tiistai 11. syyskuuta 2018

Terveiset Balilta

Blogi elää hiljaiselämää vielä hetken, mutta piakkoin alan purkamaan kesän aikana kertynyttä materiaalia.

Tällä hetkellä lomailen Balilla ja takana on huikeita sukelluksia ja tänään siirryn vihreään sisämaahan. Kertoilen näistäkin myöhemmin. Niin sukelluksista, kuin Balin reissuista. Näin hitaalla wifillä, en saa liitettyä edes kuvia postauksiin. Oli tarkoitus kirjoitella täältä matkakosmetiikasta ja muuta pientä, mutta nopeinkaan wifi ei ole antanut tilaisuutta ladata kuvia.

Reissu tuli täydelliseen aikaan. Tarvitsin todellakin irtioton kesän työtaakasta ennen täysipainoisia opintoja. Jäljellä on todennäköisesti viimeinen lukuvuosi.

Ihanaa syksyä teille ja palataan pian!

4 kommenttia:

  1. Nauti ansaitusta lomastasi! <3

    VastaaPoista
  2. Täälläkin Balin matka on aiheuttanut heinäsirkkakuoron blogissani. Hidas elämänmeno ja vielä hitaampi wifi on saanut minut vaipumaan somettomaan raukeuteen. Nyt kuitenkin näpyttelin iltani kuluksi ensimmäisen balipostaukseni.

    https://aatenarikka.blogspot.com/2018/09/bali-turistihelvetti-vai-maanpaalinen.html

    Mielenkiinnolla seurailen, millaisia huomioita nostat esiin omalta matkaltasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt Ubudin turistien kansoittamassa kaupungissa, mutta reissut olen tehnyt privataksilla mahdollisimman ei-turistipaikoissa. Majoituksen valitsin riisipellon laidasta. Yöllä samnakos ääntelevät ja sirkat sirittävät. Silti lyhyt matka keskustaan. Luonto on aivan ihmeellinen ja mikä sen ihanampaa kuin istua metsässä jalat joessa ikiaikaisen temppelin alueella, jossa paikalliset kylpevät.
      Kutaan en mene ja viimeiset kolme päivää tulee olemaan pohjoisen kiertelyä. Katsotaan. Olen nauttinut Ubudin reissuista todella paljon. Luulen että tämä ei tule olemaan viimeinen kerta Balilla <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3