MinustaOlen ruumiiltani keski-ikäinen, sielultani ikinuori kynsikoristeluihin ja luonnonkosmetiikkaan täysin koukuttunut naisimmeinen ja siksi nämä aiheet ovat blogini päätarjontaa. Muuten ekoilu, luonnonvarojen säästäminen,  "freetoxaus", eläin- ja ihmisoikeudet ovat läsnä arjessani ja joskus myös näistä saattaa löytyä kerrottavaa. Aiemmin asuin Egyptissä joitakin vuosia ja toimin sukellus- ja ensiapukouluttajana. Nämä kokemukset toivat suuren rakkauden merielämään ja monenlaiset tämän elämänvaiheen kokemukset kasvattivat ihmisenä tuoden uudenlaisia näkökulmia elämään.

Opiskelen työyhteisön kehittäjäksi/yhteisöpedagokiksi, joten työelämäprojektit ja koulutukset ovat tervetulleita näiltä elämän alueilta-heitä ideoita!

Luonnonkosmetiikassa erityisosaamistani ovat inci-listat ja niiden tulkinta. Incien loputon tulkinta alkoi DIY-kosmetiikan tekemisestä. En löytänyt sopivia kasvotuotteita ilman eteeristen öljyjen allergeeneja, jotka aiheuttavat minulle silmä-ärsytystä suurempina pitoisuuksina ja aloin valmistamaan omat kosmetiikkatuotteeni. Harrastus vei mennessään ja koukutuin myös saippuantekoon. Näin tutustuin kosmetiikan erilaisiin ainesosiin ja jos en tunne jotakin incissä esiintyvää ainesosaa, on intohimonani selvittää mikä se on. Rakastan myös selvittää kasvien parantavia ainesosia, luonnosta kun löytyy lääkkeet monenlaiseen hyvinvointiin.

Luonnonkosmetiikassa arvostan sen ekologisuutta, harkittujen ainesosien turvallisuutta niin ihmiselle kuin ympäristölle ja eläinkokeettomuutta.

Kynsilakoissa pyrin vähintään 5-free-koostumukseen ja että lakka ei sisällä TPHP-hormonihäiritsijää. Koristeluihin on enimmäkseen ideat hukassa mutta aina sitä jotain saa aikaiseksi. "Jos ei muuta niin sitten leimataan". Kaiken kosmetiikkani tulee olla eläinkokeetonta, joten tämä muistetaan myös lakkahankinnoissa.

Haluan elää elämäni tehden valintoja hyvällä omalla tunnolla.

Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt <3

Yhteystiedot löydät "Yhteystiedot"-sivulta.

Hanna Haliseva


1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3