaamiseen tarkoitettua päällyslakkaa. Muutama leima MoYoun laatasta ja se oli siinä.

Kuvat on otettu vasta useampi päivä lakkauksesta. Ei vaan tullut kuvattua ja sitten päivien päästä leimat olivat jo vähän kuluneet.

No ei se mitään, katselkaa Kynsiblogien joulutoteutuksia ja sieltä varmasti löytyy parempia kuvia 😀

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3