lauantai 26. toukokuuta 2018

Kirkastava orvokkipuhdistus ja kehäkukka-punajuurikuorinta- Beauty Gardenin uusia ihmeitä

Ai että! Onpas ihanaa päästä kirjoittamaan Beauty Gardenin uutuuksista.


Beauty Garden julkaisi vasta hiljattain kaksi uutta tuotetta eli orvokkipuhdistuksen ja punajuurikuorinnan. Ja toki olin innoissani kun sain nämä heti blgiin kokeiltavaksi. Olen testaillut näitä ja vihdoinkin voin kertoa tästä huippukaksikosta!

Beauty Garden on ranskalainen kosmetiikanvalmistaja, joka viljelee omalla luomutilallaan tuotteidensa pääraaka-aineet. Niitä ei koskaan hankita muualta. Ei, vaikka tuotetta ei olisi mahdollista sitten valmistaa, vaan myydään ei oo:ta. Beauty Gardenilla on hyvin tinkimätön ekologinen ajattelu, joka näkyy kosmetiikassa kautta linjan. 

Beauty Gardenin takana on hyvin vahva ammattiosaaminen kosmetiikan valmistamisessa ja tehot mitataan koehenkilöillä ennen kuin tuote pääsee edes markkinoille. Näin voi olla varma, että kaikki lanseeratut tuotteet ovat ensiluokkaisia tehoiltaan, kompromisseihin ei tyydytä. Natruen kolmen tähden sertifiointiluokitus takaa kyseessä olevan luomukosmetiikkasarja (molemmissa tuotteissa luomupitoisuus on lähes 100%) ja valmistuksen sekä tuotteiden elinkaaren olevan ekologinen. Molemmat tuotteet ovat vegaanisia.

Orvokkipuhdistus


Beauty Garden orvokkipuhdistus öljypuhdistus

Orvokkipuhdistus on aivan uudenlainen öljypuhdistus. Sen on hyvin hellävarainen, helppo käyttää ja vaikuttaa selvästi kirkastavasti ihon kuntoon. Sen kerrotaan poistavan kuona-aineita ja vähentävän epäpuhtauksia. Oma ihoni on hyvässä kunnossa, joten en voi arvioida epäpuhtauksien poistumista, mutta tuotteella on ollut selvä positiivinen vaikutus ihon kirkkauteen. Parasta on myös se, ettei puhdistus kuivata ihoa ollenkaan, vaan se jää miellyttävän, pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi. Myös silmämeikit puhdistuvat tehokkaasti kasvomeikin ohella tällä tuotteella.

öljypuhdistus beauty garden

Puhdistuksen kerrotaan olevan balmimainen, mutta omasta mielestäni tämä on paksuhkoa öljygeeliä. Kuvassa on suurempi määrä geeliä, kuin ihonpuhdistus varsinaisesti tarvitsee. Geeli emulgoituu veden kanssa ja se on helppo poistaa iholta pelkällä vedellä.

Olen tottunut levittämään puhdistuksen kuiville kasvoille. Sitten ihmettelin, kun en saanut putsaria poistumaan vedellä täysin kasvoilta. Koska kyseessä oli Beauty Garden, tiesin että vika on minussa. Sitten keksin, että kun puhdistuksen levittää kosteille kasvoille, se emulgoituu täysin ja on hyvin helppo poistaa vedellä. Itse asiassa riittää, kun sen levittää kostein käsin.

Olen katsellut tätä geeliä ja ainesosia ihmetellen, miten ihmeessä Beauty Garden on onnistunut valmistamaan värillisistä ainesosista kirkkaan geelin. En kerta kaikkiaan ymmärrä, mutta yritykselle mikään ei tunnu olevan mahdotonta.

Ainesosat: Helianthus annuus seed oil*, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis oil*, Sucrose laurate, Citrus aurantium dulcis fruit water*, Viola tricolor extract*, Parfum (Fragrance), Benzyl salicylate, Tocopherol

Auringonkukkaöljy, glyseriini, manteliöljy, sokeripohjainen emulgointiaine, joka on samalla surfektantti, appelsiininkukkavesi, orvokkiuute, luonnollinen tuoksu, säilöntäaine, E-vitamiini

Orvokkipuhdistusta suositellaan rasvaiselle ja sekaiholle, mutta mielestäni tämä sopii kaikille ihotyypeille. Oma kuiva ihotyyppini on pitänyt tästä. Orvokkia käytetään kosmetiikassa ekseemaan, akneen ja psoriasikseen. Se pehmentää, kosteuttaa, muodostaa suojakalvon iholle ja parantaa soluaktiivisuutta. Orvokin vaikutus perustuu salisyylihappoon, tanniniin ja flavonoideihin. Ja kuten kerrottu, se myös kirkastaa ihoa.


