keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Vuoden paras muisto-leimauskilpailukynnetNyt on jo korkea aika julkaista kynsipostaus. Kynsipostaustauko on ollut poikkeuksellisen pitkä opiskelun painaessa päälle. Asiat ovat vain kulminoituneet tähän hetkeen ja on ollut pakko tehdä vain välttämätön eli opiskelu. Vuodenaikakaan ei hirveästi kannusta energiyyteen ja hommat eivät ole menneet ihan putkeen. Tein asiasta pitkän vuodatuksen tähän ja jotenkin hiiri hyppäsi julkaisemaan keskeneräisen postauksen. En ymmärrä miten se oli edes mahdollista, mutta niiden joidenkin sekuntien aikana ennen kuin huomasin mitä tapahtui, kuusi ihmistä oli jo ehtinyt avata julkaistun luonnoksen. Tässä siis syy niille jotka huomasivat että jotain outoa tapahtui.


Ja asiaan: CesarsShop järjesti leimuskilpailun, jonka aiheena on luoda kynsille vuoden 2017 kohokohta. Työssä pitää käyttää ainakin yhtä MoYoun leimauslaattaa ja dead line on 1.12. jonka jälkeen ihmiset äänestävät kilpailutuotoksia. Kolme parasta palkitaan. Tai ei välttämättä parasta vaan mieleisintä, mistä pitää eniten. Teknisesti paras ei välttämättä miellytä jonkun silmää ja vähemmän vaativa voi olla kaunis ja kiehtova.
Oma työni on nimeltään Ariel´s Tale, koska se on lakan nimi joka läheisesti liittyy tähän kesämuistoon ja myös kuvaa työtä nimeltään. Sitä löytyy keskisormesta ja nimettömästä. Kaikki käytetyt lakat ovat Picture Polishin ja kaksi muuta ovat Free ja Surf. Lomalla ollaan "free" ja surf liittyy mereen.

Kesämuisto on Kreikasta Rodokselta, kun pääsin pitkästä aikaa sukeltamaan. Ennen tein sitä työkseni Egyptissä ja nyt yli puolentoista vuoden tauon jälkeen tein hupisukelluksia. Pääsin siis sukeltamaan siksi kun se on kivaa, eikä työkseen. Oli se työnäkin monesti kivaa, koska nautin vedenalaisesta maailmasta ja ajalta on uskomattomia muistoja. Kuitenkin sukelluskouluttajana kurssien vetäminen on välillä aika rankkaa ja pääsee vähemmän nauttimaan siitä mitä merellä on tarjottavana.Rodoksella sukeltaminen keskittyy pitkälti maisemiin, vedenalaista elämää on vähemmän kuin Punaisella merellä. Maisemat ovat kuitenkin kauniit ja ensimmäisen sukelluspäivän paikka oli sopivan helppo löytää oikea painotus (siis kuinka monta kiloa tarvitaan lisäpainoa ja tarve riippuu todella monesta seikasta ja oikea painojen määrä vaikuttaa radikaalisti sukelluskokemukseen) ja päästä taas kiinni lajiin.


Toisen päivän sukellukset olivat luolasukelluksia ja se oli ihan mahtavaa! En ole aiemmin päässyt näin pitkiin luoliin ja luolat ovat pitkään olleet intohimona. Päivä oli kallis ja pitkä, mutta jokaisen sentin arvoinen.


Kotilo on MoYoun laatasta Pro XL-05 ja muut leimat Doodles -07 laatasta.Tein keskisormeen ja nimettömään leimadecalit eli väritin leimat lakoilla stampperin päällä. Tykkään tehdä decalit tällä menetelmällä. Peukalossa on tavallinen leima.

Tuo Doodles -07 on tosi kiva ja monipuolinen laatta ja huomasinkin että oli hankkinut niitä vahingossa kaksin kappalein.


Etusormeen ja nimettömään tuli vielä holohiutaleita veden välkkeeksi. En halunnut leimata jokaista kynttä, koska vaikutelmasta olisi tullut muuten liian kirjava.

Eli tällainen tarina näillä kynsillä. Kesää keskellä talvea. Suomessa on niin harvoin lakkaukseen liittyviä teemoja tai kilpiluja, niin olihan tähän otettava osaa. Ottakaa tekin. Jos ei muuten niin äänestämällä töitä, jotka tulevat luultavasti lauantaina ceasrsshop.fi/kynsilakkataivas Facebook-sivuille muotoon jossa niitä äänestetään. Nyt esillä on tähän asti osaa ottavien työt.
Picture Polish on 5-free, vegaaninen ja cruelty free-merkki, jota myy CesarsShop.

Perjantaina sitten blogin joulukalenteri polkaisee käyntiin. 24 päivää luonnonkosmetiikkaa ja mukana on tietysti myös kynsilakkaakin. Joku voittaa päivän esitellyt tuotteeet. Seurauskanavat siis kuntoon.

Tässä kesän Ariel´s Tale veden alla.


Todiste että kotilo tuli nähtyä 😀


Ja kalojaJa vielä se Ariel´s Tale kesälakkauksessa maan päällä NCLA:n nail wrappien kanssa.Tulipa ikävä kesää 💗

Sitä en osaa välttämättä sanoa mikä on oikeasti tämän vuoden paras muisto. On tapahtunut paljon hyvää ja on hyviä muistoja monesta asiasta. Oli kuitenkin valittava yksi.

Osaatko itse sanoa juuri yhden parhaimman muiston vuodesta?2 kommenttia

  1. Nämä sun osallistumiskynnet on niin hienot että ei ihme jos voitto osuu kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3. En vaan kyllä mitenkään jaksa uskoa voittoon. Onhan palkintoja kyllä kolme. Mielestäni on tärkeä osallistua kun kerrankin saadaan joku kilpailu. Itsekin osallistut hienolla työllä ja sullakin on meriaihe :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3