keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Mitkä olivat tuotteet, joita kosmetiikkabloggaaja osti uudelleen käyttöönsä I love me-messuilta?

Messuhuumassa oli niin paljon postauksia ensin messuvinkeistä ja sitten kokemuksista, etten nähnyt tarpeelliseksi liittyä samaan aihepiiriin. Oma lukulistani Bloglovinissa oli täynnä näitä, joten jokainen varmasti löysi blogeista ihan tarpeeksi vinkkejä.

Messut olivat itselleni ennenkaikkea sosiaalinen tapahtuma. Oli todella ihanaa nähdä yhteistyökumppaneita, ideoida uusia juttuja ja saada palautetta. Näin myös muita bloggaajia, joka on todella virkistävää, sekä tutustuin uusiin. Lisäksi löysin uusia yhteistyökumppaneita, uusia tuotemerkkejä ja tutkailin vanhoja. Tuotteiden koostumuksia ja värejä sekä tuoksuja on kiva hiveltää paikan päällä, vaikka messuviikonloppu on kyllä loppupeleissä todella rankka. Messuilla näkyi yllätyksellisesti tuttuja ihmisiä, joita en ole nähnyt vuosikausiin. Se oli hauskaa!

Ajattelin lähestyä aihetta sitten eri kulmasta, kuin messukokemuksista. Nimittäin kokeilen ja käytän blogin myötä paljon kosmetiikkaa. Blogiin päätyy parhaimmisto. Jos jostakin en ole itse niin innostunut, tiedän että löytyy ihmisiä, joita kirjoittamani kosmetiikka kiinnostaa. Sopimattomat tuotteet jäävät yleensä esittelemättä.

IMG_9683

Itselläni oli messuille pieni ostoslista, josta tosin unohtuikin jotain ja joku korvautui jollakin toisella, blogiin tulevalla samantapaisella tuotteella. Messuilla on aina hyvät alet ja ne on tietysti hyödynnettävä.

Ne tuotteet, jotka olen havainnut niin hyviksi, että en ole ilman, olivat seuraavanlaisia:

- Naturativin hyaluronihapposeerumi. Se on kerta kaikkiaan niin hyvä ja vahva, että oli ostoslistallani. Loppujen lopuksi kävi niin, että se meni äidilleni, joka myös tarvitsi hyaluronihapposeerumin. Itselleni sitten ostin kokeeksi Novexpertin hyaluronihapposeerumia, mutta tällä hetkellä vaikuttaa, että olisi pitänyt jatkaa Naturativin hyaluronihapposeerumilla eli Ekoampulli 1:llä.

- Naturativin silmänympärysseerumi eli Ekoampulli 5. Aivan täydellinen silmänympärysseerumi, joka tuottaa näkyviä tuloksia. Kuuluu elämääni, ei ole tulevaisuutta ilman sitä. Käytän aamuin illoin ja avaan kohta tämän kolmannen pullon.

IMG_9689


- Carita Cosmetiikan suolasaippuat. Sain lähes vuosi sitten neljä ja nyt viedään viimeistä. Olen jäänyt näihin koukkuun. Mukaan lähti tällä kertaa uudet tuttavuudet terva ja vihreä tee.

- Laveran suihkugeelit. Näissä on poikkeuksellisen vahva tuoksu luonnonkosmetiikan suihkugeeleiksi ja miellyttävä koostumus. Halusin uudestaan sitrustuoksun piristämään ja trooppisen tuoksun herättelemään ihania lomamuistoja.... Samalta NHS:n pisteeltä lähti mukaan myös Cattierin valkaiseva hammastahna, johon olen tykästynyt.

IMG_9702


- Rimita Greenin myymät Elixirin terapeuttiset öljyt kukkatipoilla höystettynä. Ostin yhden stressiä hoitamaan, merkin tehosta kun olen vakuuttunut aiempien tuotteiden myötä. Tätä terapauttista öljyä minulla ei ole ollut, mutta samaan menetelmään perustuvat parfyymi ja Eau de Toilette ovat vakuuttaneet tehollaan. Jostain kummallisesta syystä unohdin ostaa Rimitan deodorantin, vaikka uusi olisi jo ollu hyvä olla varalla.

- 100% Puren silmänalusnaamiot. Näissä oli messuhintana 5€, joka oli varsin sopuisa hinta näille todellisille silmänalusten tehotuotteille!

IMG_9723


- Bohon BB-voide oli tuote, jonka ajatelin ostaa. Kävi kuitenkin tuuri, nimittäin noin viikkoa aiemmin oli maahantuojan järjestämä pr-tilaisuus, josta sain itselleni mätsätyn värin mukaan. Ja samalla vinkki, että tuo punainen kynsilakka Revolution on aivan mahtava syyssävy! Näistä tulee vielä lisää juttua. Uusi syyskokoelma, joka tulee kauppoihin ensi kuussa, oli aivan mieletön! Siitä jäi ensi kuun ostoslistalle muutama luomiväri ja mahdollisesti korostusväri. Tavallisesti olisin hyödyntänyt myös luomusarja Beauty Gardenin tarjouksia, mutta sain yhden uutuuden eli Orvokkibalmin mukaan blogiin ja muutenkin sarjan kotivarastoni on aika hyvällä mallilla, onneksi.

IMG_9745

- Atopikin itseruskettava kasvovesi. Vanhaa on vielä jäljellä, mutta en ota riskiä, että joutuisin olemaan ilman. Se on niin kätevä, kun kosteuttaa tehokkaasti ja antaa luonnollista päivetystä. En halua olla kalkkilaivan kapteeni talvellakaan. Kun lisään kasvovettä pumpulilla, käytän käsivarsiin pumpuliin jääneet kasvoveden rippeet.

IMG_9731


- Messuilla oli ennakkotietona, että Greenscentsin tuotteita sai 3 kpl/15€. Se oli todella hyvä tarjous ja piti ehdottomasti hyödyntää. Pidän tästä Soil Associationin sertifioimasta ekopesuainesarjasta, jossa on hyvä tuoksu ja sisällöt ovat kompakteja. Vain hyvin pieni määrä riittää ja tehoa löytyy.

IMG_9747


Harkittu ostos, joka ei poikkeuksellisesti ollut luonnonkosmetiikkaa, oli kuorintasukat. Nimittäin kun sukelsin Balilla ensimmäisen viikon, jalassani oli sukellusbuutsit märkänä useita tunteja kerrallaan. Sen seurauksena sieltä täältä on vähän väliä alkanut kuoriutumaan mikä kohta milloinkin jalkapohjista. Nyt kuukauden jälkeen tuntuu, että tilanne on saatava loppumaan lähes keinolla millä hyvänsä! Nimittäin rasvaus tai raspaus eivät ole tuoneet minkäänlaista helpotusta.

Sitten oli monia tuotteita, jotka olisivat kiinnostaneet, mutta en kuitenkaan viitsinyt ostaa kokeiluun. Opiskelijana kannattaa harkita ostoksia, vaikka jopa tuossakin tuli kaikenlaista, mutta tarpeellista ja tietty messujen tyyliin tuli myös heräteostoksia. Lisäksi sain kaikkea kivaa blogikokeiluun ja oli todella hyvä, että messujen bloggaripassiin kuuluu pääsy pressihuoneeseen, josta sain kahtena päivänä tuurilla vielä säilytyslokeron.

Rankkaa oli, mutta kannatti! Tulette kuulemaan vielä monen postauksen muodossa messuilta blogiin saaduista tuotteista. Kokeilut ovat meneillään 😉.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3