lauantai 27. lokakuuta 2018

Flow Kosmetiikan Korento-sarjan seerumimeikkivoide uutuus


IMG_9646

Nyt vihdoin ja viimein! On odotettu jo pitkään, että saisimme oman kotimaisen luonnonkosmetiikan meikkisarjan kotimaiselta tuottajalta. Kun joskus tieto Flown tulevasta sarjasta tuli, toki odotin sitä, mutta ajattelin sen koostuvat pääasiassa jauhemaisista luomiväreistä ja muista ennen kehitetyn mineraalimeikkipohjan sekä poskipunan kaltaisista tuotteista. Silmät olivatkin siis tippua päästä nähdessäni sarjan ensiesittelyssä I love Me-messuilla. Aivan mieletöntä työtä ja niin vahvaa osaamista, että melkein tuli tippa linssiin ja katselin tuotteita rinta röyhyllä, koska tuntui niin hienolta olla suomalainen juuri sillä hetkellä!

Flow kehitti ensimmäisenä kasvomeikkipohjaan sopivat tuotteet, jotka ovat koko meikin perusta. Sarjan tuotteet sekä visuaalinen ilme on todella onnistunut ja näistä antaisin 10+. Sarjasta enemmän postauksen lopussa, palan nyt halusta esitellä tämän meikkivoideseerumin, jonka sain perjantaina messuilta pr-näytteenä ja on ollut lauantaista asti jokaisena päivänä käytössä ihasteltavana. Seerumi on vegaaninen.

IMG_9655

Seerumimeikkivoide on juuri nyt trendituote, joka oli helppo huomata messuilla tuoteryhmän tarjonnan kasvuna. KORENTO Age Defying Tinted Serum on yhdistelmä BB-voidetta ja ihonhoitoseerumia, jossa pohjana on Korento Berry Active Complex™ eli yhdistelmä hoitavia, iholle hyödyllisiä aineita, kuten marjaöljy, E-vitamiini ja rasvahapot.

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER**, MICA**, HYDROGENATED LECITHIN**, CI 77974**, CI 77891**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, TOCOPHEROL**, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, CITRUS AURANTIUM FLOWER OIL**, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, CI 77492**, CI 77491**, CI77499**, CITRAL***, LINALOOL***, LIMONENE***

Tuote koostuu hajotetusta kasviöljystä (vähentää rasvaisuuden tuntua), jojoobaöljystä, maarianohdakkeen etyyliesteristä, micasta, hydrogenoidusta lesitiinistä, puolukansiemenöljystä, tyrniöljystä, mustikansiemenöljystä, mustaherukansiemenöljystä, E-vitamiinista, ruusunmarjauutteesta. Eteerisiä öljyjä löytyy rosmariini, karvasappelsiini, appelsiini ja CL-koodit ovat rautaoksidivärejä. Lisäksi inciin on merkitty yleisimmät hajusteallergeenit.

Tuotteilla ei ole luonnonkosmetiikan sertifiointia, mutta tuotteet täyttävät Cosmos-standardit. Tuote on ravistettava ennen käyttöä.

IMG_9663

Koska ikä tekee tehtävänsä myös näön osalta ja en nähnyt inciä pienellä printattuna, hämmästyin nähdessäni incin. Olin varma että osa olisi ollut vettä, niin hyvin se imeytyi iholleni. Kokonaan öljypohjainen seerumi onkin aivan täydellinen meille kuivaihoisille ja lisäksi ikääntyvälle iholle.

Värejä löytyy neljä erilaista; kaksi viileää ja kaksi tummaa. Itselläni on sävy Warm 02. Sävyjen ei tarvitse olla juuri oman ihon kanssa täysin identtisiä, nimittäin seerumin väri on kevyt ja mukautuu käyttäjänsä ihoon.

IMG_9666

Koostumus on hyvin nestemäistä ja levittyy helposti ihoon käsin. Itselläni menee molemmille puolille kasvoja kolme tippaa ja otsalle kolme, eli yhdeksän tippaa yhteensä. Seerumimeikkivoide antaa koostumuksensa ja valoa heijastavien pigmenttien ansiosta kauniin, kuulaan sävyn iholle. Juuri kasteenraikkaan tai lasi-ihon, josta korealaisessa kosmetiikassa puhutaan.

IMG_9674

Juuri levitettynä iholle jää ihana kuulto. Kun öljyt imeytyvät ihoon, kuulto säilyy, mutta lievä öljymäinen kiilto poistu. Tulos on luonnollisen kaunis. Tuote antaa kevyen tai keskipeittävää jäljen. Itse voi säädellä puuterilla, miltä lopputulos näyttää. En ole käyttänyt puuteria ollenkaan, nauttinut vain kuulaan raikkaasta ilmeestä. Ja joka kerta, kun olen ollut peilin edessä viikon aikana, olen ihaillut tätä kaunista pohjaa kasvoillani.