IMG_7718
Orvokki on oman tilan tuotantoa
Kerta kaikkisen huipputuote! Tässä on lisäksi unohtumaton tuoksu! Se pitäisi ehdottomasti jalostaa parfyymiksi. Tuoksuisin mielelläni orvokkipuhdistukselle aina 💕.

Aiemmin Beauty Garden on tuonut markkinoille sekaihon orvokkivoiteen, joka jättää ihon mattaiseksi. Kirjoitin siitä viime syksynä ja aiempi teksti löytyy tästä linkistä.

Veikkailen, että tämä puhdistus tulee ansaitsemaan luonnonkosmetiikan piirissä palkintoja... Aiemmin sarjan kurpitsanaamio valittiin Ranskan luonnonkosmetiikkamessujen 2015 innovatiivisimmaksi tuotteeksi.

Kehäkukka-punajuurikuorinta


Punajuurikuorinta beauty garden

Punajuuri kuorinnassa kuulosti alkuun todella erikoiselta ja mietin jo, saanko raflaavan näköisiä kuvia, joissa on punainen naamiomainen kuorinta kasvoilla. Ei se sitten mennytkään näin, vaan punajuuresta tulee tuotteen sokeri eli kuorintarakeet ovat punajuurisokeria. Ja onhan se hyvä näin, tällä kuorinnalla ei saa tahrattua kylpyhuonetta.

Kuorinta on vartalokuorinta, mutta hellävaraisuutensa ansiosta sitä voi käyttää myös kasvoille, mikäli ei ole herkkä iho, joka reagoi mekaaniseen kuorintaan. 

Öljypohjaisen kuorinnan voi levittää kuivalle iholle ja pyöritellä kuorivan vaikutuksen aikaansaamiseksi, mutta myös siksi, että öljyt imeytyvät ihoon ja hoitavat sitä jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.

punajuurikuorinta rakeet

Kuorinta on pehmeää geeliä ja kaikin puolin helppo ja miellyttävä käyttää. Myös tämä emulgoituu veden kanssa ja se on helppo huuhdella pois. Kaikin puolin todella toimiva tuote.

Ainesosat: Helianthus annuus seed oil*, Sucrose, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis oil*, Sucrose laurate, Citrus aurantium dulcis fruit water*, Calendula officinalis flower*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Linalool

Auringonkukkaöljy, sokeri, glyseriini, manteliöljy, sokeripohjainen emulgointiaine, joka on samalla surfektantti, appelsiininkukkavesi, kehäkukka, luonnollinen tuoksu, E-vitamiini, inciin merkittävä tuoksuallergeeni

IMG_7726
Kehäkukka tulee Beauty Gardenin omasta puutarhasta
Kuorintaa voi käyttää 1-2 kertaa viikossa. Ja mielellään niin teenkin. Sen verran mahtava elämys tämä on.

Tuoksu on sama kuin kehäkukkasarjan tuotteissa. Itse kutsun tätä "Beauty Garden-tuoksuksi", se on niin omaleimainen eli pehmeän puhtaan miellyttävä. Tuoksua ei voi verrata mihinkään muuhun, se on aivan omaa luokkaansa.


IMG_7728

Pakkauskoot ovat 125 ml ja molemmat säilyvät puolet pidempään avattuina kuin luonnonkosmetiikan tuotteet yleensä, eli avattuna säilyvyysajaksi luvataan 9 kk. Hyvä niin, sillä etenkin orvokkipuhdistus on niin riittoisa, että tulee olemaan vaikeuksia kuluttaa se loppuun edes 9 kk:ssa.

Puukorkit ovat ihastuttavat ja tuotteet pysyvät tukevasti pystyssä. 

Itse olen täysin myyty näihin tuotteisiin, kuten Beauty Gardenin tuotteiden kohdalla aina käy. Voin vain suositella kokeilemaan! Tuotteita tuo maahan 4Dream Ky ja jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.

Oletko jo kokeillut tai meniko ostoslistalle?


Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta



2 kommenttia

  1. Nämä kyllä ovat mielenkiintoisia! Kuulostavat todella ihanilta ja luonnollisilta kaiken luonnonkosmetiikan keskellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, nämä ovat kyllä aivan upeita ja tosiaan sarja on luomua. Uskomattoman yksinkertaisia sisältöjä, jotka toimivat todella tehokkaasti. Sarjan seerumissakin on vain muutama ainesosa ja päivänkakkaran ansiosta decolteeni on saanut ihan uuden ilmeen.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3