torstai 24. joulukuuta 2015

Joulukynnet

Tässä hämmästytin ihan itsenikin. Päädyin ranskikseen vesimarmoroinnilla.Tarkoituksena oli tehdä siipimallilla ranskalainen maniyyri käyttäen kultaa ja punaista. En keksinyt miten yhdistäisin värit ja lopuksi tein vesimarmoroinnin A Englandin Percevalilla ja Holy Graililla. Nyt pääsi käyttöön myös Tigerista löydetty kivan värinen maalarinteipin vastine, joka on kapeampi ja suojasi todella hyvin. Rajasin värialueet ohiella pensselillä ja Color Clubin Sul Try Diva:lla.

Jotain jäi kuitenkin puuttumaan. Siipimalli ei tullut esiin vaan kuviointi oli kolmio ja näytti että sormien päissäni on tonttulakit :) Peukaloihin ja nimettömiin tein leimadecalit hehe-laatalla 050, leimauslakkana Essies as good as gold. Kärkiin piti saada hiukka blingiä, joten Northern Lightsin Hologran top coat. Lopuksi päällyslakka Essencen the gel top coat ja liimasin joitakin Swarowskeja pitsileimoihin, jotka valitettavasti eivät juuri erotu kuvassa.

Taustana tänä jouluna suvun 80 vuotta täyttänyt joululiina.Näillä sitten tämä joulu miettien koska saisin aikaiseksi kynnet joista todella pitäisin.

Hyvää Joulua kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3