Pohja on pysynyt moitteetta. Pitkä päivä ei sitä hetkauta, vaikka en ole käyttänytkään puuteria  kiinnittämiseen.

aamu
vs
ilta


















Kuvat ovat lauantain messupäivältä. Aamulla oli todella väsynyt ja uuvahtanut messuille lähtiessä. Illalla pitkän päivän jälkeen meikkipohjalle ei ole tapahtunut mitään.

Olen myös ehtinyt tämän meikkivoideseerumin kanssa kävelemään tihkusateessa, hikoillut ja nukkunut päikkäreitä, eikä pohja ole näistä kärsinyt.

Aluksi nautin, kun aamulla kasvoveden ja seerumin lisäksi tämä korvasi voiteen tai öljyn, jolloin se pienikin hetki aamusta oli säästetty, aamulla kun vaan on aina kiire. Nyt kuitenkin teen opiskelun lisäksi muutaman viikon keikkaa entisen ammattini parissa ja työpaikalla ilma on todella kuivaa laitetuuletuksen vuoksi. On tuntunut, että mikään kosteutus ei riitä ja olen käyttänyt kasvoveden ja seerumin lisäksi meikkipohjan alla kosteusvoidetta.

Flown meikkivoideseerumista voi vain sanoa, että täydellisesti onnistunut tuote, joka on mielestäni kehitetty viimeiseen pisaraan asti täydelliseksi. Erittäin hyvä kuivalle tai pintakuivalle iholle kosteuttamaan, eikä kuivista kohdista tule "röpelöä". Täsmätuote myös vanhenevalle iholle, koska ei kerry juonteisiin tai liiku päivän aikana ja ainesosat hoitavat sekä buustaavat ihoa. Normaali iho hyötyy tästä myös, samoin pintakuiva sekaiho. Rasvaisempiin kohtiin kannattaa silloin laittaa puuteria. Olen ollut vannoutunut mineraalipohjien käyttäjä toista vuotta pitkälti, niin kun johonkin nestemäiseen tuotteeseen haksahtaa näin pahasti, se on todella jotain erityistä. Mitkään muut kuin mineraalit eivät tuntuneet aimmin antavan yhtä kaunista, pakkelitonta pintaa. Nyt Korento näytti, että se on mahdollista.

Koko Korento-meikkilinja on yhden henkilön tuotekehitystä. Melkoinen perfektionisti tuotteiden takana. Sarjan visuaalinen ilme on kaikin puolin onnistunut ja odotan innolla muiden sarjan tuotteiden testaamista. Olen todella vaikuttunut.

Messukuvia:







Voidemainen meikkipohja levittyi kakkumaisesta ulkonäöstään huolimatta täydellisesti iholle. Se suli nopeasti, jonka jälkeen se on helppo levittää iholle.


Huuli- ja poskiväri


Seerumiposkipunat

Flow Kosmetiikan tuotteet löydät tämän linkin takaa. Myöhemmin tuotteet tulevat myös muihin verkkokauppoihin. Ainakin House of Organic ottaa ne valikoimiinsa heti, kun vaan mahdollista. Vielä messuviikolla tuotteita valmistettiin kiivasta tahtia tehtaalla, joten tuotteet ovat vielä niin tuoreita, etteivät ne ole ehtineet vielä muualle. Flown pisteellä vinkattiin, että seuraavaksi tulee puristeluomivärit. Jännää!

Innostiko joku Korento-linjan uutuus? Korento löytyy Facebookista nimellä KORENTO-natural makeup by Flow Cosmetics. Käy tykkäämässä.



Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.


8 kommenttia

  1. Upeaa lukea tästä näin tuoreeltaan. Voidemaisen meikkipohjan inci vaikuttaa myös yksinkertaisuudessaan ja ilman allergeeneja todellakin kokeilemisen arvoiselta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, tästä oli pakko päästä kirjoittamaan kohtuullisen kokeiluajan jälkeen, kun tuote on niin mahtava ja sarja kiinnostaa monia.
      Voidemainen pohja on myös itelläni kokeilulistalla juuri allergeenittomuuden vuoksi ja se myös vaikutti todella hyvältä, kun kokeilin messuilla.

      Poista
  2. Siis vau! Flow osaa yllättää mahtavilla tuotteilla. Itselle tuskin on meikkiseerumille juuri nyt käyttöä, mutta vaikuttaa lupaavalta tuotteelta. Toivottavasti näistä kuulee pian lisää. :)

    http://yhdessakasvokkain.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Itselle näin talvea kohti öljypitoinen pohjameikki on todella loistava juttu ja tuo kuulaus minkä se antaa-voi ah!
      Uskon että näistä kyllä kuullaan lisää. Niin hienot uutuudet Flow sai aikaiseksi!

      Poista
  3. Voi tuota ihanaa kuulautta! Tätä on kyllä pakko testata jossain välissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin sun on testattava tämä. Kuulaus on ihan omaa luokkaansa. Koukuttavaa kerrassaan.

      Poista
  4. Minkälaiset tuoksut näissä meikkipohja-tuotteissa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaus viivästyi. En huomannut kysymystäsi. Seerumissa on sellainen raaka-aineiden tuoksu, ei esim. minkään eteerisen öljy tuoksu.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3