tiistai 1. elokuuta 2017

Ehkä siistein kesälakka IKINÄ!

Color Clubin Mood Pastels-lakat saapuivat CesarsShoppiin. Satu on yrittänyt tilata niitä jo pitkään ja edellisellä kerralla tilatessa niitä piti olla mutta hups, ei sitten ollutkaan. Tilaus oli jo sisällä että lähettävät kun tulee mutta ei mitään kuulunut, kunnes niiden perään Satu sitten alkoi kyselemään ja olivat jo olleet tukussa jonkun aikaa. Hitsi vie-oltaisiin saatu jo tämä kiva kokoelma jo aiemmin jos olisivat vaan ilmoittaneet että ovat saapuneet varastoon. No mutta, nautitaan nyt näistä kun nyt sen pystyy tekemään! Kyseessä on siis pastellisävyinen kokoelma, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Edellinen samantyylinen Heat Index-kokoelma oli ihan eri värimaailmaa.

Itse sain värin Shine Thory testiin. Toki räpläsin swatch-kiekkoa aikani ja kokeilin värien vaihtuvuutta sekä mietin, mutta loppujen lopuksi tämä oli just Se Mun Juttu!


Lämpimässä väri on ihanan neonkirkas limeen taitava keltainen ja viileämmässä vihertävämpi sävy pääsee nousemaan kynsille. Olin eilen illalla ihan innoissani kun kirjoitin koneella ja kynnet hohtivat kirkkaina.


En kyllä keksi parempaa kesäväriä kuin tämä. Raikasta rakkautta <3


Nämä eivät olisi koristeita kaivanneet mutta onhan se ikäänkuin "pakollista" jotain tehdä.


Leimasin MoYou Londonin Tropical Collection-10-laatasta MoYou:n oranssilla appelsiinin nimettömään ja väritin siemenet mustalla akryylimaalilla. El Corazonin keltaisella syntyi ananaskuvio ja sen lehdet MoYoun vihreällä peukaloon.


Ideana oli että lehdet ja ananas kohtaisivat. Idea tuli vasta kun olin leimannut appelsiinin eli paras vaihtoehto nimetön oli jo appelsiinin valloittama niin näillä mentiin.


Leimaus oli niin ihanan helppoa. Itse lakan koin ihan uudenlaisena levitystapana. Pullot ja sudit ovat samanlaisia kuin sarjan one-coated yhden kerroksen lakoissa.  Pitkälti varmaan tottumiskysymys uudenlaiseen sutiin. Itse olen pitkä ja sormet ovat pitkät, samoin kynnet. Väriä ei oikein ollut aikaa työstää kun se jo alkoi jähmettymään. Oma kynsipinta-alani on sen verran suurempi kuin monella muulla, että raidoittumisen välttämiseksi lakka oli paras saada nopein, kevyin vedoin paikalleen raidottumien välttämiseksi. Kahdella kerroksella hyvä tulos ja lyhyille kynsille saattaisi riittää jo kerros. Päällyslakka tasoitti lakkauksen kivasti kuitenkin.


En vaan pääse yli tästä raikkasta väristä <3


Kävin juuri ulkona nopeasti ja olikin alkanut tuulemaan. Napsaisin kuvan kännykällä miltä kynnet näyttivät.


Taas oli uusi lookki.

Kohta nähdään koko Mood Pastels kokoelman swatchit Tainan swatchaamana. Nämä kaikki kyllä vaihtavat kivasti värejä mutta toiset paremmin kuin toiset. Mood Pastelsit voit ostaa tai tilata CesarsShopista ja linkki tähän 12 lakan ihanaan kokoelmaan on tässä

Suosittelen kokeilemaan koska tämä on vaan hyvin viihdyttävä lakka! Kynsien tuijotteluun tulee ihan uusia aspekteja. Kertakaikkiaan mahtavaa! Ja sivuhuomautuksena että Color Club on eläinystävällinen ja pääosin vegaaninen merkki.

12 kommenttia

 1. Taina on jo ahkeroinut ja puolet lakoista on swatchattu! Tätä lakkaa en ole vielä kokeillut. Mutta on nämä mainioita ja hyviä! Heat Indexit oli paljon vaativampia levittää mutta näitten kanssa ei ollut ongelmia. Ihania kesälakkoja, aivan kuten totesit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina on kyllä ollut ahkera ja myös hyvin nopeasti huomaa some-päivitykset :) :) :) Ihailtavaa ahkeruutta suorastaan. Kumpa pystyisin tuohon. Olen tässä päivän yrittänyt alkaa tehdä yhtä opiskelujuttua enkä ole vieläkään saanut mitään tehtyä sen eteen...

   Poista
 2. Nämä kyllä herätti mun mielenkiinnon kanssa mutta sen kivoimman sävyn löytäminen on hankalaa. Jospa Tarinan swatchit auttaisi asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiteytit homman just niin kuin se on, parhaan tai parhaiden löytäminen. Tämä oli paljon kivempi kynsillä kuin olisin ikinä osannut swatch-kiekosta kuvitella. Taina varmaan pian auttaa kun on ahkerasti swatchallut.

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet ja toi lakka vaikuttaa huipulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Väri on ihan mieletön. Nyt on kolmas päivä ja tuijottelen edelleen kynsiäni :D

   Poista
 4. No on kyllä ihana lakka! Mielenkiinnolla odotan Tainan swatcheja. Mua vaan epäilyttää, vaihtuuko noiden väri mun kynsillä ollenkaan, kun mulla on aina kylmät sormet..

  Muuten, mitä kynsilakanpoistoainetta käytät? Mulla murenee kynnet aina kun poistan lakkaukset. En tiedä kumpi on syyllinen, lakka vai poistoaine.. Toivon että poistaja. Jos löytyisi joku Essencen hajupommia parempi vaihtoehto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosissaan mahtava lakka! Uskon että toimii hyvin kylmäsormisella koska väkisinkin on tyvessä lämpimämpi kohta.

   Itse käytän Nailfixiä Cesarsista kun sitä saa isoimmissa pulloissa (nyt taitaa kyllä alkaa varasto hyytymään ja siirtyy pienempiin kokoihin). Se on ollut koon puolesta käytännöllinen ja tykkään asetonittomasta. Siinä ei myöskään ole rasvaa niin käy leimaukseen. Mulla on ollut ihan sama että tuppasin ennen murtamaan pikkusormen kynnen lakkoja poistaessa. Sitten yritin vaan siirtyä vähän enemmän liottamaan kynsiä kuin hankamaan. En tiedä miksi piti voimalla yrittää. Hieman enemmän aikaa niin ei kynnet murru. Mulla on myös ollut Essencen asetoniton dippipurkki jolla on lakka lähtenyt ihan hyvin. Tosin on tarvinnut sisäpuolelta sitten poistaa erikseen.

   Poista
 5. Ihanan kesäiset ja pirtsakat kynnet! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana! Pitäisiköhän mun tilata tuo äidille, joka edelleen muistelee vastaavilla väreillä hänelle pari vuotta sitten tekemääni liukuvärjäystä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin olisi mieleinen. Nyt vielä kun ulkona on viileämpää, värit tulevat helpommin esiin. Tietty kynnessä on oltava vähän vapaata kasvua, jotta värit pääsevät oikeuksiinsa. On tää ihan muutenkin viihdyttävä kun mm. käsien pesu muuttaa värejä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3