tiistai 4. heinäkuuta 2017

Bohon 10-free Liberty Island lakat, osa 2/2

Viime viikolla katsastettiin Bohon uuden 10-free Liberty Island-kokoelman kolme ensimmäistä lakkaa ja nyt on kolmen viimeisen vuoro. Odotin innolla näitä swatcheja, koska 10-free koostumus on jotain ihan uutta ja Bohon laadun entuudestaan tuntien osasin odottaa hyvää laatua. Kuitenkin kun ollaan jo niin pitkällä kuin 10-free, toki mietitytti vaikuttaako se koostumukseen.


10-free ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleeniä, kamferia, hartsia, styreneä ja benzophenone -1:tä. 

Inciksi katsauksen ensimmäiselle lakalle tulee:

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), STEARALKONIUM BENTONITE, MICA, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL,DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), PHOSPHORIC ACID, POLYURETHANE-67, ALUMINA, METHOXYISOPROPYL ACETATE, SILICA, DECYL ALCOHOL. 

82% aineista luonnollista alkuperää, pullokoko 5 ml.

Kaikki kynsilakat ovat vegaanisia. Pullot ovat luonnollisesti lasia ja korkit saarnipuuta, joihin on ihastuttavaan tyyliin poltettu Bohon logo.

Edellisessä postauksessa jo pääsi toteamaan laadun hyväksi ja nyt sitten lähinnä pääsi katsastamaan värit ja kertomaan kestotestin tulosta.

Tänään katsastetaan nämä kolme lakkaa:


 Warm 065:

Lämmin keskinude mikroglitterillä. Samantapainen sävy kuin edellisen postauksen Dream. Tämä on kuitenkin hieman lämpimämpi ja hitusen tummempi sävy ja vähemmän kellertävä. Pulloissa näyttää että kilpakumppanillaan on enemmän mikroglitteriä mutta tässä se tulee paremmin esiin auringossa ja heijastaa useampia värejä kuin Dream.


Erittäin hyvä koostumus. Kaksi kerrosta. Ainoastaan etusormeen lisäsin kolmannen kerroksen, koska kärki kuulsi hieman läpi.


Kuivuu nopeasti ja käyttäytyy kaikin puolin moitteettomasti.


Ajaton kumppani arkeen ja juhlaan. 


Kaikin puolin nätti ja helppo lakattava. Mikroglitter on ihana auringossa. Tästä ei voi keksiä kuin positiivisia kommentteja ja kuvauksia. Eipä sinänsä yllätä. Boho osaa kynsilakkojen valmistuksen ihan mielettömän hyvin! 

Sand 066:

Tummemmanpuoleinen nude ihanalla ja runsaalla kultaisella mikroglitterillä. Kuvat puhukoon puolestaan-tämä on todellinen kaunokainen!


Erittäin hyvä koostumus. Kaksi helppoa kerrosta. 


Lakalla on kiva nimi ja kuvaa sitä. Kultahiekkaa.


Lisää tällaisia!


Aivan ihana lakka. Ei voi kuin ihastua! Koostumus, lakattavuus, kuivuvuus on kaikki kohdallaan värikokonaisuudesta puhumattakaan. Tässä on sitä jotain !

Summer 067:

Vaalean kellertävä creme. Kuviin sävy tuli hieman tummemman keltaisena kuin se todellisuudessa on. Aivan ihana kesäsävy, kuten nimikin jo kertoo.  Ensimmäinen kerros raidoittui, mutta se on ihan normaalia. Toinen kerros tasasi värin, eikä tarvittu kuin kaksi kerrosta, joka on todella loistava suoritus tällaiselle värille. Monissa lakkamerkeissä keltaiset tai vaalean keltaiset tarvitsevat useimmiten kolme kerrosta.


Keltainen kuuluu kesään!


Helppo lakattava, hyvä koostumus ja kuivuu nopeasti. Kenelläpä olisi kesällä aikaa odotella kuivumista?


Tässä kuvassa lakan väri on ainakin omalla näytölläni lähimpänä todellisuutta.


 Kerta kaikkiaan mainio väri ja ominaisuudet. Puhumattakaan siitä että lakka on 10-free!

Lupasin tehdä kestävyystestiä viime postauksessa. Jätin sävyn Pure kynsilleni. Lakkasin sen keskiviikkona ja poistin sunnuntai-iltana ihan siksi, että halusin ennen näitä swatch-kuvia imeyttää kynsiini ja kynsinauhoihin mahdollisimman paljon öljyjä. Lakka olisi kestänyt varmaankin vielä vaikka kuinka kauan. Ei pienintäkään kulumaa, lohkeamaa tai mitään niihin viittaavaa. Lakkausvinkkinä, että kannattaa aina lakata myös kynnen vapaa kärki sormenpään puolelta. Näin lakka ei pääse heti juoksemaan hieman kuluessaan. Ja aina alus- sekä päällyslakka. Tämän 10-free-kokoelman lakat saattavat olla jopa kestävämpiä kuin Bohon 7- ja 8-free lakat. Mielestäni koostumus on kynsillä joustavampaa ja jollain tavalla pehmeämpää, jolloin se kestää paremmin kolhuja. Loistavaa työtä ja tuotekehittelyä Boholta!

