lauantai 4. marraskuuta 2017

Kynsiblogit goes halloween-kynnet The Ring-leffasta vierailevan taiteilijan tekemänä


Kynsiblogit on Facebook-sivusto, joka kokoaa yhteen suomalaisia kynsiblogeja. Löydät sen tästä linkistä. Käy tykkäämässä ja seuraa. Halloweenin tiimoilta sovittiin, että mahdollisimman moni tekee halloween-kynnet kauhuleffajulisteen ideoimana.

Itse olen todella huono leffojen katsoja. Kun jaksan keskittyä, tykkään kyllä katsoa, mutta en todellakaan muista mitään yksityiskohtia jälkeenpäin. Tämän The Ring-leffan olen joskus nähnyt, mutta en muista siitä yhtään mitään. Näin ollen en ollut kovin innostunut aiheesta, mutta löytyi henkilö, joka oli suorastaan revetä ideasta ^-^. Näin siis kynsi- ja kauhuleffafanaatikko Saura toteutti omat halloween-kynteni.

Olen ollut pitkään kyllästynyt neliön malliisiin kynsiini ja halusin jotain muuta. Manteli on kummitellut mielessä ja se päätyikin toteutukseen. Voin sanoa että tällä kynsimallilla elämä on paljon helpompaa, mutta kerron tästä kriisistä ja muodonmuutoksesta ihan erikseen. Tässä Saura viilasi terävät "oikeaoppiset" mantelit, mutta menin myöhemmin pyöristämään kärjet. Tuo malli sopi hyvin halloweeniin ja oli kätevä, koska tämän verran terävillä kynsillä pystyi myös kampaamaan hiukset :D


Kynnet eivät loppujen lopuksi tulleet leffajulisteesta vaan itse leffasta. Kun en muista leffasta juuri mitään, Saura selitti joitakin periaatteita, mutta se ei kuulemma ollut tärkeää, etten tiedä leffasta mitään, koska "kaikki muut kyllä tietävät".

Turkoosi on Picture Polishin Cyan:ia ja musta A Englandin yhden kerroksen ihmettä Camelot:ia. Käsinmaalauksen lisäksi mukana on puukuviota HeHe 069-laatasta ja linnut ovat BCN-laatasta.

Nämä olivat mielenkiintoiset kynnet ja toteutus oli tosi hieno. Vasen käsi myös liittyi jotenkin leffaan, pääosassa oli kuitenkin edellä esitelty oikea käsi.


Oli kiva katsoa miten toinen toteutti ideaa eri tekniikoilla. Itse ei olisi tullut mieleen tehdä tällaisia leimauksia ja toteuttaa niitä mm. Cyanilla, Color Clubilla ja joitakin kohtia Konadin leimauslakoilla.


Kiitokset siis Sauralle ja hyvää halloweenia tai pyhäin miesten päivää kaikille <3

Juhlitko Halloweenia ja kuuluuko halloween-kynnet juhlan viettoon?


4 kommenttia

 1. Ihanan malliset kynnet, kylläpä muuten sopivat sulle erityisen hyvin :) muistan että itsekin pidin tätä mallia mutta se oli siis saamarin hankala ylläpitää :/ odotan innolla omaa postausta näistä mantelikynsistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Kiva kuulla että sopivat minulle, kun on kriiseillyt asian kanssa.
  Muodon ylläpitäminen voi olla hankalaa, olet ihan oikeassa. Kynnet lyhenivät kun aina tuntui että jostain piti korjata ja hups kun joku oli taas lyhentynyt, jolloin pitää lyhentää muitakin. Nyt ovat sen verran kasvaneet tai sitten olen tottunut näihin niin, että ensi viikolla voi postata kynsikriisistä ja muodonmuutoksesta.

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, että sait Sauran tekemään sulle halloween-kynnet! Näistä tuli tosi hienot :) Ja siis toden totta tuo mantelin malli näyttää aivan ihanalta <3 Niinkuin Taina sanoi, sopii sinulle kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa Sauraa ei tarvinnut mitenkään suostutella. Se oli niin intoa täynnä että olisi tuntunut pahalta kieltää toista toteuttamasta aihetta, johon suhtautui niin suurella innolla :D Win-win.
   Kiitos <3 Manteli tuntuu hyvältä ja hienoa jos myös näyttää siltä. Kummasti sitä oli oppinut elämään kynsimallin kanssa, joka loppujen lopuksi teki arjen pienet asiat hankalammaksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3