keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Villapaitakynnet

Elämäni ensimmäiset villapaitakynnet.Vihdoin ja viimein hankin Cesarshopissa käydessä hehkutetun Winterin. Mielipiteeni on että lakkaa ei hehkutuksesta huolimatta ole hehkutettu tarpeeksi! Se on niin IHANA!

En ollut ollenkaan varautunut siihen, että se on täynnä erivärisiä ihania hituloita. Olin siinä käsityksessä, että hitulat olisivat ainakin pääosin valkoisia. Ukomaton väriskaala!

PP:n tyyliin oli helppo lakata ja lakka kuivui nopeasti. Sitten vain tuijottelemaan hituloita eri valaistuksissa.


Salama toi esiin hituloiden järjettömän määrän.
Olisin halunnut jättää pelkän lakan ilman koristeluja, mutta koska tilasin Messy Mansionilta hävyttömään hintaan postikuluineen villapaitalaatan, oli se korkattava.En ole huippuleimaaja ja mielestäni laatta ei ollut todellakaan helpoimmasta päästä. Etsaukset ovat melko keveitä. Koitin Messy Mansionin matolle useita leimaväriyhdistelmiä, mutta harva tuli näkyviin Winterin päällä. Käytin lopuksi Konadin valkoista leimauslakkaa. Pinkki marshmellow-löllöleimasin on luottokamaa. Jos sillä ei kuva nouse, ei nouse millään. PP:n leimasin ei reagoinut mitenkään tähän lakka- ja laattayhdistelmään.

Leimoista ei tullut elämäni parhaat mutta ok. Olisin toivonut että ylärivin solmukierre olisi erottunut selvemmin, mutta näin nyt ei käynyt. Lopuksi laitoin etusormeen ja pikkurilliin pienet helmenpuolikkaat. Yleensä en osaa käyttää helmiä, mutta mielestäni nyt ne sopivat villapaitakynsiin.


Poistin eilen vanhat lakkaukset ja imeytin kynsiin öljyä illan, yön ja vielä aamulla. Kyllä ne olivatkin janoisat. 

Ulkona tupruttaa lunta oikein kunnolla ja nyt onkin kiva olla kotona villasukissa ja villapaitakynsissä :) Mukavaa pakkasaikaa! 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3