Suosikkini? Etukäteen ajattelin että Summer, koska nyt kesällä pidän keltaisesta kynsillä. Kuitenkin kun lakkasin Sandin, tuli vau-efekti. En siis osaa näistä kahdesta kertoa suosikkiani. Onneksi on ne molemmat, jotta voin kynsilleni jääneen Summer:in jälkeen lakata Sand:illä. Warm on myös kaunis, mutta kesällä kaipaan väriä kynsilleni ja varmasti syksyllä Warm on kovassa käytössä Dreamin ohella.

Viime postauksessa valittelin käsien ja kynsinauhojen kuivuutta. Beauty Gardenin käsivoide on auttanut, mutta keksin kynsinauhoja loistavasti pehmentävän hoidon, joka ei ehkä ihan äkkiä tule mieleen.


Olen laittanut yöksi Beauty Gardenin kurkkunaamion kynsinauhoille. Se pehmentää kasvojen ihoa voimakkaasti, joten toki myös kynsinauhoja. Aivan loistava tuote kasvojen ohella kynsinauhoille.  Kertoilen näistä Beauty Gardenin tuotteista kun olen käyttänyt niitä pidemmän aikaa, mutta ajattelin vinkata jos jollakin on naamion tarve tai iho kuiva jossan päin kroppaa. Jospa aurinkokin yllättäisi paistamalla ja se aina kuivattaa ihoa, jolloin kosteutus on erityisen tärkeää.


Tämä kehäkukkaöljy oli yksi, jota käytän kynsinauhoille kehäkukan parantavien ominaisuuksien vuoksi. Itselleni kynsinauhojen kuivuus on todella häiritsevää, koska kynsilakkoihin ja koristeluihin hurahtaneena kuvaan lakkauksiani 2-3 kertaa viikossa.

Loppusanoina voidaan sanoa että Liberty Island on erittäin onnistunut lakkakokoelma kaikin puolin. Ei jälkeäkään siitä että lakkoja vasta kehiteltäisiin 10-free-vaiheessa, vaan nämä ovat todellakin valmiita, hyvälaatuisia lakkoja. Värit ovat todella kivoja ja kaikille varmasti löytyy jotakin. Pääsääntöisesti näillä on helppo lakata (ainoastaan Light oli enemmän aikaa vaativa) ja kaikki ominaisuudet ovat kohdallaan. En voi kuin suositella.

Arvosanana viisi tähteä, tai siis sydäntä <3

Lakkasarjan ensimmäisen osan löydät tästä linkistä.

Liberty Island-kokoelma on tällä hetkellä saatavilla joistakin pienemmistä luonnonkosmetiikkaa myyvistä liikkeistä ja Nudgesta. Ruohonjuureen lakat tulevat hieman myöhemmin. 

Muista tilata blogipäivitykset, niin pysyt mukana luonnonkosmetiikan uutuuksissa ja muissa mukavissa asioissa viikoittain. Uuteen Facebook-sivuuni linkki on tässä.


Bohoa tuo maahan 4Dream Ky, jolta tuotteet saatu.
















8 kommenttia

  1. Ihanaa että esittelet näitä. Kuulostaa niin hyvältä, että taidan hankkia ensimmäisen Bohoni. Sävy voisi olla vaikka Dream. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä idea :) Bohot eivät ole vielä koskaan pettäneet. Olikohan mulla tätä sarjaa ennen 8 Bohon lakkaa esiteltävänä yksittäispostauksissa huulipunien kanssa ja sitä ennen yksi itse ostamani. Aika lailla suosikki cremeissä, mutta nyt saatiin mukaan kivaa mikroglitteriä ja koostumus sen kun paranee.

      Poista
  2. Ihana toi Summer! <3
    Kunpa vaan tulis vielä vaaleanharmaata ja hopeaa Boholle! Niitä kun ei kauheesti näissä free-lakoissa ole näkynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana. Mulla on se kynsillä ja maalailen sille pohjalle perhosia ja kukkia kesäkynsiksi 😊. Lähetän tämän toiveen eteenpäin. Viimeksi kun toivoin että benzophone-1:stä päästään eroon, parin kuukauden päästä tulikin tämä lakkakokoelma. En siis voinut vaikuttaa siihen kuin ajatustasolla 😂. Jospa nytkin kävisi niin.

      Poista
  3. Tuo keltainen on jännä! Näyttää äkkiä nudelta eikä keltsiltä :) en olekaan ihan tuollaiseen törmännyt.

    VastaaPoista
  4. Totta. Ekaa kerrosta lakatessa mietin että on keltainen nude ja piti kirjoittaa siitä blogiinkin. En tiedä miksi tätä loppujen lopuksi oikeaoppisesti kuvailisi mutta pidän sävyn keltaisuudesta.

    VastaaPoista
  5. Kivoja nudeen vivahtavia lakkoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kaikki vielä 10-free. Ihan loistavaa ❤️

      Poista

Kiitos kommentistasi <3