sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulukalentereiden viimeiset annit ja joulukynnet

Viimeiset vietiin. Luukut ammottavat tyhjyyttään ja elämässäni on aukko. Oli ihana saada yllätys joka aamu, mutta nyt sen on auttamattomasti ohi.

Ciatén 19-23 luukuista paljastui tällaista:


Hoitolalkka Nail Savior. Näitä on nyt jo kaksi paljastanut kalenterista ja yksi iso marraskuun lopussa ostamani pullo on vasta aavistuksen käytetty. Onneksi nämä säilyvät ja tälle on varmasti käyttöä.

Seuraavaksi riemastuin että ruusukultaa <3 Siltä pullo näytti sitä ihaillessa, mutta tarkempi tarkastelu paljasti että Antique broach on kullanvärisiä glitereitä, joiden seassa on vaaleanpunaisia glittereitä. 

Cupcake queen ei sävähdyttänyt. Vierastan fuksiaa, vaikka joskus nuorena kävin värianalyysissä ja tämä oli väri, jota kannattaa käyttää juhlissa ja isoilla pinnoilla. Silloin olin kyllä blondi. Tähän porkkananpunaiseen voisi tulla muu tulos. Lakassa on hento sininen shimmer ja yritän voittaa epäluuloni ja käyttää tätä joskus.

Rancheck on tumman sininen, kutsuisin yönsiniseksi. Swatchailin paperille ja katsoin netistä kuvia ja näyttää niin tummalta, että on lähes musta.

Plies please me on metallinhopea lakka hennolla vaaleanpunaisella shimmerillä. Katselin googlesta lakkakuvia ja vaikutti hieman pliisulta sävyltä. Ehkäpä joskus sopii johonkin yhdistelmään. 

Ja sitten luukun 24 kuningatar: 


Meet me at midnight. Todella kaunis pullo, eikä uskoisi sudin lipsuvan noin jämäkällä varrella. Väriä on vaikea määritellä. Vaaleanpunaisia ja liloja glittereitä, tummia hexglittereitä. Glitterit ovat olleet kalenterin parasta antia minulle.

Boulevard de Beautén minilakkakalenteri alkoi käydä aika yksitoikkoiseksi viimeisinä päivinä.Metallinvihreä oli ehdottomasti näiden luukkujen paras anti. 
Sitten hieman koralliin taittava vaaleanpunainen sävy.
Persikkaa, mikä on ihan hyvä, koska minulle tulee välillä pesikkakausia.
Mutta kolme viimeistä lakkaa-kaikki cremejä PUNAISIA. Ei ole paljoa mielikuvitusta käytetty. Onhan jokaisessa oma sävynsä, yksi taittaa viininpunaiseen, peruspunainen ja hieman vadelmaan taittava punainen. 


Joulukynsiä ei saanut kuvattua niin että todelliset värit paljastuisivat. Lakkasin peukaloon ja nimettömään mustaa ja päälle kullan väristä chrome mirror powderia. Oletin saavani kultaa, kun kaikissa videoissa pohja on aina musta. Yllätys yllätys. Sainkin metallinvihreät kynnet. Nehän sopivat jouluun täydellisesti. 

Harvoin käy näin että noin viikon sisään lakkaan kahdesti samalla lakalla mutta holo berries oli saatava kynsille. On muuten vielä muutama tunti, jos haluaa osallistua blogiarvontaan voittaaksen tämän lakan. Arpajaiset löydät täältä. 

Pelkilteen tulos oli jo kivan näköinen ja harkitsin laittavani pienemät leimat, jotta värit näkyvät. Pitäydyin kuitenkin suunnitelmassani käyttää uutta Born prettyn pitsilaattaa, vaikka pitsileimat ovat peittäviä. Leimasin vihreät kynnet Boulevard de Beautén punaisella lakalla ja punaiset leimasin A Englandin saint Georgella. 

Kynteni vaurioituivat todella pahasti joulun leivonnaisten ja karkkien sekä etenkin tiskauksen parissa. En olisi uskonutkaan mitä tuhoa tulee parissa päivässä. Teepussipaikoja löytyy. Ei sitä turhaan neuvota käyttämän hanskoja, mutta kun ei niitä voi käyttää paria päivää. Tein muuten myös pihlajanmarjakarkkeja mökiltä kerätyistä pihlajanmarjoista. 

Kauvaustaustana toimi näin joulun kunniaksi todella kaunis eilen saamani kissankestävä kukka-asetelma. Aivan loistava kissatalouteen!Loppupäätelmänä lakkakalenterit olivat kivoja, etenin Ciatélta tuli muutama oikein mieluinen lakka. Kutenkin niin paljon lakkoja, että määrä ihan ahdistaa. Toivottavasti ensi vuonna olisi olemassa luonnonkosmetiikkakalenteri tai vaikka huulipunakalenteri. En ole ihan varma ostaisinko uudelleen lakkakalenterin. Ihan positiiviset fiilikset kuitenkin jäi.

Nauttikaa joulunpyhistä, mussuttakaa suklaata ja nauttikaa lahjoista <3


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3