lauantai 2. tammikuuta 2016

Harmaata holoa ja pinkkiä perhosilla

Jatketaan kännykkäpostauksilla. En ole saanut aikaiseksi hankkia vielä dataa nettitikkuun. 
Täällä Hurghadassa on kylmä päivä. 16°, pilvistä ja todella kova tuuli. Lisäksi kun olin päivän yksin, eipä sen täydellisempää tilaisuutta vaihtaa kynsilookia.


El Corazonin harmaa hololakka on kiehtonut saapumisestaan ja oli päästävä kokeilemaan.
Kyseessä on Prisma-kokoelman 423/30. Aksentiksi valikoitui Kaleidoskopen 02. Hololakka oli erittäin ohut ja mukava levittää. Kaksi ohutta kerrosta riitti hyvin ja kuivui todella nopeasti. Kuvista näkyy myös holoefekti joka oli varsin kaunis. MUTTA : Kaleidoskopea en edes tiedä miten kuvasin. Koostumus oli raemainen ja tuntui oudolta. Vasen nimetön meni ihan hyvin mutta oikean uusin pariin kertaan. Aika uniikki lakka.


Taas kävi kuten yleensäkin. En vain osaa pitää tyyliä simppelinä kun matkan varrella päähän pulpahtelee kummallisia ideoita, jotka joskus kyllä voisi jättää toteuttamatta. Nyt ongelmia aiheutti se että ei ollut pinkkiä leimauslakkaa mukana. Kaikki täällä olevat pinkkini ovat niin vaaleita, etteivät erottuneet harmaasta. Ja siitä se kaiken maailman improvisointi sitten lähti. Ehkä olen myös niin egyptiläistynyt että simppeli ei ole mitään vaan kaiken pitää rönsyillä koristeita ym mahdollista. 
Koska pinkkiä lakkaa ei ollut leimasi pienet perhoset keskisormiin. Sitten loppui ideat ja pistin muutaman perhossiirtokuvan peukaloihin. Harmaata holoa katsellessa tuli loitoidea laittaa perhosten ympärille hieman Mosaicin hopeaa hologlitteriä. Yksi siirtokuva sitten puoliksi hukkui siihen mutta kai perhosella voi olla huonompikin kohtalo kuin hukkua laatuglitteriin :) Lopuksi glitteriä tuli hieman muihinkin kynsiin, tyveen tai kärkeen paitsi aksenttiin.

Prosessista voisi kertoa vaikka kuinka mutta tyydytään nyt tähän.

Perhoskoru on Blueness, ebayn huutokaupasta hankittu. Pinkit kivet tulleet mistä lie, en muista enää. 
Lopputulos kuvina ja veikkaan että muutaman päivän päästä saan taas tehdä uuden lakkauksen. 
Pääsin taas muistamaan todellisuuden mitä on tehdä kynsiä kissataloudessa, kun karvaa pöllyää ja kesken lakkauksen pitäisi päästä syliin. Kuvista näkyy Levi, joka on varsinainen rakkauspakkaus ja naama märkänä tulee pussailemaan kesken lakkauksen.

Nyt kun jokusen tunnin katselin lakkausta, oli pakko poistaa keskisormien pienet perhoset. Olo on nyt harmonisempi eli kaksi hieman erilaista lopputulosta.
Näin seuraavana päivänä voin sanoa että todella pidän tästä Kaleidoskopen lakasta. Jotenkin tuntuu että se on asettunut aloilleen yön aikana ja näyttää sekä tuntuu paremmalta. Se on kyllä sen verran erikoinen että sitä voi käyttää aika harvoihin tilaisuuksiin. Olen tyytyväinen että se tuli ostettua.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3