sunnuntai 18. helmikuuta 2018

NCLA:n vastaus haaveisiin

Tiedättekö-olen oikeasti ollut huolissani kun Picture Polishin Ariel´s Tale lopetettiin. Siinä vaan oli "sitä jotain". Kerta kaikkisen mahtava glitterlakka. En raaski käyttää sitä, mikä on jäljellä. Nyt onneksi löytyi lakka, joka luo samaa fiilistä ja itse asiassa siinä on vielä enemmän aspekteja kuin Ariel´s Tale:ssa.

Tuossa jonkun aikaa sitten laitoin NCLA:n nail wrapit. Kiaran huolto oli jäänyt, jotenkin vaan ei ollut aikaa ja jos oli, ei saanut aikaiseksi kynsihuoltoa. Ainoastaan lyhensin kynsiä jonkun verran välillä. Keksin, että nail wrapit kriittisimmissä juurikasvusormissa olivat loistava keino peittää juurikasvu (toinen klassinen on tietty glitter). Muihin sormiin laitoin vihreää holoa. Tuo lakka lensi äkkiä kynsiltä kun kävin CesarsShopissa, koska samana päivänä Suomeen rantautui uusi jumalainen glitterlakka.


Emerald Bay on ihan mieletön tapaus. Kun sain tämän käsiini, sitä oli vilkuiltava vähän väliä lapsellisen innostuksen vallassa.


Turkooseja ja sinililoja glittereitä ja joistakin kulmista katsottuna mukana välkehtii punaista.


Lakka käyttäytyi mallikelpoisesti. Jellypohja oli voimakkaan turkoosin väristä ja kahdella kerroksella sai hyvän peiton.


Nail wrapit oli superhelppo "asentaa". Tein kerrankin niin kuin valmistaja ohjeistaa, eli laitoin tarran kiinni tyveen, jonka jälkeen venytin sen paikalleen loppukynnelle. Ennen olen vain asetellut tarraa ja oikeasti se vie todella paljon enemmän aikaa. Joskus siis on syytä lukea ja noudattaa käyttöohjeita, vaikka se välillä tuntuukin vaikealta 😂.

Päälle lakkasin kerroksen Fun Lacquerin uutta kultaista holopäällyslakkaa ja se sopi glitterin kanssa todella hyvin. Holohiput heijastelivat useita värejä, etenkin punaista.


Emerald bay on todella kaunis, varmasti pääsi glittereideni top viiteen. Nimensä mukaan jalokivien (smaragdien) lahti. Emerald Bay on eläväinen eri väreineen ja sitä oli viihdyttävä seurata eri valaistuksissa, miten se reagoi. Tuijottelulakka-sehän on juuri sitä mitä parhaat lakat tarjoavat.


Ei voi sanoa muuta kuin että mars-ostoksille. Tämä on lakka joka kuuluu jokaisen glitternistin kynsiharrastajan kokoelmiin. Omasi löydät tästä linkistä tai CesarsShopin Vuorikadun myymälästä Helsingin Kaisanimestä.

NCLA on 7-free, cruelty free ja vegaani lakkamerkki.

Blogin seuraukanavat:
Facebook tästä
Instagram tästä
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Muut seurausmahdollisuudet löydät blogin tietokoneversiosta, kuten sähköposti tai Blogger.

2 kommenttia

  1. On se kyllä ihana <3 mä olen omani vasta tikuttanut mutta ajattelin lakata sillä mustan päälle kun tykkään ehkä enemmän niin. Kiva kuitenkin nähdä aina eri tapoja samalle lakalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä vaan niin ihana. Mulla meni heti kynsille kun olin laittanut valmiiksi nuo wrapit ja sopivat niin hyvin yhteen.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3