torstai 17. marraskuuta 2016

Oodi kauniille kynsilakalle

Kynsikoristekirpparilla törmäsin ilmoitukseen, jossa itseään "hulluksi keräilijäksi" kutsuva myi Enchanted polishin lakkoja. Kolme lähti tänne ja vaikeuksien kautta voittoon-pakettikin saapui. Sattui nimittäin pari hassua kömmähdystä matkalla.

Ensimmäisenä lakkaukseen tuli January 2015. Ei ihme, tällä hetkellä kun tummahkot viininpunaiset ja luumu viehättää, kuten aiemminkin tuli mainittua.

Ja onhan tämä kerta kaikkisen mahtava lakka! Ei voi muuta sanoa. Ihanaa holohitulaa ja kaikin puolin kaunis väri.

Pahoittelen kissankarvoja, joita löytyy jokaisesta kuvasta. Sellaista se vaan on, kun kissoja on, karvoja lilluu mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja ilmassa.
Kaunista, kaunista. Holohitulaa riittää, kun valaistus on oikea. Talvella on vähän tylsä, kun sisävalaistus ei tuo kaikkia lakkojen parhaita puolia esiin.

Sain tänään postissa Ali Expressistä tilaamani marsmellow-leimasimen. Haltioiduin suorastaan avattuani muovin. Leimasin on niin tahmea, että tarttuu mm. Messy Mansionin decal-mattoon kiinni. Eli lupasi hyvää. Oli siis testattava. Ja kyllähän se ON hyvä!


Katselin leimauslaattoja epätoivoisena. Jotenkin tuntuu, ettei koskaan ole mitään kivaa tai sopivaa kuvaa. Montakohan laattaa tarvisin, jotta löytäisin aina mukavalta tuntuvan kuvan? Ajattelin kokeilla tuplaleimausta, se kun oli vielä kokeilematta.

Leimasin valkoisella runon lakan kauneudesta nimettömään ja keskisormeen. Koska en halunnut leiman jäävän valkoiseksi, laitoin päälle muutaman kerroksen OPIn sheer tints lilaa päällyslakkaa. Sen jälkeen tein väleihin leimat lilalla leimauslakalla.

Muut sormet myös tarvitsivat jotain. Mutta mitä? Kun ei ole mitää kivaa. Okei-yksisarviset siis, kun lakkakin on kuin toisesta maailmasta. Ja kun PP:n stampperillä saa kuvat kivasti haluamiinsa paikkoihin, niinpä siis yksisarvisia.Kuvassa ei näy hyvin, mutta käytin valkoisten yksisarvisten päällä Sheer tints-sarjan vadelmanpunaista päällyslakkaa.
Ajattelemattomuuksissani tein hassun mokan. Oikean käden yksisarviset ovat kahdessa suunnassa itseeni päin, kuin muissa sormissa ovat katsojaan päin, kuten yleensä.


Lopputuloksesta tuli ehkä turhan kirjava minun makuuni, mutta ei hätää-paketti odottaa postissa ja kohta on uuden lakkauksen aika.

Käytetyt tuotteet:
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3