lauantai 18. toukokuuta 2019

Meikkipohja muutamassa minuutissa Absolutionin peitevoiteellaKeväällä opinnäytetyön kirjoitus vei kaiken ajan ja ulos lähtiessä kehitin minimaalisen meikkausrutiinin. Haluan kasvoille tasaisen, kevyen meikkipohjan ja nopeasti. Aloin käyttämään Aboslutionin Le Multi Correcteur-peitevoidetta nopeaan kasvomeikkiin. Sillä silmänaluset peittoon ja samalla tuotteella tasoitin kasvojen väriä keskiosasta, jolle on tarkoitus tuoda valoa. Sipaisu leukaan ja otsaan, niin meikkipohja oli valmis. Sitten vain poskipunaa, jos oikein minimalistisesti haluaa mennä, muuten lisäksi aurinkopuuteria.

Talvella käytin enemmän Hyntin peitevoidetta silmien alle ja ongelmakohtiin. Se on hieman pigmenttisempi, mutta kostumukseltaan jäykempi. Absolution antaa juoksevamman koostumuksensa puolesta enemmän käyttömahdollisuuksia, kuten juuri tällaisen pikaisen meikkipohjan luomiseen. Vaikka Hyntissä on enemmän pigmenttiä, Absolution on kyllä tarpeeksi pigmenttinen peittääkseen tummia silmänalusia tai punoittavia kohtia ihossa.

Tein ensimmäisen videoarvostelun blogiini, jossa kerron periaatteet, mutta lopputuloksena on vain hieman peittoa ongelma-alueille, jotta pääsen nopeasti loman viettoon. Video kestää noin neljä minuuttia.


Swatch-kuva peitevoidesävyistä 02 (vasemmalla) ja 03 (oikealla).


Mitä mieltä? Toimivatko videot osana blogia?1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3