maanantai 18. tammikuuta 2016

Imperialin perhoset

PP:n Imperial on jo kuukauden odotellut lakkausvuoroaan ja nyt se sitten tuli. Tasaista PP-laatua lakattavuudeltaan ja kuivumisen nopeuden puolesta. Mukana on glitterhippusia, jotka ovat kiiltävämpiä, kuin mitä olen muissa samantapaisissa PP.n lakoissa nähnyt. Nätti väri ja sopisi ihan yksivärisenä hyvin käyttöön, mutta kun on tottunut kruusaamaan, niin minkäs itselleeen mahtaa :D


Koristeluita olikin vaikea päättää. Lopulta päädyin leimattaviin perhosiin laatalta BP-34. Jotenkin tällä hetkellä perhoset viehättävät kovasti. Mitä lie perhosia ilmassa tällä hetkellä?

Kuva loppui hieman liian lyhyeen keskisormessa, vaikka kuinka yritin tähdätä että se riittäisi koko kynnelle. Eipä hätää. Kun on läpinäkyvä stamper, sillä voi aina lisätä hieman pituutta leimaukseen tämäntapaista kuvaa häiritsemättä. 

Leimauslakkana käytin Essien No place like Chrome. Itse olen kokenut sen hieman ongelmalliseksi, kun se kuivuu usein stampperille niin nopeasti että leimat rihmoittuvat. 

Peukaloihin leimasin isot perhoset. Pinkillä löllöstämpperillä se onnistui kivuttomammin kuin jumbolla, jota useimmiten käytän. Siihen Essie kuivuu todella pikaisesti. Koska perhosten pitää lentää eri suuntiin, toinen leima piti tehdä decalina. Ja leima ei sitten millään halunnut tarttua Messy Mansionen mattoon. Aikani taisteltuani sain jonkun ok kuvan mattoon kiinni ja decalin valmiiksi, jolloin pystyin laittamaan sen oikeaan käteen "väärinpäin". Lisäksi hieman väritystä ja ainahan perhoset ansaitsevat hieman kiiltoa-siis muutama strassi mukaan.Katselin MoYou:n laattoja ja siellä olisi kivoja papukaijakuvia. No joo olisi kyllä muutakin kivaa. Eläinfriikkinä piakkoin, ehkä jo seuraavaksi (?) on taas eläimiin liittyvää koristelua tulossa. Suunnitelma on muhinut jonkun aikaa ja nyt vihdoin Essence-ostoksilla löysin värin, jolla idean voisi toteuttaa. Katsellaan.

Koitakaapa kestää pakkasia! Näin kun pitkään elin Egyptissä, on tämä ilma melkoinen koettelemus. On sielläkin talvella kylmää, mutta hei-rajansa kaikella. -20° ei ole kivaa. Siitäpä tuli mieleen että sain postin mukana jäätynyttä shellackia.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3